Z4 Geliyor

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
"Xperia Z serisinin Dördüncü Nesil oldugu söylenen bu görsel gelen bilgilere göre 'Mayis / 2015' de piyasada olacagi söyleniyor.:scared:

wpid-wp-1418944235052.png

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tamamen sahte
üst ve alt kısmı z gibi yan z3 gibi yapılmış
ekran üst kısımda jbden kalma ui var pil göstergesine bakın dik duruyor
Ayrıca ps uygulaması kaldırıldı fakat orada var gözüküyor
Kim shopladıysa işinin o kadar ehli ki bu kadar ayrıntıyı gözünden kaçırmış :lol:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bende böyle bir sey bekliyordum ama..

coopzeitung-wettbewerb-galaxy-s5-samsung.jpg

.... bu cikti

354287_1_Fotolia_35050123_Subscription_XL.jpg

:D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konuda ekstra bir şey yok xperia serisi zaten 6 ayda vie çıkıyor şu an ben de özellikleri falan belli oldu sandım

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Extra olan z4 serisinin MAYIS da gelecegi ve bu görsel in gercek olacaginin söylenmesi.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben z4ultrayı dört gözle bekliyorum. 6 inç tam benim istediğim boyutlar

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Aslında bu bile umduğum s5 değil.Daha elimdeki kanı bile durdurmaktan aciz ezik.

Sırf 2GB RAM (Toplumumuz böyle işte 2 GB < 3 GB anlayışı.Mesela G3'ün 2 GB ram'lı versiyonunda optimizasyon üst seviye.Bu kanıtlıyor.) ve bu tasarımı görünce fiyatı yavaş yavaş düşüşe geçen NOTE 3'e saldırdı.Bu hala olduğu yerde sayıyor.800 TL olunca değerlenecek.

Çünkü S4 ve NOTE 4 satılıyor şu an.s4 800 TL'a zorlayarak da olsa bulunuyor şu an.Hatta birkaç tane arkadaşım acele edip kapmışlar hava atıyor garibim :tt2:.Arkalarından da NOTE 3 ve hala nasıl alındığını bilmesem de GRAND 2 ve S3 NEO geliyor.

S5 ve S3 öldü.

S4 bir süre daha raflarda.

S4 mini'nin havası söndü.

S5 mini ölü doğan bebek.

Ayrıca Z4'ten sonra 6 ay problemi kalkacak.Biz de şükür namazı kılarız.

Bu üreticilerin bastığı telefon kadar para basılmıyor ya ben ona yanıyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Aslında bu bile umduğum s5 değil.Daha elimdeki kanı bile durdurmaktan aciz ezik.

Sırf 2GB RAM (Toplumumuz böyle işte 2 GB < 3 GB anlayışı.Mesela G3'ün 2 GB ram'lı versiyonunda optimizasyon üst seviye.Bu kanıtlıyor.) ve bu tasarımı görünce fiyatı yavaş yavaş düşüşe geçen NOTE 3'e saldırdı.Bu hala olduğu yerde sayıyor.800 TL olunca değerlenecek.

Çünkü S4 ve NOTE 4 satılıyor şu an.s4 800 TL'a zorlayarak da olsa bulunuyor şu an.Hatta birkaç tane arkadaşım acele edip kapmışlar hava atıyor garibim :tt2:.Arkalarından da NOTE 3 ve hala nasıl alındığını bilmesem de GRAND 2 ve S3 NEO geliyor.

S5 ve S3 öldü.

S5 mini ölü doğan bebek.

S5 zaten etki yaratmadı S4 fiyat yüzünden bencede hala satılıyor. Diğer telefonların alınma sebebi ucuz ve marka tel takıntısı :)

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bence biraz aşırı note 3 5.7 ve elim çok büyük benim öyle böyle değil ama taşınmiyor bence siz bilirsiniz genede :)
Cepte taşıması olayında haklısınız fakat ekran ne kadar büyürse o kadar içeriğe erişimimiz artar düşüncesindeyim. Şu an Z2 kullanıyorum ve bence tek el sınırlarının birazcık üstünde. Zaten şu anda aldığınız üst seviye bir telefonu (z3c hariç) tek elle kullanmamız zor olacağından biraz daha büyüğünün daha iyi bir multimedya deneyimi için ideal olduğunu düşünüyorum " biraz uzun oldu ama :) "

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Cepte taşıması olayında haklısınız fakat ekran ne kadar büyürse o kadar içeriğe erişimimiz artar düşüncesindeyim. Şu an Z2 kullanıyorum ve bence tek el sınırlarının birazcık üstünde. Zaten şu anda aldığınız üst seviye bir telefonu (z3c hariç) tek elle kullanmamız zor olacağından biraz daha büyüğünün daha iyi bir multimedya deneyimi için ideal olduğunu düşünüyorum " biraz uzun oldu ama :) "
Doğru bir düşünce :) cep sıkıntı oluyor otururken illaki telefonu cepten çıkarıyorum :)

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12

S5 ve S3 öldü.

S5 mini ölü doğan bebek.

Daha önce 7 ay s4 kullanmış biri olarak şunu diyeyim. Gerçekten bir daha samsung almam. Donmalardan, takılmalardan vs daha telefon telefon olmaktan çıkmıştı. Ve aynı dava s5tede var. Ablam kullanıyor s5 ve biri falan aradığında telefon kendi kendine kitleniyor diyor.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben z2 yide çıkarıyorum. Hem sivri kenarlar adama batıyorlar hemde yamulur eğilir falan korkusundan :D
Korkmayın SONY'de çerçeve de var kalınlık da var.hTC biraz daha kibar versiyonu bunun.

O konu SAMeSUNG ve her ne kadar üzüce olsa da APPLE'ı ilgilendiriyor.Yakında LG de katılır bu furyaya.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Korkmayın SONY'de çerçeve de var kalınlık da var.hTC biraz daha kibar versiyonu bunun.

O konu SAMSUNG ve her ne kadar üzüce olsa da APPLE'ı ilgilendiriyor.Yakında LG de katılır bu furyaya.
O günü telefona hafif bi baskı uygulanmış cebimde. Çıkardım masanın üstüne koydum sanki bi ayağı kısa masa gibi sallanıyordu ( malum xperiaların arka kısmı düz olur ve bunun hiç olmaması gerek normalde ). Dedim noluyo falan sonra o sallanan kısımlara ters baskı uyguladım ve düzeldi. Ordan anladım. Her telefonda az da olsa bir bükülme payı varmış. Bu bükülür, bu bükülmez demeyin. Her telefonda esneme payı oluyo ama eğimli tasarım kullanan telefonlarda bunu anlayamazsınız. Ama xperialar gibi düz tasarıma sahip telefonlar masaya konulduğunda eğer esnemişse sallanabiliyorlar.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O günü telefona hafif bi baskı uygulanmış cebimde. Çıkardım masanın üstüne koydum sanki bi ayağı kısa masa gibi sallanıyordu ( malum xperiaların arka kısmı düz olur ve bunun hiç olmaması gerek normalde ). Dedim noluyo falan sonra o sallanan kısımlara ters baskı uyguladım ve düzeldi. Ordan anladım. Her telefonda az da olsa bir bükülme payı varmış. Bu bükülür, bu bükülmez demeyin. Her telefonda esneme payı oluyo ama eğimli tasarım kullanan telefonlarda bunu anlayamazsınız. Ama xperialar gibi düz tasarıma sahip telefonlar masaya konulduğunda eğer esnemişse sallanabiliyorlar.
Geçmiş olsun.Üzüldüm.O zaman G Flex alalım üzülmeyelim hiç.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
O zaman Z4 yerine Z1 alın bu kadar basit.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kamerada BIONZ görüntü yongası yenilendi
Kamerada daha geniş lensler kullanılmaya başlandı (22mm)
Kamera algoritmaları yenilendi
Ön kamera yenilendi
Ekran şuan piyasadaki en parlak 2 ekrandan biri 650nit+ ve üzerinde parlaklık sunabiliyor ve en kontrastlı ekranlardan biri
IP58 sertifikası IP68 sertifikasına yükseltildi
İncelik arttı cihaz daha hafifleşti
Yan çerçeveler daha da inceldi
Isınma sorununu önlemek için kasa içerisinde bakır ısı borusu kullanıldı
Hoparlörler yenilendi ve güçlendirildi
Dsee HX ses çipi ve Hi-Res audio desteği geldi
İşlemci 100mhz daha hızlandı ve Snapdragon s801AC kullanılmaya başlandı
Arayüz optimizasyonlarıyla daha stabil hale geldi
Pil ömründe optimizasyonlar yapıldı ve 2 günden fazla pil ömrü sunuyor
Daha arada çok fark var umarım farkları görebilmişsindir
Değişim demek sadece işlemci değiştirmek demek değildir
Bu arada Z4 ten sonra 6 aylık döngü olayı bitiyor tekrar 1 yıllık döngüye dönüyorlar yani z4 ten sonra çıkacak z5 1 yıl sonra çıkacak

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Kamerada BIONZ görüntü yongası yenilendi
Kamerada daha geniş lensler kullanılmaya başlandı (22mm)
Kamera algoritmaları yenilendi
Ön kamera yenilendi
Ekran şuan piyasadaki en parlak 2 ekrandan biri 650nit+ ve üzerinde parlaklık sunabiliyor ve en kontrastlı ekranlardan biri
IP58 sertifikası IP68 sertifikasına yükseltildi
İncelik arttı cihaz daha hafifleşti
Yan çerçeveler daha da inceldi
Isınma sorununu önlemek için kasa içerisinde bakır ısı borusu kullanıldı
Hoparlörler yenilendi ve güçlendirildi
Dsee HX ses çipi ve Hi-Res audio desteği geldi
İşlemci 100mhz daha hızlandı ve Snapdragon s801AC kullanılmaya başlandı
Arayüz optimizasyonlarıyla daha stabil hale geldi
Pil ömründe optimizasyonlar yapıldı ve 2 günden fazla pil ömrü sunuyor
Daha arada çok fark var umarım farkları görebilmişsindir
Değişim demek sadece işlemci değiştirmek demek değildir
Bu arada Z4 ten sonra 6 aylık döngü olayı bitiyor tekrar 1 yıllık döngüye dönüyorlar yani z4 ten sonra çıkacak z5 1 yıl sonra çıkacak
Son nokta budur :))

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
bakın olay z1-z4 değil markanın politikası. Siz z2si olan bir adamın z3 e geçeceğine inanır mısınız

Hayır. Niye geçsin zaten ?HTC M7 olan bir kullanıcının M8 e geçmesini de anlam veremem.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hayır. Niye geçsin zaten ?HTC M7 olan bir kullanıcının M8 e geçmesini de anlam veremem.
6 ay aralık ile telefon çıkartmak çok saçma. Ya iyi düşünüp söyle 1 sene 1 buçuk sene adam gibi telefon yapsın yada Sony Sony olmasın. Bu ne ? Çocuk oyuncağı mi? 6 aya bir telefon :) mantıksız :)

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Z4 arka kamera aynı 20.7mp iyleştirilmiş lens vb ön kamera 5 mp selfie camera 4gb ram ve 810 ile geleceği söleniyordu Z3 modifiyeli hali olur Z4 zaten

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
6 ay aralık ile telefon çıkartmak çok saçma. Ya iyi düşünüp söyle 1 sene 1 buçuk sene adam gibi telefon yapsın yada Sony Sony olmasın. Bu ne ? Çocuk oyuncağı mi? 6 aya bir telefon :) mantıksız :)

Firmaların satış stratejisini önem vermiyorum eski cihazlarına destek verdiği sürece. Sony, Z serisine iyi bakıyor. Elimde ki en yenisi olsun ihtiyacı da duymuyorum. Bazı kişiler çabuk değer kaybediyor diyor, diğer firmalar 1 senede cihaz çıkarmalarına rağmen onlarda aynı şekilde değer kaybediyorlar, zaten değer kaygısı taşıyan Apple tercih etsin.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Firmaların satış stratejisini önem vermiyorum eski cihazlarına destek verdiği sürece. Sony, Z serisine iyi bakıyor. Elimde ki en yenisi olsun ihtiyacı da duymuyorum. Bazı kişiler çabuk değer kaybediyor diyor, diğer firmalar 1 senede cihaz çıkarmalarına rağmen onlarda aynı şekilde değer kaybediyorlar, zaten değer kaygısı taşıyan Apple tercih etsin.
Konu apple a sapti neyse konuyu sisirmeyelim :)

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Geçmiş olsun.Üzüldüm.O zaman G Flex alalım üzülmeyelim hiç.
Valla bende beklemezdim öyle olacağını ama düzelio en azından cihaza herhangi bir zarar vermio. İ6+ ı düzeltirsen ekran tuz oluyo. G Flex de cepte eğilmesin diye baştan bükmüşler