Youtube'da oyun kanalı açmak ne kadar mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ck-xe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@KatyPerry kardeşine söyle küfür ederek Kanalı'na abone toplayamaz arada 1 tane falan neyse de videonun ismi de küfürlü büyük bir kanal olursa anında kapatılır
O zaman Murat Abi?!
Bu arada youtube adil bir yer değil! :( 1 yıl önce açtığım kanalım 68 abone iken arkadaşımın açtığı kanal 1 haftada 400 abone oldu...

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
@KatyPerry kardeşine söyle küfür ederek Kanalı'na abone toplayamaz arada 1 tane falan neyse de videonun ismi de küfürlü büyük bir kanal olursa anında kapatılır

Burakoyunda malı yada mal burakAbigf mi neyse onlar bile kapatılmıyorsa neden kapatılsınki ? Yada küfürlü dublaj yapanlar var ? kapansaydı onlarınki kapanırdı. :)

NeoHuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz heveslendim bu işe ama...
Sıkıldım çekip koydum, modunda bir şey yapsam, onun bile deyip deymeyeceğini bilmiyorum. Aradan aylar geçmesine karşın sadece 100-200 kere izlenmiş oyun videolarını görünce de şevkim kırılmıyor değil...
Kafam karışık :mrgreen: Hiç tecrübem olmadığından koyacağım video son video da olabilir :unsure: Yeni çıkmış ya da hiç oynamadığım bir oyunu kayda alsam, amatörlükten doğru düzgün çekebileceğimi düşünmüyorum. İyi oynadığım oyunlar da eskidir biraz. Öyle olunca rağbet görmeyeceğini düşünüyorum.
Oyunları sakin oynuyorum. Büyük ihtimalle de sakin konuşurum eğer hırs yapmazsam o an :D Bunun bir etkisi olur galiba... Sizin düşüncelerinizi merak ettim.
Vakit kaybı mıdır? Şansını dene mi dersiniz? Hayvanlar gibi böğürüp küfret o zaman izlerler mi dersiniz? ne dersiniz yani neler yapmalı? Değişik tiplere, hallere mi girmek lazım?

Oooo kardesim hic sorma bu konu benimde basimi agirtti hala daha agirtiyo fark ettigin gibi arastirma icindeyim forumdan foruma atliyorum ama ben kanal actim sikinti orda daha yeni ama bende bilmiyorum ne olur... kanal assada. Yeni baslamis tap taze youtube kanali izlenmelere bak video sayisi falan fikir edinirsin hic olmassa reklam amacli atmadi linki. Muratgf falan filan bunlarin cocugunun cevresi var unlu tanidiklari falan var yoksa ooo o oo olme essegim olme. Ve bana sorucak olursan aç

https://www.youtube.com/channel/UC-FfUDUcJPFCRl3kN5k22Hg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer gelirsen ets2mp konvoy yapariz. Videosunuda atariz YouTube a :-) tek sahip olduğum oyun :-)

Konuyu hortlatmis gibi oldum da gta 5 i orjinal al crew kurup video olayi falan iyi olur. Hep unlulermi birbirini tutacak ulan birazda biz birbirimize destek olup buyuyelim... Saygilar

https://www.youtube.com/channel/UC-FfUDUcJPFCRl3kN5k22Hg

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İşin teknik kısmını bir tarafa bırakırsak bugün de yaptığım birkaç kayıt denemesinde tekrar gördüm ki oyun oynarken çok sakin kalıyorum. Kendim oynarken eğleniyorum ama bunu dışarı vuramıyorum. Dolayısıyla kimsenin izlerken de eğleneceğini düşünmüyorum. O yüzden çok kararsızım şu an :unsure:

NeoHuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin teknik kısmını bir tarafa bırakırsak bugün de yaptığım birkaç kayıt denemesinde tekrar gördüm ki oyun oynarken çok sakin kalıyorum. Kendim oynarken eğleniyorum ama bunu dışarı vuramıyorum. Dolayısıyla kimsenin izlerken de eğleneceğini düşünmüyorum. O yüzden çok kararsızım şu an :unsure:

Bak kanalima baktin mi hic bilmiyorum ama. Bende cok kararsizdim bu ayin 19.da actim 2 haftada hergun yeni bisey katiyosun kendine otomatikman. Sessizligini bozmak icin kamera koy onune zaten ilerlemek istiyosan bu iste o kafa o ekrana girecek mecbur :D . Konuya donelim su anda vudeolarimi arastirmalarim sayesinde daha guzel montajliyabiluyorum hatta 4 gunluk vegas bilgimle bu assada aticagim linkdeki videonun sonundaki bitisi kendim hazirladim tamamen. (Muzik ve kirilan cam parcasi youtube da free intro ararken indirdigim dosyada ayri verilmisti) onuda ekledim mesela zart ettim zurt ettim sonuc olarak bu isten zevk aliyorum amaaaaaa ben bu kanali ya hic acmasaydim ??? Bunlar plurmuydu??? Soru sorup arastirmak iyo bisey ama onu yapmaya calismak en azindan azim gostermek ilerletir insani bugun sen ufak ufak ilerlersin yarin senle birlikde kanalin ilerler... Yarindan tezi yok hemen bi kanal ac ve ilk videonu koy kameraya konus arkadasona konusur gibi. Ama Allah korusun Kardesin gibi olma. Kufur eder bi insan tmm anlarim da. 13 14 yasindada o nedir ayiptir ya. Kusura bakma kotu niyetle demiyorum yanlis anlama.

https://www.youtube.com/watch?v=dRDAUtKD1qY&list=PL7YWWZ2Y3QHiUpDQJ9dnUgxVR0lGEZj5R

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
O zaman kanal ismi önerisi alayım :) Belki başlarım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belirli bir tarzım yok ama RPG ağırlıklı olmak üzere simülasyon, strateji türü oyunlar ama doğru düzgün fps oynadığım yoktur mesela...