Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
.
çok haklısınız . Ne çektim şu pc den . adamlar basbaya windows 8.1 kurup amd catalyst çalıştırmışlar. hayret ettim nasıl yaptılar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler bişi denicem hafta sonu. Pc ye ayrı bölüm açıp deneme amaçlı 8.1 kurcam. gaiba ccc nin sorununu çözdüm. suanki isletim sistemi 8.1 kuracagımda 8.1 çakışmaz dimi boot ekranında soruyor hangisinden başlasın diye
bide acer kurtarma bölümü yapmış ve 8.1 kurmuş ne kadar gereksiz şey varsa doldurmuş ben şimdi bu 8.1 kaldırıp kendiminkini kursam kurtarma bölümü işe yararmı ve bu kurtarma bölüntüsü nasıl oluşturulyor yardım edene tsklr
kurtarma bölümü ayrı olmalı 1-2gb bişey onu silmezsen ayrı bölüme 8.1 kurarsan seçmeli ekran olur ben 8.1 ve linux mint varken 7 enterprise kurdum 7 enterprise altında 8.1 enterprise seçim ekranı oldu buda öyle olur kurtarma bölümünü silmezsen bozulmaz.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
kurtarma bölümü ayrı olmalı 1-2gb bişey onu silmezsen ayrı bölüme 8.1 kurarsan seçmeli ekran olur ben 8.1 ve linux mint varken 7 enterprise kurdum 7 enterprise altında 8.1 enterprise seçim ekranı oldu buda öyle olur kurtarma bölümünü silmezsen bozulmaz.
1-2 mi tam tamına 16.1 gb onu biliyorum da bu kurtarma bölümünü yazılımlarla ben yapabilirmiyim ?

foruma resim atamıyorum büyüklüğün yanında ünlem var [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] size atmak istiyordum baska bişe soracaktım ama ünlem var neden aaba?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

1-2 mi tam tamına 16.1 gb onu biliyorum da bu kurtarma bölümünü yazılımlarla ben yapabilirmiyim ?

foruma resim atamıyorum büyüklüğün yanında ünlem var [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] size atmak istiyordum baska bişe soracaktım ama ünlem var neden aaba?
google+ https://plus.google.com/u/0/photos kullan recovery bölümü yapma konusunda bilgim yok dvd yaptırtmıyor mu?

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
014af15c6d083780870fd7fcd43ee99b.jpg

ff425c822908d292a6d40ebafd2b4073.jpg

Herşey için kart istiyor bu PSP nerden edinelbilirim
Memory Stick Pro Duo 8 gb kart teknosada falan var mı sitesinde gözükmüyor ama ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Az önce E.H videosunu isteyen vardı konuyu hemen uçurmuşunuz :P :D

014af15c6d083780870fd7fcd43ee99b.jpg

ff425c822908d292a6d40ebafd2b4073.jpg

Herşey için kart istiyor bu PSP nerden edinelbilirim
Memory Stick Pro Duo 8 gb kart teknosada falan var mı sitesinde gözükmüyor ama ?
vardır heralde eski bişi değil psp bi bak istersen

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu ülkede kadın olmak gerçekten zor baksana 14 yaşındaki kız bir video yüzünden hayatı karardı. Yazık ya kim kime vermiş bunun kimseyi ilgilendirmemesi lazım tamam müslüman ülkeyizde böyle olması gerekmez. İnsan hata yapabilen bir mükemmel olmayan canlı. Herkesin hayatta çok gizli şahsi sırları var hadi dürüst olup al mikrofonu eline hepsini söyle madem çok temiz bir hayat yaşadın ? Hadi söyle bakalım madem her verene o...pu diyorsun hadi bakalım sen erkek gibi dürüst ol söyle. Yazık günah diğer ülkeler böyle mi nasıl pislik bir millet olduk biz yazıklar olsun bir erkek olarak midem bulandı bir kere daha böyle isanlar olmaz olsun allahınızdan bulun siz asla insan değilsiniz

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şu ülkede kadın olmak gerçekten zor baksana 14 yaşındaki kız bir video yüzünden hayatı karardı. Yazık ya kim kime vermiş bunun kimseyi ilgilendirmemesi lazım tamam müslüman ülkeyizde böyle olması gerekmez. İnsan hata yapabilen bir mükemmel olmayan canlı. Herkesin hayatta çok gizli şahsi sırları var hadi dürüst olup al mikrofonu eline hepsini söyle madem çok temiz bir hayat yaşadın ? Hadi söyle bakalım madem her verene o...pu diyorsun hadi bakalım sen erkek gibi dürüst ol söyle. Yazık günah diğer ülkeler böyle mi nasıl pislik bir millet olduk biz yazıklar olsun bir erkek olarak midem bulandı bir kere daha böyle isanlar olmaz olsun allahınızdan bulun siz asla insan değilsiniz

Hocam bence suç ana babada çünkü on dört yalında bir çocuk sadece şevhete kapılır ve gider...

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9

O videoya rastlamadan ama kız türk mi videodaki?
Edit: off apple of otamatik düzeltmen bi şeye benzese o olmadan Da olmuyor

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Çok önemli bir konu olmadığından ve burda daha çok cevap veren olduğundan buraya soruyorum:
Modemim hiç bir şeyi Aklımda tutmuyor. Mesela şifreleme biçimimi WPA-PSK yapıyorum fişi çekip çıkardığımda tekrar WPA2-PSK port açıyorum gidiyor düzeltmez miyim modem NetMASTER

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çok önemli bir konu olmadığından ve burda daha çok cevap veren olduğundan buraya soruyorum:
Modemim hiç bir şeyi Aklımda tutmuyor. Mesela şifreleme biçimimi WPA-PSK yapıyorum fişi çekip çıkardığımda tekrar WPA2-PSK port açıyorum gidiyor düzeltmez miyim modem NetMASTER
fişi neden çekiyorsun dursun durduğu yerde :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Annem çekiyor :D radyasyon diye :D
hahah o bizdede var hem radyasyon hemde gece nte giriyorum o yuzden çok canımı sıkıyor bu olay bide yalnız değilmişim ona seviniyorum :D

Annem çekiyor :D radyasyon diye :D
hahah o bizdede var hem radyasyon hemde gece nte giriyorum o yuzden çok canımı sıkıyor bu olay bide yalnız değilmişim ona seviniyorum :D

bu foorum neden yavaş öldü galiba :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=395130]Zafer Computer[/MENTION] [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] Teog sınavından sonra hiç ders çalışmak gelmiyor, sanki hayat bitmiş gibi. Sizde de böyle mi?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam bence suç ana babada çünkü on dört yalında bir çocuk sadece şevhete kapılır ve gider...

Öncelikle anada babada tabiki ama kimene yani kim kiminle ne halt yemiş bu kimseyi ilgilendirmez. Bunu yapanlar o kız kadar namusları varsa ben adam değilim

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
şu E.H ile gelişmeler ADINA konu açanları kınıyorum ve bela okuyorum yazık size

@Zafer Computer @The_Destroyer Teog sınavından sonra hiç ders çalışmak gelmiyor, sanki hayat bitmiş gibi. Sizde de böyle mi?
evet aynen herzaman öyle :D hayat çok sıkıcı olmaya başladı yarın tr sınaı var forumdayım :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
şu E.H ile gelişmeler ADINA konu açanları kınıyorum ve bela okuyorum yazık size

evet aynen herzaman öyle :D

Senin için sıkıntı yok o zaman. :D

Öncelikle anada babada tabiki ama kimene yani kim kiminle ne halt yemiş bu kimseyi ilgilendirmez. Bunu yapanlar o kız kadar namusları varsa ben adam değilim

Aynen hocam. Zaten bunu yapanların da aile içi sorunları vardır.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
sıkıntı olmaz mı ben çok çalışkan biriyim hep altın alırdım okulda ama insan bu yaşlarda bişi yapası gelmiyor :D
:D Hacı altın noluyor? :D
Aynen :) kaç yanlış benim sadece 1 sos inş kodlamada sorun çıkmazsa :)
İyi. Benim on dört çıktı. :(, O kadar da çalıştım. Sınav haftası grip oldum ve sınav sırasında kafam çatlayacaktı. Abi soruyu doğru çözmüşüm yukarıda aşağıda şıkkı yanlış işaretlemişim. Keşke rapor alıp mazerete kalsaydım.

sıkıntı olmaz mı ben çok çalışkan biriyim hep altın alırdım okulda ama insan bu yaşlarda bişi yapası gelmiyor :D
Aynen :) kaç yanlış benim sadece 1 sos inş kodlamada sorun çıkmazsa :)
İyi. Benim on dört çıktı. :(, O kadar da çalıştım. Sınav haftası grip oldum ve sınav sırasında kafam çatlayacaktı. Abi soruyu doğru çözmüşüm yukarıda aşağıda şıkkı yanlış işaretlemişim. Keşke rapor alıp mazerete kalsaydım.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

benim 2 matematikten ya çeyrek altın veriyorlardı birinci olana :D
bende anneme verirdim vermesemde kendi alırdı zaten :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] ya zaten bu sınav o kadar da önemli değil takma kafana hiç de bilgisizlikten mi hataların çıktı dikkatsizlik mi?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
birinci @Zafer Computer ikinci @The_Destroyer ve üçüncü (inşallah yazabilirim) QMr. Depreli :D gene yazamadım uğraşmayacam :D

Dikkatsizlikten çıktı. Sınav esnasında aşırı bir dikkat dağınıklılığı oldu.
o bendede var hep dikkatsiz yapıyorum 100 gelecek diyorum bi bakmışım 98 :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...