- Reaksiyon puanı
- 1,317
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] cezamı aldı. Göremiyorum onu da. [MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] hoşgeldin tekrar 

Ceza aldı, ağzına biber sürüldü diyelim. 10 gün içinde cezası bitmiş olur.
Neden ceza aldı ?Ceza aldı, ağzına biber sürüldü diyelim. 10 gün içinde cezası bitmiş olur.
Hoşbulduk kardeşim
Sanirim muhabbetten. En son öyle bir uyari almisti. Ulasirsam sorarim.Hoşbulduk kardeşimAhmetciğim'e ne oldu öyle ya ? Ban yemiş sanırsam nedenki acaba ?
Muhabbetten ceza diye bişey yok, yanlış olmasın. Kullandığı kelimelerden dolayı ceza aldı. Umarım telrarlamazSanirim muhabbetten. En son öyle bir uyari almisti. Ulasirsam sorarim.
Kendi durumumla mı uğraşsam, arkadaşım için mi üzülsem bilemedim :confused1:
Lise hayatımdaki en verimli zamanlar sınav sabahı okulda çalıştığım saatlerdir. Evde kitap açmadan 80-90 aldığım çok olmuştur sınıfta arkadaşların çalıştırması sayesinde. (İnanmamakta özgürsünüz ama kopyasızYarin kimya sinavi var. 11' de basliyorum calismaya. Bendekide ayri bi kafa. Bu saate kadar ne anladin. Hicbisey. Yarin ilk ders ne yaptiysam o olucak artik 
Zaten sinif olarak o sinav oncesi 40 dk dönum noktasidir. 30 kisilik sinifta 5-6 kisi konuyu anlamistir ve digerleri anlamadigi konulari onlara sorar. Tabi bendeLise hayatımdaki en verimli zamanlar sınav sabahı okulda çalıştığım saatlerdir. Evde kitap açmadan 80-90 aldığım çok olmuştur sınıfta arkadaşların çalıştırması sayesinde. (İnanmamakta özgürsünüz ama kopyasız)
Maşallah çok iyimişsinizLise hayatımdaki en verimli zamanlar sınav sabahı okulda çalıştığım saatlerdir. Evde kitap açmadan 80-90 aldığım çok olmuştur sınıfta arkadaşların çalıştırması sayesinde. (İnanmamakta özgürsünüz ama kopyasız)
TebriklerOley be! Üçüncü defa aldığım derste ilk defa ortalamanın 15 puan üzerine çıktım![]()
Teşekkür ederimTebrikler![]()
Teşekkür ederim
arkadaş sonuçlar açıklandı diyince bi korkuyla açtım sayfayı. Açınca nasıl sevindim anlatamam
dersi 4. Kez almayacağım garantilenmiş gibi bişey oldu şimdi
(bu arada ders calculus)
Karantinaya al dosyaları veya ayarlarda tarama yaparken dosyaların yolunu göster tarama esnasında onları taramaz atlar.Bitdefender Total Security 2015 kullanıyorum ve yüklediğim bi oyunun crack dosyalarını kopyalarken dosyalardan birini engelliyor Bitdefender. Bu dosyaya nasıl izin vericem programdan doğru ?
Samsung dimi1 TB USB3 harici disk aldım. İçine kısacık kablo koymuşlar.
Komik adamlar.
Neyse ki hız iyi fakat kablo alsam iyi olacak gibi.
![]()
kablo uzayınca hız düşüyor kablolar dandik çünkü.1 TB USB3 harici disk aldım. İçine kısacık kablo koymuşlar.
Komik adamlar.
Neyse ki hız iyi fakat kablo alsam iyi olacak gibi.
![]()