naughty61
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ufak bir sorum olcak gt740m 1gb ekran kartı en fazla hangi oyunları oynayabilirim i5 işlemci aynı zamanda 2,40 ghz. İşlemci 4gb ram var
[h=2]Günümüz oyunlarının hepsini low, medium ve high arası oynarsınız. Oyunlara göre değişiklik gösterebilir bazı oyunları en düşük ayarlar da çözünürlüğü de kısarak ancak oynayabilirsiniz.
1 gb sorun çıkarırmı ondan biraz kötüyüm yoksa geri kalan sistem iyi
bu 1 gb vram ile yani şu an çıkan oyunları orta veya düşük ayarlarda oynatabilirmiyiz en azından bi süreiğine kadarYeni nesil konsollarla birlikte oyunların istediği sistem gereksinimleri bir acayip oldu. Özellikle Vram yani ekran kartının bellek miktarında çok değişik haberler gördük. Bazı yapımcılar oyunlarını pisaya çıkarmadan önce 3 GB'den az ekran belleği ile oyunda performans garantisi vermediklerini söylemişlerdi. Yeni nesil konsollar çıkmadan önce ekran kartı bu kadar götürür diyebiliyorduk ama şu an bu kadar götürür diyemiyoruz. Son günler de açıklanan oyun sistem gereksimleri de bir hayli fazla. 1 GB vram artık yeterli değil.
veya en fazla hangi oyunları oynatabiirimYeni nesil konsollarla birlikte oyunların istediği sistem gereksinimleri bir acayip oldu. Özellikle Vram yani ekran kartının bellek miktarında çok değişik haberler gördük. Bazı yapımcılar oyunlarını pisaya çıkarmadan önce 3 GB'den az ekran belleği ile oyunda performans garantisi vermediklerini söylemişlerdi. Yeni nesil konsollar çıkmadan önce ekran kartı bu kadar götürür diyebiliyorduk ama şu an bu kadar götürür diyemiyoruz. Son günler de açıklanan oyun sistem gereksimleri de bir hayli fazla. 1 GB vram artık yeterli değil.
bu 1 gb vram ile yani şu an çıkan oyunları orta veya düşük ayarlarda oynatabilirmiyiz en azından bi süreiğine kadar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
veya en fazla hangi oyunları oynatabiirim
düşük ayarlardaYukarıda da söyledim. Her oyunu oynayabilirsiniz.
Tomb raider 2013
The witcher 2
Brothers A Tale of Two Sons
Batman Arkham Serisi
Oyunlarını tavsiye ederim.
düşük ayarlarda
the crew
grid
spintires
gta4
bunları düşük ayarlarda oynayabilirmiyim
ama 1 gb vram i var sıkıntı olmaz diymi gt5 ide oynatmaz heralde ???Oynarsınız. Grid'i high ayarlarda da oynatır.
ama 1 gb vram i var sıkıntı olmaz diymi gt5 ide oynatmaz heralde ???![]()
Bu 1gb vram benim işimi görür dimi yani bundan endişelenmemelimiyim
O kart bahsettiğiniz oyunları çok rahat bir şekil de oynatır. GTA 5'in nasıl bir sistem isteyeceğini henüz bilmiyoruz, ama o kartla low ayarlarda 1024x768 gibi bir çözünürlükte 30 FPS de oynarsınız. Bu arada oyunun sistem gereksinimleri bu hafta içinde açıklanacak.
http://forum.shiftdelete.net/grand-theft-auto/388149-grand-theft-auto-v.html
hocam siz baya anlıyorsunuz bu işten benim de bir sorum var
ati mobility radeon hd 5650 1gb 128bit ekran kartı var benim laptopta bunun crysis 3 ve bf3 de en düşükte nasıl bir sonucu olur normalen ben bf 3 max 30 fps (çok rahatsız edici) crysis 3 30-40 fps alıyorum normal mi yoksa bir sorun felan mı var bu arada driverını bulamadığım için güncelleyemiyorum 4 5 yıldır aynı driver ati çift ekran kartlı laptoplara destek vermiyor sitesinde yok çünkü
teşekkürler şimdiden
iki oyun aynı değil. Aynı grafik ayarlarında battlefield 3'te 10-15 daha fazla almanız gerekiyor.
Şurdan laptop ekran kartlarının hangi oyundan kaç fps aldığına bakabilirsiniz.
nasıl performans artırabiliriz yazılımsal olarak driver hariç her şeyi denedim diyebilirim driver bulamadım dediğim gibi
Ekran kartını değiştirmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Laptopunuz da MXM slotu olmadığı için oda mümkün görünmüyor.
http://forum.shiftdelete.net/ekran-karti/338938-laptop-ekran-karti-degistirme.html
tamam konsola devam o zaman![]()
Ufak bir sorum daha var alacağım bilgisayar i3 de arkadaşım oyunlarda kasma yapar dedi doğrumudurEn iyisi konsolPS4 ise ekleyin birlikte oynarıız.
iLLeqaLTR
http://forum.shiftdelete.net/playstation/381145-playstation-4-kullananlar-kulubu.html
i3 alsam sıkıntı çıkarırmı bana kasma olur diyo arkadaşlarım bana(null)
i3 alsam sıkıntı çıkarırmı bana kasma olur diyo arkadaşlarım bana
İşlemci Intel® Core i3-3110M İşlemci (3MB, 2.40 GHz)(null)
çok teşekkür ederim(null)
Ya bişey sorucamda bu the crew işte spintires the forest bunları steamdan almadan korsan cd yle falan multiplayer oynama imkanımız yokmudurKasma falan yapmaz. O işlemci o ekran kartını rahatlıkla besler.
abi bi cevap vereydin(null)