Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Dikkatsizlikten çıktı. Sınav esnasında aşırı bir dikkat dağınıklılığı oldu.

Ben girdiğim tüm sınavlardan daha rahat bir şekilde girdim biliyordum ki kolay bir sınav ve ben Allah'ın izniyle 5 yanlış ya da daha az bir şey yapabilirim düşüncesiyle girince dikkatim dağılmadı stresten. Ama sana da hak veriyorum hastayken sınava girince öyle oluyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ben girdiğim tüm sınavlardan daha rahat bir şekilde girdim biliyordum ki kolay bir sınav ve ben Allah'ın izniyle 5 yanlış ya da daha az bir şey yapabilirim düşüncesiyle girince dikkatim dağılmadı stresten. Ama sana da hak veriyorum hastayken sınava girince öyle oluyor.
Bende çok heyecan var :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim (afedersiniz) cenabetliğimden mi ne devlet sınavlarına gireceğimde grip oluyorum. :D Bu olayı 6. sınıf bursluluktada yaşadım. Neyseki Allah'tan geçen sene kazansım. :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Benim (afedersiniz) cenabetliğimden mi ne devlet sınavlarına gireceğimde grip oluyorum. :D Bu olayı 6. sınıf bursluluktada yaşadım. Neyseki Allah'tan geçen sene kazansım. :D
ona bakarsan biz bütün sınavlarda c*enabet oluyoruz :? :D hep küsüratlı 98 96 vs..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben yattığım gibi uyudum :D normalde uyuyamam ama o gece yattığım gibi uyudum annem de çok şaşırmış :D
sınav akşamı öyle oluyor (y) :D

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayatın ilk yarısı bitti, ikinci yarı başladı. Ve birgün öleceğim...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Turkcell Superonline Bayi tarafından dolandırılıyordum;

0533 0xx xx xx Numaralı kişi tarafından arandım, SuperOnline’den aradığını söyledi bir yıllık üye olduğumdan dolayı düzenli fatura ödemesi yaptığımdan dolayı, Ücretsiz Olarak TurkcellPlusTV hakkı kazandınız denildi adres verirseniz gelip kurulum yapalım TV ye. Ben kuşku da kaldım daha sonra arayıp bilgi vereceğim dedim kapattım telefonu. Bugün araştırdım bir ilçenin Superonline Bayisi tarafından arandığımı öğrendim 0850 ile başlayan Superonline Müşteri hizmetlerini aradım ilettim durumu izah ettim. Böyle Bir kampanyanın olmadığını söylediler. Karışıklık veya yanlış bilgi olabilir dediler Bende konuşmaların kayıtlarını olduğunu söyledim hayır öyle bir kampanya yok isterseniz buradan hemen üyelik işleminizi yapabiliriz hayır istemiyorum dedim kapattım. Daha sonra bayi tekrar aradı bu sefer santral hattı ile 0212 XXX X X Numaradan Arkadaşlar görüşmüş sizinle “TurkcellPlusTV” kurulumu için adresi verin teknik servis yollayalım. Tekrar sordum bu ücretsiz değil mi? hayır efendim faturanıza yansıyor ayda 7 TL gibi bir rakam söyledi tabi ben deliye döndüm bana ücretsiz olduğunu söylediler dedim Dolandırıcılık mı var işin içinde dedim öfkelendim yanlış bilgi verilmiş vs. dedi Sizin satış elemanları bu bilgiyi verdi dedim kapattım telefonu. 0850 222 0 0222, aradım. (1,ye bas 2,ye bas 5,ye bas) derken bağlandım. Müşteri temsilcisine Numaraları verdim bayi adını verdim Şikâyetçi oldum dedim mahkemeye kadar götürüm bu işi başka bir vatandaş olsa böyle mağdur edecekler neden böyle kandırmaya gerek duyuluyor dedim, Efendim Bir yanlış anlaşılma olmuştur vs. diyor bana. Android telefon kullanıyorum ve konuşmaların ses kayıtları mevcut dedim böyle bir kampanya oluyorsa beni neden bayi arıyor dedim yok tablet veriyoruz yok TurkcellPlustv ücretsiz veriyoruz diye, Şikâyetinizi oluşturduk dedi.
Öyle kapandı...
Bugün başımdan geçen olay böyle ben şüphelendim biliyordum "Turkcell babasının hayrına bedava vermez" demek doğruymuş bu iş satış danışmanın tezgâhı olabilir diye düşünüyorum satış miktarı varsa işin içinde yapabilir. Üstüne halen aramış konuşuyor mahkeme dava vs. duyunca aklı gitti bey efendi bu bizim bayimizin yaptığı bir kampanya bunu Superonline genel müdürlüğün bilgisi olmaz vs. diyor dedim faturaya yansımayacağı garantisini kim veriyor ben bunu bağlatayım arkadan fatura yollayın?
Siz bilirsiniz bizim Abonelerimiz var biz bunu bir yıllık abonelerimize veriyoruz ücretsiz siz olmasınız başkasına verebiliriz,
Ben istemiyorum dedim kapattım Belki Öfkelenilecek bir durum değil ama ben her aradığımda müşteri hizmetlerini telefona değişik kişilerin çıkması robot gibi yardımcı olalım vb. deyip aile kütüğü gibi bilgi istemesi vs. tam bir sinir bozucu. Olan bana oldu yine sayelerinde konuşma paketim bitti. :biggrin:

Çok yazdık konuştuk kusura bakmayın başımdan geçeni anlatmak istedim aman tuzaklara dikkat! :flowers:

Bu bayi fakat değişik bir dolandırıcılık var

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] Gecmis olsun.
Arada bizim ev tel. ariyorlar diyor su var bu var ama firma ismi yok. Diyorum hangi firma. Kem kum ediyor s.. gidin a.. diyip kapatiyorum suratlarina. Cogu 0850... Telefonlari acip bekliyorum ses yoksa sagopa dinletiyorum kendilerine :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu arada konusu acilmisken sorayim. Yaptigimiz konusmalari nasil kaydedebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...