Kimki o?3 Ay sakız çiğneyip 9 milyar maaş nasıl bir iş bu [emoji16]
Boşuna üniversiteye hazırlanıyormuşum gibi geldi yaw3 Ay sakız çiğneyip 9 milyar maaş nasıl bir iş bu [emoji16]
Ben şahsen LYS çalışmalarını Ocaktan sonra başlayacağım. Şu anda da kimya bitti. Fizik %25, matematik ise bayağı bi geride ama yetiştireceğim bu fidişle bakalomYa arkadaş çalışıyorum ama bu konular yetişmicek gibi be 80 gün kaldı daha doğru düzgün lys çalışamadım.
Ben şahsen LYS çalışmalarını Ocaktan sonra başlayacağım. Şu anda da kimya bitti. Fizik %25, matematik ise bayağı bi geride ama yetiştireceğim bu fidişle bakalom
Mat 2 bence o kadar ağır değil full formüle dayalı olduğundan " ve soru tipine " ama fiz2 ve kim2 bayağı kasma gerektiriyor. İlk girişin mi?Kimya benimde bitti ygs full fizik kasıyorum bu aralar arasıra da matematik ama fizik ve mat 2 çok ağır ya
Mat 2 bence o kadar ağır değil full formüle dayalı olduğundan " ve soru tipine " ama fiz2 ve kim2 bayağı kasma gerektiriyor. İlk girişin mi?
Benim ikinci girişim ve şunu söyleyebilirim. LYS Kimya ve Biyolojiden kork sen, ben geçen sene hiç ama hiç çalışmadığım halde matematikten 9D 7Y yapmıştım ama kimya gerçekten berbattıMat 2 de değişik soru tipi oldumu m*l gibi kalıyorum kimya o kadar değilde fizik cidden zor evet ilk girişim
Benim ikinci girişim ve şunu söyleyebilirim. LYS Kimya ve Biyolojiden kork sen, ben geçen sene hiç ama hiç çalışmadığım halde matematikten 9D 7Y yapmıştım ama kimya gerçekten berbattı
Strese girmene gerek yok. Zaten YGS den giriş yapma gibi bir niyetin yok ise fazla heyecan yapma ve beni dinlersen Ocaktan sonra YGS-LYS karışık götür, YGS den sonra ful LYS matematiğe asıl.
Biyolojide benim de kapağı açılmamış zaten bi iki soru yapsam bana fazlası ile yeter. Benim de geometrim berbattırBiyoloji daha kitabın kapağını açmadım benim problem şurda kimyadan günde 2 konu bitirirken fizik ve matematik bitmiyo fiziğim zaten berbat ve bu fizikle mühendislik kazancam inş.fiziği bitirip matematiğe asılcam.
Biyolojide benim de kapağı açılmamış zaten bi iki soru yapsam bana fazlası ile yeter. Benim de geometrim berbattırama bende de bi huy var. Çok ağır ilerliyorum maalesef
kimya daha bugün yeni bitti
ve 20 konudan fizikte daha 6 da , 30 konudan matematikte daha 4 teyim
![]()
Ama sen benden öndesindir bu kadar net yaptığına göreBenimde geometri çok iyi hiç bakmıyorum bile bende ağır gidiyorum beni endişelendiren bu bide fizikte habire konuyu unutup tekrar yapmaktan konu bitiremiyorum bu sene halledip seneye bu stresi yaşamak istemiyorum ama netlerim de iyi bi mühendisliğe yetmiyor henüz 60-70 net anca yapıyorum fenden kimya hariç dağılıyorum
Ama sen benden öndesindir bu kadar net yaptığına göre
Nereyi istiyorsun? Ben Fırat Ünv. İnş Müh istiyorum.Benim problem fizik biyo ve matematik te matematiği bi 20 ye falan çıkarsam çok iyi olcak fizikten 4-5 net anca yapıyorum istediğim yere girmek için en az bi 90 nete çıkmalıyım
Nereyi istiyorsun? Ben Fırat Ünv. İnş Müh istiyorum.
Kaç puan istiyorlar ki?Marmara mekatronik veya elektrik elektronik müh. istiyorum şu lanet lise(meslek) olmasa ben 80 90 yapiodum şimdi
Kaç puan istiyorlar ki?
MaaşallahMekatronik 400 elektrik elektronik müh 380 civarı
Maaşallah
Benim istediğim yer 335 civarlaeında alıyorsenin hedef gerçekten yüksekmiş. 90 net falan dediğin YGS için mi yoksa hem YGS hem LYS için mi?
Ceza kapida. Haberiniz olsun. Yada uyarimi desem bilemedim.
Sayfayi ne zaman yenilesem arkadaslarin mesajlari. Sdn Muhabbet konusunu kullansalar daha iyi olacak. Redfoks gecenlerde gene uyarmisti. Ayni arkadaslar mi bilmiyorum tabi.Ceza derken ?
Hmm anladım. Valla sana şimdiden kolay gelsin. İşin gerçekten zor. Ama ben senin yerinde olsam LYS ye ağırlık verirdim çünkü etkisi YGS ye göre çook fazla. Geçen sene YGS den aldığım puan " çok iyi bişey almamıştım " LYS ye gram etkisi olmamıştı. Nedenini bende anlamadım ama olduysa da çook küçük bir etkisi oldu...Ikisi içinde 340 falan yapsam 40 puan okuldan gelcek
Hmm anladım. Valla sana şimdiden kolay gelsin. İşin gerçekten zor. Ama ben senin yerinde olsam LYS ye ağırlık verirdim çünkü etkisi YGS ye göre çook fazla. Geçen sene YGS den aldığım puan " çok iyi bişey almamıştım " LYS ye gram etkisi olmamıştı. Nedenini bende anlamadım ama olduysa da çook küçük bir etkisi oldu...
Aslında konumuz dedikodudan ziyade YGS ve LYS ağırlıklıydıSDN dedikodu mekanı diye konu açsak aslında böyle sohbetler için daha iyi olur![]()