D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Günaydın SDN Ailesi
Günaydin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nerede bu uykucular? Gelinde forum canlasin biraz.
Günaydın SDN Ailesi
pc celeron değilse şükret. Aman allahım ne gunlerdiAllah'ım günahım neydi de benim o lanet bilgisayara sahip olmamı sağladın?![]()
pc celeron değilse şükret. Aman allahım ne gunlerdi![]()
kesin intel hd graphics 3000 dirYok, Amd. Benim dıkıntım ekran kartından.![]()
kesin intel hd graphics 3000 dir![]()
:d :dbilemedin. Readon 2100 :d
Bilemedin. Readon 2100![]()
Bilemedin. Readon 2100![]()
:d :d
![]()
![]()
![]()
İnternet üzerinden mi alışveriş yaptınız ? Hangi siteNeredeyse 4 gündür kargo paketim New York'ta ne yapıyor acaba?
İnternet üzerinden mi alışveriş yaptınız ? Hangi site
Bizim teknoloji mağazalarımız çok aç gözlü doymak bilmiyor nankörler bide vatandaşı düşünün.Elin amerikalısi bunlari bu fiyattan alabiliyor da bizde boyleyse Allah hesabini sorar ne diyeyim artik.
![]()
Üşümüş gariplerRouter'in icinden tam 4 tane güve larvasi cikardim. Serefsizler gidip yumurta birakacak baska yer bulamamis.
Elin amerikalısi bunlari bu fiyattan alabiliyor da bizde boyleyse Allah hesabini sorar ne diyeyim artik.
![]()
@Seyhoo hocam benim hdd sata 2 hdd health yüzde 98 sen düşün artık ne kadar vahim durum. Oyunlara falan girerken yükleme hızı acayip yavaş monitöre kafa atıcam bi gün acayip sinir oluyorum hele bide disk kullanımı yüzde yüz olduğu zaman hiç çekilmiyor. Şimdi bu emektara az da olsa faydalı olacak şeyler yapabilir miyiz onu soracaktım. Biliyorum ölmüş de azcık da olsa hani disk birleştirme vs yapsak veya başka bişey. Hddler pek ilgi alanım değil o yüzden sana danışayım dedim![]()
Eyvallah hocam yarın deneyeyim hepsini teşekkür ettimBad sector vardır HDD Regenerator ile ben onlarca disk adam ettim. Onun haricinde kafa yerine oturmayan disklerin köşelerine hafifçe masaya vur biraz düzelme olur. Disk birleştirmede yarar var bunu en iyi MyDefrag yapar System Disk Monthly seçeneğiyle. Advanced SystemCare 8 Auslogics Boost Speed ve Wise gerçekten işe yarayan programlar bunları kesin kullan disk adam olur hocam
harikaymış kaçırma al ama şunu bil 2K,4K görüntü verirsen input not support yazısı çıkartabilir.Bu monitor cazip geldi 300 TL 21 inc AOC ama Hdmı olmaması eksiklik alınmalımı sizce ? benim gözüm 27 inclerde ama pahalı çok :bored:
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...Monitör,103452,504960,1140807.html?langId=-14
diyecek sözü yok ama yayına çıkmış konuş demişler saçmalamış...[video=youtube;9GGRDG8HCfU]http://www.youtube.com/watch?v=9GGRDG8HCfU[/video]
![]()