Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sağolun :), insan alışıyor zamanla tek kötü yanı o muhabbet ortamı aranıyor işte.
Evet bende genelde yalnız takılıyorum bu 7 -8 ay çoğu arkadaşım asker diğerleri iş güç birçoğu da sadece arkadaş adı ile ibaret oldu Delete yaptık yanlış insanlara gerek yok bir zamanlar iyi olan şimdi menfaat peşinde artık eski ortamlar muhabbet sohbetler yok varsa ailedir. Bazıları da farklı kafalar yaşıyor egosunu yüksek tutuyor. :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Günaydın

Ubuntu çok ağır çalışıyor sistem özellikleri yetersiz galiba
scared.gif

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Günaydın

Herkes dersine ve işine odaklanmış gorunuyor. Veya bir yerlerde pazartesi sendromu geciriyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Birazdan ders başlayacak ama ben hala kendime gelemedim. Derste uyurum belki :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın :) İstanbuldaki son saatlerim, son is olarak yine SDN Ofisine ugrayacagim insallah :)

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Günaydın :) İstanbuldaki son saatlerim, son is olarak yine SDN Ofisine ugrayacagim insallah :)

4 kere ofisten bi abiye mesaj attım. sdn ofisinize gelmek istiyorum ziyaret etmek istiyorum dedim.. ama hiç cevap alamadım

2010dan beri takip ediyorum ben burayı.. mesaj sayım az diye mi cevap vermiyorlar anlamadım ki

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
4 kere ofisten bi abiye mesaj attım. sdn ofisinize gelmek istiyorum ziyaret etmek istiyorum dedim.. ama hiç cevap alamadım

2010dan beri takip ediyorum ben burayı.. mesaj sayım az diye mi cevap vermiyorlar anlamadım ki
Ben de haber vermedim ki geliyorum diye :) Benim mevzu biraz farkli, ofisi gormek tabi ki istegim ama farkli bi amacla gidiyorum. Amacimi simdilik sormayin, Hakki abiyle konustuktan sonra soylerim :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hakkı baba geziyor yolu açık olsun moskovaya gidiyor adam işini biliyor kardışşmm :w00t:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
cpu,ram,anakart ve psu ne? oturum açma ekranında efektsiz olarak aç hatta klasik shell'i kur öyle aç.

Hocam Virtualbox kurulum yaptım. 512 mb ram sağladı. 128 mb ekran kartı ayrıca Virtualbox Misafir eklentisi denilen aracıda kurdum ama halen kasıyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bir pislik boğaz ağrısı, geç cehennem ol git artık :hammer:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Senin icin Berkin abiye konustum, forumdan mesaj attiysan, mesaj atilabilecek en kotu yerden atmissin dedi. Tictoc diye bisey var biliyosun, berkin abinin tictocuna 13-18 arasi ulasabilirsin :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu arada SDN Ofisineli sonunda ziyaret ettim. Berkin abiyle Fatih abiyle ufak bi sohbet ettik, Tolga abiyle de konustum, guzeldi :) Ben yola cikiyorum, bekle beni Eskisehir :)

ed96a27608d14faa4a059ded7ad5b286.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yaş kırk beş olmuş ama yirmilik kızlara taş çıkartır.
[video=youtube;fA8hbncjYyM]http://www.youtube.com/watch?v=fA8hbncjYyM[/video]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
TurkcellPlusTV kullanan var mı arkadaşlar hangi kanallar mevcut bilgi verebilirmisiniz ?

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada SDN Ofisineli sonunda ziyaret ettim. Berkin abiyle Fatih abiyle ufak bi sohbet ettik, Tolga abiyle de konustum, guzeldi :) Ben yola cikiyorum, bekle beni Eskisehir :)

ed96a27608d14faa4a059ded7ad5b286.jpg

adına sevindim :)) sağol konuştuğun için ayrıca :)) berkin abi gelmiş mi sular altından çıkıp??

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
biri şunu açıklayabilirmi ? Pc yi servise yollamadan önce hoparlörden ses gelmiyordu ve swith le oynadıktan sonra geliyordu. sorun donanımsal diye düsünüyordum ama adamlar bios atıp donanımsal bir arıza bulunmadı demişler ve çalışıyor. bios atarken ses doyalarında hata olmuş olabilirmi? peki ben swith le oynadığım zaman neden gelmedi? açıklayacak arkadaşa simdiden tesekkurler

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
biri şunu açıklayabilirmi ? Pc yi servise yollamadan önce hoparlörden ses gelmiyordu ve swith le oynadıktan sonra geliyordu. sorun donanımsal diye düsünüyordum ama adamlar bios atıp donanımsal bir arıza bulunmadı demişler ve çalışıyor. bios atarken ses doyalarında hata olmuş olabilirmi? peki ben swith le oynadığım zaman neden gelmedi? açıklayacak arkadaşa simdiden tesekkurler

o pc seni sevmiyor bizdede ablamı sevmeyen tablet var o şarja takınca şarj olmaz bizim ayıcık takar şarja dolar...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ulan biz iş bulamıyoruz adam ilkokul mezunu memur oluyor nasıl adalet bu gelde isyan etme !!!

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
o pc seni sevmiyor bizdede ablamı sevmeyen tablet var o şarja takınca şarj olmaz bizim ayıcık takar şarja dolar...
.
çok haklısınız . Ne çektim şu pc den . adamlar basbaya windows 8.1 kurup amd catalyst çalıştırmışlar. hayret ettim nasıl yaptılar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler bişi denicem hafta sonu. Pc ye ayrı bölüm açıp deneme amaçlı 8.1 kurcam. gaiba ccc nin sorununu çözdüm. suanki isletim sistemi 8.1 kuracagımda 8.1 çakışmaz dimi boot ekranında soruyor hangisinden başlasın diye
bide acer kurtarma bölümü yapmış ve 8.1 kurmuş ne kadar gereksiz şey varsa doldurmuş ben şimdi bu 8.1 kaldırıp kendiminkini kursam kurtarma bölümü işe yararmı ve bu kurtarma bölüntüsü nasıl oluşturulyor yardım edene tsklr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...