Fikret Orman: "Allah'ın da hesabı var"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi maçın stadı konusunda G.Saray'a tepki gösterdi.

1418672849072.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın stadı konusunda, sarı kırmızılı cepheden gelen son açıklamayla ilgili, "Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Hilton Bosphorus İstanbulda düzenlenen bir ödül töreninden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Orman, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün Konya'da oynamak istemediklerine yönelik açıklamasının anımsatılması üzerine, sarı kırmızılı yöneticinin açıklamalarına üzüldüğünü belirtti.

Beşiktaş Başkanı Orman, "İkinci başkanım Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış. Bence yerine oturmuş bir açıklama. Önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda dostuz, böyle mesajların olması hoş bir şeydi, sonradan Ali Dürüst'ün bir açıklaması oldu, onu dinledim, üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil, hesaplar yapılıyor. Bunu camia üyeleri, Galatasaray taraftarları için söylemiyorum ama yöneticiler açısından için söyleyebilirim. Yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" ifadesini kullandı.

"LİVERPOOL ZOR OLDU AMA FARK ETMEZ"

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşmelerini de değerlendiren Orman, zor bir kura çektiklerini ifade etti.

Son 32 takımın yer aldığı 2. tur maçlarına daha çok süre olduğunu, bir iki transfer düşündüklerini anlatan Orman, şunları söyledi:

"Bizim koyduğumuz vizyonu zaten ilk günden beri açıklıyorum: Beşiktaş Avrupa'da bir kupa kaldırmak istiyor, kaldırması lazım, buna layık bir kulüp. İlk 32 içinde Liverpool'un çıkması biraz zor oldu ama fark etmez, önümüze bakacağız, oynayacağız, daha çok süre var, devre arası var, hazırlık kampı var, inşallah yapmak istediğimiz bir iki transferimiz var. Bakacağız."

Şampiyonlar Ligi'nden gelen bir takımla eşleşmelerinin şans mı şanssızlık mı olduğunu maçları oynadıklarında göreceklerini kaydeden Orman, "O gün itibarıyla takımın durumu, sakatlıkların durumu, karşı takımın durumu ne olacak? Belli değil. Biraz önümüzdeki süreci görelim, şans mı şanssızlık mı o zaman görürüz" dedi.

Eşleşmenin ardından 8-0'lık yenilgi anımsatılarak yapılan, "İntikam ve rövanş zamanı" değerlendirmelerinin takım üzerinde bir baskıya neden olup olmayacağı sorularına ise siyah beyazlı kulübün başkanı, "Yaklaşık iki aylık süre var. Daha çok erken bunları konuşmak açısından. Beşiktaş tabii ki kazanmak ve tur atlamak için oynayacaktır. Böyle sonuçlarla Beşiktaş'ın bir daha muhatap olmayacağını tahmin ediyorum" cevabını verdi.

SÜPER LİG'DEKİ ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptıkları yarışla ilgili bir soru üzerine de Orman, şunları kaydetti:

"Artık lig ısınmaya başladı. Önümüzde 3 maç sonra, bir maç eksikle devreyi bitireceğiz. Rakiplerimiz kazanıyor. Biz de kazanıyoruz. Rekabet kızışmaya başlayacak. Hayırlısı olsun, hedefimiz belli. İki rakibimize bakacak olursak en olumsuzluklarla yaşayan biziz. Statta oynamayla alakalı sıkıntılar yaşıyoruz. Hamd olsun iyi yönettiğimizi, futbolcularımızın inanılmaz mücadele ettiğini düşünüyorum. Şu anda da Avrupa'da da iki rakibimize göre tek biz temsil ediyoruz. İnşallah iyi olacak."

KAYNAK

[video=youtube;Y6crtevOpyA]http://www.youtube.com/watch?v=Y6crtevOpyA[/video]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Detaylara takılmayalım başkan, biz bu cimbomu her yerde yeneriz.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bir Galatasaraylı olarak bu adamı sevmeye başladım.. .

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ali Sami Yen yıkılmak üzere, Galatasaray yana yakıla stat arıyor, Beşiktaş'tan istiyorlar stadı ve o zamanın yönetimi (ki içinde Fikret Orman'da var) vermiyor Galatasaray'a stadı.
Sen olimpiyatta bir kaç gün önce uefa maçı yapıyorsun, o zaman zemin müsait, iş Galatasaray olunca hemen ağlama pozizyonu. O zamanlar da hesabı vardı Cenab-ı Mevlamın...
Her platformda (daha geçen gün vardı) biz kendimiz yapıyoruz stadı bazıları gibi devlet peşkeş çekmedi diyor, ama bir kaç zaman önce biz kimseye sataşmıyoruz, kimseye bulaşmıyoruz diyordu (Not: Peşkeş çekilen bir stat yok Ali Sami Yen'in arazisini devlet yaklaşık 500 milyon dolara sattı orada Galatasaray stat yapsaydı devletin kasasına 5 kuruş para girmeyecekti, üstelik dolaylı olarak devlet yine para alacak, oraya yapılan gayrimenkullerden alınan vergiler vs..)
Daha çok var ama yazmak istemiyorum, o kadar antipatik ve itici, bir o kadarda sinsi bir adam ki, hee güzel şeyler yapmıyor mu yapıyor, Beşiktaş'ı ekonomik olarak Serdar Bilgili'den sonra çağ atlatmak üzere, klubü ekonomik olarak düzlüğe çıkartacak görünüş o ama benim gözümde sinsi bir adam. Aziz Yıldırım daha mert görüntü, söylem ve eylem bütünlüğü olarak

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
BJK liverpool'u yenecek kapasiteye sahip.

Basel-Liverpool macini izledigimde kendilerinin asiri bir düsüs yasadigini gözlemledim. Ligde de cok iyi olduklari söylenemez.

Ama; Bu tarz takimlarin ne yapacagi hic belli olmaz. Hücuma iyi cikiyorlar, kanatlari iyi degerlendiriyorlar. Defansi berbat o kesin.

Sterling dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.

BJK takim olarak iyi bir oyun kurarsa bu maci 2:0 gibi bir skorla kazanir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ali Sami Yen yıkılmak üzere, Galatasaray yana yakıla stat arıyor, Beşiktaş'tan istiyorlar stadı ve o zamanın yönetimi (ki içinde Fikret Orman'da var) vermiyor Galatasaray'a stadı.
Sen olimpiyatta bir kaç gün önce uefa maçı yapıyorsun, o zaman zemin müsait, iş Galatasaray olunca hemen ağlama pozizyonu. O zamanlar da hesabı vardı Cenab-ı Mevlamın...

Vermeyen değil almayan varmış.

Bilgili: İnönü'yü Galatasaray'a vermiştik

"Beşiktaş da İnönü'yü bize vermemişti" diyen G.Saraylılar'a cevap, Beşiktaş'ta o dönemin başkanı Bilgili'den geldi.

Bilgili: İnönü'yü Galatasaray'a vermiştik

Beşiktaş ile G.Saray arasında ilk olarak 2003'te yaşandığı iddia edilen stat kriziyle ilgili olarak siyah-beyazlı takımın eski yönetimi açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı yenilenene kadar TT Arena'da oynama isteğine, "Beşiktaş, 2003'te Özhan Canaydın döneminde bize İnönü'yü vermedi. Şimdi de biz vermek istemiyoruz" diyerek itiraz eden G.Saraylılar'a dönemin Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ve İkinci Başkanı Hüsnü Güreli cevap verdi.

GALATASARAY'I DAVET ETTİK

Bilgili ve Güreli, talebi reddetmediklerini, kiralama bedelini ödemek şartıyla kullanımlarına izin verdiklerini açıkladı. Sabah gazetesine konuşan Serdar Bilgili: "G.Saraylı yöneticilerin 'Ali Sami Yen'i yıkacağız. Olimpiyat Stadı hazır değil. Maçlarımızı İnönü'de oynamak istiyoruz. Bize stadınızın kapılarını açar mısınız'diye talepleri oldu. Galatasaray'la da o zaman 100 yıla yaklaşan rekabetimiz ve dostluğumuz var. 'Memnuniyetle veririz. Buyrun oynayın, bundan mutluluk duyarız' dedik.

GERÇEKLER BİLİNMELİ

Sonra İnönü'nün kiralama bedelinin konuşulmasına geçildi. Ödeyecekleri kira bedeli konusunda karşılıklı görüşmeler yapılırken başka bir değişikliğe gittiler. Bir süre daha Ali Sami Yen'de oynama formülü üzerinde çalışacaklarını söylediler. Biz de 'Takdir sizin' dedik. İnönü Stadı'nı G.Saray'a vermediğimiz hatta engellediğimiz bilgisi deformasyondur. Gerçeklerin bilinmesinde fayda var. O dönem Galatasaray yönetimindeki arkadaşlar doğruyu söyleyecektir."

Evet, Olimpiyat'ta oynadık ama mecburiyetten oynadık. Maalesef UEFA'ya bu stadı bildirmişiz ve burada tamamlamak zorundayız. O patates tarlası yerine Konya Stadı gibi zemini güzel bir stadyumda maç yapmak her iki tarafı da memnun edecekti(r) diye düşünüyorum ama Ali Dürüst de haklı. O da kendi takımının çıkarlarını korumakla yükümlü. Konya'da 40 bin kişi önünde, o boğucu atmosferde maç yapmayı tercih etmemesi gayet normal. Beşiktaş'ın düzgün zeminde ne kadar güzel futbol oynadığı da ortada.

Stadyum seçiminde her iki takımın karşılıklı anlaşması gerekiyormuş. Bu olmayacağına göre hava şartları da güzel olduğunda en az 60 bin seyirci Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olacaktır.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Allah'ın hesabı olduğunu dile getirmek anlamsız. Eğer iyi takımsanız bizi her yerde yenersiniz. Biz iyiysek biz de sizi yeneriz. Sizi yendiğimiz de haşa Allah'ın hesabımı şaşmış mı olacak? Fikret Orman bu tip konuşmalar sana kazandırmaz aksine senden götürür. Madem Allah'tan bahsettin o zaman bir zahmet rakip futbolcunun midesine son gücüyle dirseği vurup onu sakatlamaya çalışan futbolcuna da biraz anlat.

cidelikaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş biz orada maça giderken etrafta kurtlar dolaşırdı, rüzgarın nerden nasıl geldiği belli olmazdı ve zemin şimdiki zeminim 10 misli daha berbattı, biz orada oynarken kimsenin sesi çıkmıyordu da şimdi neden söylenilmeye başlandı. Bu adam Şirin ve çok bilmiş edasına kapılıyor bak Aziz ne dedi sıkıyorsa in de Görelim ama çıt yok zaten Ali dürüst gecen hafta söyledi merde kim ne isterse orada oynarız diye ama şimdi bunlar çamur at izi Kalsın işimdeler. Gerçi bizim ülkemizde bu tarz yöneticilerin Yüzünden ne futbol kldı ne bilmem ne hepsi aynı

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Her sey fikret orman'in keyfine göre sekillenecek degil.

Olumlu cevap aldiginda eyvallah, isine gelmedigi zaman bozuk atmak olmaz.

"Bir hesaplar yapiliyor" Ne hesabi? Oynayacagimiz sahada Galatasaray icin özel zemin mi hazirlanacak?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zaten gs de bu ulkenın en mulayım takımı anasını satayım dogruluk timsali ak sakallı dede munir özkul adıle naşit sanki bana

agzımı bozdurmayın ......