Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Tarihte Bugün | "Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" diye tweet atan Balçova kalecisi Engin Kaya, Galatasaray'dan tam 9 gol yedi.
Tarihte Bugün | "Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" diye tweet atan Balçova kalecisi Engin Kaya, Galatasaray'dan tam 9 gol yedi.
Muhabbet dediğinde dk veriyor sandım ama internet veriyor. Muhabbet anlayışı farklıBende hattimi vodafone'a tasidigimda beles 2gb int. vermisti. Ama kullanamamistim. O kadar yavasti ki. Simdi turkcell de evdeki netten hizli baglaniyorum.
Artik konusmalar vatsapdan oldugu icin int vermislerdir. Telefon icad amaci dsinda kullaniliyor artik.Muhabbet dediğinde dk veriyor sandım ama internet veriyor. Muhabbet anlayışı farklı![]()
Whatsapp için 10 mb bile yeter bir gecelik. Fotoğraf felan atsan tamam ama 1 gece için 500 mb nasıl muhabbet gerektirir bilmiyorum.Artik konusmalar vatsapdan oldugu icin int vermislerdir. Telefon icad amaci dsinda kullaniliyor artik.
Vay arkadaş ben de o gün hediye edilecek sanıyorum, zaten hattıma gelmiş hediye. [MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Faturayı aşmayan tarife kullanıyorsun heralde 500 dk 5000 sms 1 gb+1 gb paketi?
Aynısı bende de var dikkatimi çekti de.
Acma.Herkese günaydın![]()
Posta kutuma böyle bir mail düşmüş. Fedex ile alakam yok. Spam mail mi açmalı miyim?
![]()
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmine gidecekler parmak kaldırsın :laugh: Bizim civarda LG Imax 3D deneyimini yaşayabileceğim sinema salonu varmış :clap:
Hoşgeldin.Ben de yoktum o surede.3 günlük ayrıliktan sonra burdayım hepinize Selam![]()
3 günlük ayrıliktan sonra burdayım hepinize Selam![]()
3 günlük ayrıliktan sonra burdayım hepinize Selam![]()
HoşbuldukHoşgeldin.Ben de yoktum o surede.
Ya biraz hastaydim ama özledim sizi ya bu sıcaklığı falanHayırdır?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayırdır?
Hoşbulduk
Ya biraz hastaydim ama özledim sizi ya bu sıcaklığı falan![]()
![]()
<3
Geçmiş olsun.Bende uzaklaştırma falan aldın sandım.
![]()
Aynen. Berkay Abi neden bir hafta ceza aldı?[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] niye 1 hafta ceza aldi bilgisi olan varmi?
@KatyPerry niye 1 hafta ceza aldi bilgisi olan varmi?