Parası önemli olmayan telefon önerisi?

koyuncu68425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Milli piyangodan para çıktı bende telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz arkadaşlar ?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
nasıl bir şey lazım... hiç mi şu olsun şöle olsun dediğin bir şey yok

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
iPhone 6 Ya da Htc telefonlar önerirdim o zaman ya da Vertu telefonlar var lux onlar alınabilir ki öyle bir şey olsaydi :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
One m8,Z3 olabilir.

G3 de fena değil.

İstediğin ne o önemli işte.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eğlenmek için yanlış yerdesin

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Ciddiye alınmayacak bir konu, samimiyetsiz buldum seni...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
madem ikramiye çıktı yeni bir telefon üret ya da çinli bir firma getir birazcık kârla SDN'ye sat ki faydalanalım :D

- - - - - -

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ev araba var galiba :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
3310 temiz sıfırını bulursan al kardeş.aşırı derece çok sağlam telefon.:)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Parayı düşünmeyipte Iphone 6+ alınır, şu ankı en iyi telefon artı brend...

Hiçbirtürlü ilgilenmiyorsanız android olarak bana göre en iyisi Samsung Note 4 Edge, dizaynı hoşunuza gitmezse veya arayuzu sevmiyorsanız Sony Xperian Z3 alın

En iyileri bunlar şu an, bu arada önyargı yok

koyuncu68425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parayı düşünmeyipte Iphone 6+ alınır, şu ankı en iyi telefon artı brend...

Hiçbirtürlü ilgilenmiyorsanız android olarak bana göre en iyisi Samsung Note 4 Edge, dizaynı hoşunuza gitmezse veya arayuzu sevmiyorsanız Sony Xperian Z3 alın

En iyileri bunlar şu an, bu arada önyargı yok
teşekkür ederim ilgin için

Reaksiyon puanı
16,128
16yaşında genç bir insansan iphone6+ alma onu çalmak için sana zarar verebilecek manyaklar var o parayı üniversite eğitiminde kullan uygun bir şey al.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Benden tavsiye, 10,000TL telefonda alsan 2 yıl sonra 20,000TL daha iyisi çıkıcak.

Şu anda telefonlardan beklentin nedir? neler yapmak istiyorsun ve yapabiliyorsun? bunları düşün karar ver ona göre bir telefon seçelim size.

25,000TL çıktı diye en kral telefonu almak yanlış olur mesela sadece facebookda gezmek için telefon alıyorsanız neden 2500TL verirsiniz ki? 1000TL ye G2 gibi telefonlar var.

Elime ilk defa para geçiyor kendime bir kereye mahsus en kral telefonu almak istiyorum gibi bir düşünceniz varsa saygı duyarım Z3,Note 4 gibi telefonlara bakabilirsiniz.

HTC'yi kameradan dolayı önermiyorum ne kadarda ultra piksel olsada 4MP olduğu için pek tatmin edici değil gibi.

Z3, Note 4 iPhone 6+ öneriyorum.

Her şeyden önce bir mağzaya gidip telefonları elinize alın kurcalayın bakın hangisi daha hoş gelicek? karar verin ona göre alın ama Z3 de olsun Note 4'de iphone 6+'da hepsi sizi yıllarca yüksek performansda idare edicek telefonlardır pişman olmazsınız.

G3 önermiyorum tabi bu şahsi düşüncem katılıp katılmayanlar olabilir.

NameLess Person

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi eğer oyun oynarım diyorsan hayvansı bir telefon lazım o da bence note 4. Yok benim için oyun önemli değil dersen Z3. Tasarımı harika olsun diyorsan htc one M8. Kamera diyorsan htc desire Eye ( ön kamerası dahi flashlı ) biraz düşük bütçeli ve tasarımı hoş olsun dersen samsung galaxy alpha'yı öneririm hocam..

Bunlar benim şahsi fikrim herkesin düşüncesi farklı olabilir, iyi forumlar :)

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sana şunu diyeyim s4 kullaniyorum ve ağustos 2013 de almistim telefonda sadece 2 oyun var ve gözüm gibi bakıyorum telefona. Kasma mı dersin takılma mı dersin diz boyu. Bıktırdı artik ki.apple alacağim.
Samsung alpha desen üretimi durdu artik uretilmeyecek boşuna almanin mantığı yok.
Samsung note 4 desen bir süre note 3 kullandim onda da kasma sorunu vardi 4de de var tüm samsunglarda genel sorun bu uzak dur samsungdan.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sana şunu diyeyim s4 kullaniyorum ve ağustos 2013 de almistim telefonda sadece 2 oyun var ve gözüm gibi bakıyorum telefona. Kasma mı dersin takılma mı dersin diz boyu. Bıktırdı artik ki.apple alacağim.
Samsung alpha desen üretimi durdu artik uretilmeyecek boşuna almanin mantığı yok.
Samsung note 4 desen bir süre note 3 kullandim onda da kasma sorunu vardi 4de de var tüm samsunglarda genel sorun bu uzak dur samsungdan.

Bizim Note 3de kasma yok belki snapdragonlu olduğu için olabilir siz Exynos işlemcili olan modeli denediniz galiba?

Note 4 de hala kasma varmı? ben kontrol ettim baktım bir şey olmadı çatır çatır çalışıyorda yoksa bana şanslı telefonmu denk geldi? boşuna önermeyelim o zaman üyelere?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bizim Note 3de kasma yok belki snapdragonlu olduğu için olabilir siz Exynos işlemcili olan modeli denediniz galiba?

Note 4 de hala kasma varmı? ben kontrol ettim baktım bir şey olmadı çatır çatır çalışıyorda yoksa bana şanslı telefonmu denk geldi? boşuna önermeyelim o zaman üyelere?

Zaten hemen değil kullanimdan 4 5 ay sonra ortaya çıkıyor.
S4 kullandim aynı sorun, note 2 kullandım aynı sorun note 3 kullandim ayni sorun şuan s4 kullanmaya devam ediyorum neredeyse telefonu duvarlara firlaticam o derece ayrıca samsung sorunlarına bakarsanız kullananlarin %95'i bir zaman sonra takilma donma geç algılama gibi sorunlarla karsilasiyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zaten hemen değil kullanimdan 4 5 ay sonra ortaya çıkıyor.
S4 kullandim aynı sorun, note 2 kullandım aynı sorun note 3 kullandim ayni sorun şuan s4 kullanmaya devam ediyorum neredeyse telefonu duvarlara firlaticam o derece ayrıca samsung sorunlarına bakarsanız kullananlarin %95'i bir zaman sonra takilma donma geç algılama gibi sorunlarla karsilasiyor.

Bizim note 3 1 yılı geçmiştir rahat hala donma takılma sorunları yok, 32GB nerdeyse hafızası dolu 2-3gb boşta hiç sorun görmedim o kadarda uygulama var saçma saçma.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Abimde 1.5 yıldır Galaxy S4'ün Snapdragon 600 versiyonu var. (I9505) Sıkıntı yok cihazda.

Reaksiyon puanı
16,128
bilet seninse parayı sen alamazsın 18 yaşını doldurman gerek.

koyuncu68425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Benden tavsiye, 10,000TL telefonda alsan 2 yıl sonra 20,000TL daha iyisi çıkıcak.

Şu anda telefonlardan beklentin nedir? neler yapmak istiyorsun ve yapabiliyorsun? bunları düşün karar ver ona göre bir telefon seçelim size.

25,000TL çıktı diye en kral telefonu almak yanlış olur mesela sadece facebookda gezmek için telefon alıyorsanız neden 2500TL verirsiniz ki? 1000TL ye G2 gibi telefonlar var.

Elime ilk defa para geçiyor kendime bir kereye mahsus en kral telefonu almak istiyorum gibi bir düşünceniz varsa saygı duyarım Z3,Note 4 gibi telefonlara bakabilirsiniz.

HTC'yi kameradan dolayı önermiyorum ne kadarda ultra piksel olsada 4MP olduğu için pek tatmin edici değil gibi.

Z3, Note 4 iPhone 6+ öneriyorum.

Her şeyden önce bir mağzaya gidip telefonları elinize alın kurcalayın bakın hangisi daha hoş gelicek? karar verin ona göre alın ama Z3 de olsun Note 4'de iphone 6+'da hepsi sizi yıllarca yüksek performansda idare edicek telefonlardır pişman olmazsınız.

G3 önermiyorum tabi bu şahsi düşüncem katılıp katılmayanlar olabilir.
Bir seferliğine mahsus zaten hocam o kadar takıntım yok.Piyango parası olunca yiyip içesi gelmiyor insanın o parayla

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bir seferliğine mahsus zaten hocam o kadar takıntım yok.Piyango parası olunca yiyip içesi gelmiyor insanın o parayla

Dediğim gibi telefonları elinize alın Z3 note 4 6+ bunların hepsi yıllarca sizi çok rahat götürücektir hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.