Pes 15 hakkında merak ettiklerim

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar, ben pes 15 hakkında bazı şeyleri merak ediyorum. sormak istedim. şuanda torrent'den indirmekteyim, acaba bu sürümde oyuncu kariyeri ve antrenör veya menajerlik kariyeri var mı ? fifa 15'de gördüğüm kadarıyla oyuncu kariyeri var, kendi oyuncunuzu falan yaratıyorsunuz vs, böyle bir içerik pes 15'de mevcutmudur ? ileriki zamanlarda orjinal alırız o sorun değilde merakımı gidermek için indiriyorum. futbol işlerini bıraklı çok oldu, biraz eskilere dönelim dedim.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Selam arkadaşlar, ben pes 15 hakkında bazı şeyleri merak ediyorum. sormak istedim. şuanda torrent'den indirmekteyim, acaba bu sürümde oyuncu kariyeri ve antrenör veya menajerlik kariyeri var mı ? fifa 15'de gördüğüm kadarıyla oyuncu kariyeri var, kendi oyuncunuzu falan yaratıyorsunuz vs, böyle bir içerik pes 15'de mevcutmudur ? ileriki zamanlarda orjinal alırız o sorun değilde merakımı gidermek için indiriyorum. futbol işlerini bıraklı çok oldu, biraz eskilere dönelim dedim.
Var kardeşim herşeyin kariyeri var takım olarak var oyuncu olarak olarak var online olarak var

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
evet dostum var become seçeneği ile kariyer yapabiliyorsun ve oldukça zevkli. :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fifa15 mi yoksa Pes15 mi külüp kariyerliği açısından daha iyi?

Fifa14 de bazı kötü yanlar vardı, başka külübden teklif gelmemek, alt yapı olmaması, ilerledikce hızın azalması, antreman modunun olmaması, oyuncu kiralamanın mümkün olmaması ve b.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fifa 15 üzerine çok sey koymuş cidden pes 2015 de bile online oyuncu bulamiyorsunuz ama fifada ben her zaman 3.000 online oyuncu görüyorum ki zaten fifanin korsani yok gidip orjinal almalısınız.
Fifa her yönüyle pesden üstün durumda satışlar bile bunu gösteriyor dediğim gibi orjinal alıp da online oynayan yok.
Kariyer modu ikisinde de var tabi.
Ama en güzeli nba 2k15 olmuş nba girmeden önce sokak basketbolu ile basliyorsun :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Fifa15 mi yoksa Pes15 mi külüp kariyerliği açısından daha iyi?

Fifa14 de bazı kötü yanlar vardı, başka külübden teklif gelmemek, alt yapı olmaması, ilerledikce hızın azalması, antreman modunun olmaması, oyuncu kiralamanın mümkün olmaması ve b.
14 te oyuncu kiralama vardı , bütün fifa serilerinde vardı. Ben kariyer konusunda fifa 15 i daha iyi buluyorum. Özellikle ultimate team çok ayrı birşey kesinlikle denenmesi lazım.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
14 te oyuncu kiralama vardı , bütün fifa serilerinde vardı. Ben kariyer konusunda fifa 15 i daha iyi buluyorum. Özellikle ultimate team çok ayrı birşey kesinlikle denenmesi lazım.

Ultimate team cok kotu olmus 15 de çünkü oyun sana mudahale ediyor.
Mesela oyunu bilmeyen birisi gelince karşına boş kaleye vursan da gol olmuyor amaç eşitlik saglanmasiymis ea sports da bunu kabul etti o yüzden orjinal alanlar ultimate team değil de online oynuyorlar genelde

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kiralanma var zaten her futbol manager oyununda var, fifa14 de mümkün deil transfer parasına mümkün, yani sadece seçenek var kullanışı yok, söylediğim şeyler fifa 15 de düzeltilmişmi?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ultimate team cok kotu olmus 15 de çünkü oyun sana mudahale ediyor.
Mesela oyunu bilmeyen birisi gelince karşına boş kaleye vursan da gol olmuyor amaç eşitlik saglanmasiymis ea sports da bunu kabul etti o yüzden orjinal alanlar ultimate team değil de online oynuyorlar genelde
Ben oyunu aldım ama belki ayda 2 veya 3 kere giriyorum. Adamların yıllardır yaptığı oyunla büyüdük biraz bizimde çorbada tuzumuz olsun diye aldık oyunu zaten. Arada girdiğimde bende online takılıyorum ultimate e ayıracak zamanım yok. Division 6 ya gelecek kadar az oynadım :D. Bana kalırsa en çok zevki yanında kanlı canlı biri ile oynamak o zevki hiçbir şey vermiyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kiralanma var zaten her futbol manager oyununda var, fifa14 de mümkün deil transfer parasına mümkün, yani sadece seçenek var kullanışı yok, söylediğim şeyler fifa 15 de düzeltilmişmi?
Antreman modu hala yok. Diğerlerini cevaplamam için kariyere devam etmem lazım daha ilk sezondayim :D

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Loan yaparak kiralarsın oyuncuyu fifa 15 de kariyerde.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ultimate 15 kötü çünkü boş kaleye top kaçırıyon oynama var oyunda çoğu kişi bu yüzden bıraktı ultimati kariyer devam ediyolar fifa 15 pes 15 den iyi ama pes harbiden taraftarlar ve şutlar hariç çok iyi olmuş bu sene fiyatıda ucuz onlineda tr serverında yok fazla 50-60 kişi ingiliz serverda 600 küsür oluyor yani 33 tane server var değişiyo bazen 1500-2000 oluyor zaman zaman pes lisansı halletse fifayla kapışır ama olmuyor ama oyuna beşiktaşın gelmesi çok iyi oldu ve güncelleme ile kale ağlarının havalanması falan iyi oldu

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bilgilendirdikleri için Neet ve Tahayusuf23'e teşekkür ederim, merakım giderilmiştir :D %34 iniyor şuanda bakalım nasıl birşeymiş :D