LG G3 Çatlama Sorunu

Touch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Lg g3 fransa dan paralel ithalat 408k serisi telefonum var. 3 gün önce üst kısımdaki kumanda görevi gören sensör çatladı ve alüminyum olan kasada catladı.Telefon suanada kadar hiç düşmedi.Darbe izi herhangi bir çizik mevcut değil.2yıl delta garantisi mevcuttur.

Sorum;
Lg teknik servis bu konuda bana yardımcı olur mu?

s3limm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Delta garantisi konusunda bir yorum yapamam fakat türkiye garantili cihazımın (406k) benzer şekilde alt mikrofonda kendiliğinden oluşan çatlak sebebiyle servise verdim 15 gün içinde yeni cihazla (411k) değişimi yapıldı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg teknik servis paralel ithalatlar konusunda yardımcı olmaz deltaya götüreceksin anlatacaksın böyle böyle sonra sonuç bekleyeceksin

umutku96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatandan almıştım Benimkini sıfırıyla değiştirdiler kutuyla yeni telefon geldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar mikrofon ve kumanda görevi gören sensör yerleri çatladı 2 yerden bırden çatladı servise göndereceğim fakat sıfır ile değişim yaparlar mı ? Quick Circle kap ile kullandım devamlı

a1b2c3k4k5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar , telefonumda mikrofon ve kızılötesinde çatlama vardı garantiye götürdüm bakalım inş degişir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb türkiye garantili lg g3 telefonum kasasında 3 4 çatlak oldu hiç düşmemesine ragmen bu cihazı lg türkiye garantisine gönderdim ancak değişim talep etmedim sadece sorunlarında kasada çatlak var şarjı az gidiyo diye bildirdim yeni cihazla değişim yaparlarmı ?

S

SDN Okurubnhf

SDN Okuru
Benimde lg g3 16gb telefonumun alt mikrofonun oradan catlak olustu ve telefonda bazi darbe izleri var ama cok belli olmuyor telefon lg türkiye garantili değişim yaparlarmi?? Telefon vodafondan alinma ve garanti 10. Ayinda 412k serisi