GT740M Ekran Kartı Hangi Oyunları Kaldırır

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ufak bir sorum olcak gt740m 1gb ekran kartı en fazla hangi oyunları oynayabilirim i5 işlemci aynı zamanda 2,40 ghz. İşlemci 4gb ram var

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Günümüz oyunlarının hepsini low, medium ve high arası oynarsınız. Oyunlara göre değişiklik gösterebilir bazı oyunları en düşük ayarlar da çözünürlüğü de kısarak ancak oynayabilirsiniz.

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 gb sorun çıkarırmı ondan biraz kötüyüm yoksa geri kalan sistem iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Günümüz oyunlarının hepsini low, medium ve high arası oynarsınız. Oyunlara göre değişiklik gösterebilir bazı oyunları en düşük ayarlar da çözünürlüğü de kısarak ancak oynayabilirsiniz.
[h=2]
icon1.png
[/h]
1 gb sorun çıkarırmı ondan biraz kötüyüm yoksa geri kalan sistem iyi​

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
1 gb sorun çıkarırmı ondan biraz kötüyüm yoksa geri kalan sistem iyi

Yeni nesil konsollarla birlikte oyunların istediği sistem gereksinimleri bir acayip oldu. Özellikle Vram yani ekran kartının bellek miktarında çok değişik haberler gördük. Bazı yapımcılar oyunlarını pisaya çıkarmadan önce 3 GB'den az ekran belleği ile oyunda performans garantisi vermediklerini söylemişlerdi. Yeni nesil konsollar çıkmadan önce ekran kartı bu kadar götürür diyebiliyorduk ama şu an bu kadar götürür diyemiyoruz. Son günler de açıklanan oyun sistem gereksimleri de bir hayli fazla. 1 GB vram artık yeterli değil.

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni nesil konsollarla birlikte oyunların istediği sistem gereksinimleri bir acayip oldu. Özellikle Vram yani ekran kartının bellek miktarında çok değişik haberler gördük. Bazı yapımcılar oyunlarını pisaya çıkarmadan önce 3 GB'den az ekran belleği ile oyunda performans garantisi vermediklerini söylemişlerdi. Yeni nesil konsollar çıkmadan önce ekran kartı bu kadar götürür diyebiliyorduk ama şu an bu kadar götürür diyemiyoruz. Son günler de açıklanan oyun sistem gereksimleri de bir hayli fazla. 1 GB vram artık yeterli değil.
bu 1 gb vram ile yani şu an çıkan oyunları orta veya düşük ayarlarda oynatabilirmiyiz en azından bi süreiğine kadar

veya en fazla hangi oyunları oynatabiirim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
bu 1 gb vram ile yani şu an çıkan oyunları orta veya düşük ayarlarda oynatabilirmiyiz en azından bi süreiğine kadar

veya en fazla hangi oyunları oynatabiirim

Yukarıda da söyledim. Her oyunu oynayabilirsiniz.

Tomb raider 2013

The witcher 2

Brothers A Tale of Two Sons

Batman Arkham Serisi

Oyunlarını tavsiye ederim.

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıda da söyledim. Her oyunu oynayabilirsiniz.

Tomb raider 2013

The witcher 2

Brothers A Tale of Two Sons

Batman Arkham Serisi

Oyunlarını tavsiye ederim.
düşük ayarlarda
the crew

grid

spintires

gta4

bunları düşük ayarlarda oynayabilirmiyim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 1gb vram benim işimi görür dimi yani bundan endişelenmemelimiyim

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O kart bahsettiğiniz oyunları çok rahat bir şekil de oynatır. GTA 5'in nasıl bir sistem isteyeceğini henüz bilmiyoruz, ama o kartla low ayarlarda 1024x768 gibi bir çözünürlükte 30 FPS de oynarsınız. Bu arada oyunun sistem gereksinimleri bu hafta içinde açıklanacak.

http://forum.shiftdelete.net/grand-theft-auto/388149-grand-theft-auto-v.html

hocam siz baya anlıyorsunuz bu işten benim de bir sorum var
ati mobility radeon hd 5650 1gb 128bit ekran kartı var benim laptopta bunun crysis 3 ve bf3 de en düşükte nasıl bir sonucu olur normalen ben bf 3 max 30 fps (çok rahatsız edici) crysis 3 30-40 fps alıyorum normal mi yoksa bir sorun felan mı var bu arada driverını bulamadığım için güncelleyemiyorum 4 5 yıldır aynı driver ati çift ekran kartlı laptoplara destek vermiyor sitesinde yok çünkü
teşekkürler şimdiden

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
hocam siz baya anlıyorsunuz bu işten benim de bir sorum var
ati mobility radeon hd 5650 1gb 128bit ekran kartı var benim laptopta bunun crysis 3 ve bf3 de en düşükte nasıl bir sonucu olur normalen ben bf 3 max 30 fps (çok rahatsız edici) crysis 3 30-40 fps alıyorum normal mi yoksa bir sorun felan mı var bu arada driverını bulamadığım için güncelleyemiyorum 4 5 yıldır aynı driver ati çift ekran kartlı laptoplara destek vermiyor sitesinde yok çünkü
teşekkürler şimdiden

ikisi oyun aynı değil. Aynı grafik ayarlarında battlefield 3'te 10-15 FPS daha fazla almanız gerekiyor.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Şurdan laptop ekran kartlarının hangi oyundan kaç fps aldığına bakabilirsiniz.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iki oyun aynı değil. Aynı grafik ayarlarında battlefield 3'te 10-15 daha fazla almanız gerekiyor.

nasıl performans artırabiliriz yazılımsal olarak driver hariç her şeyi denedim diyebilirim driver bulamadım dediğim gibi

Şurdan laptop ekran kartlarının hangi oyundan kaç fps aldığına bakabilirsiniz.

ordan baktım sonuçlar pek iç açıcı değil:(

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ordan baktıklarınızdazin ekran kartına girince sinizin bilgisayarınız varmı baksaydınız

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede gt740m var ram 8gb i5 2.50ghz ama gta4 lowda kasıyor ne yapabilirim

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci Intel® Core™ i3-3110M İşlemci (3MB, 2.40 GHz)
İşletim Sistemi Windows 8
Ekran 15.6" WXGA (1366 x 768)
Bellek 4 GB DDR-III
Sabit Disk 500 GB
Ekran Kartı Nvidia GT740M 1GB
Ethernet Kartı 10/100/1000 Mb/s
Optik Sürücü DVD-RW
Kamera Hd WebCam
Kart Okuyucu Var
Kablosuz Ağ Kartı 802.11b/g/n Kablosuz Ağ Kartı +(bluetooth)
Klavye Standart Q Türkçe (Numerik)
Bağlantı Noktaları USB 2.0 x 2 , USB 3.0 x1 , VGA çıkışı x 1 , HDMI x 1 , Audio Combo Jack x 1
7/24 Call Center Desteği Var
Yerinde Garanti Var
Ücretsiz Kurulum Var
Garanti Süresi 24 Ay
Ambalajsız Ağırlık (kg) 2.4 kg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Kasma falan yapmaz. O işlemci o ekran kartını rahatlıkla besler.