Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
linux mint için flaş bellek temizleyici var mı?
Okulun bilgisayarı flaşımı virüslüyor sürekli.
Avg var bedava ama terminalden çalışıyor arayüz yoklinux mint için flaş bellek temizleyici var mı?
Okulun bilgisayarı flaşımı virüslüyor sürekli.
En iyisi ben hep formati basayim flasa.Avg var bedava ama terminalden çalışıyor arayüz yok
En iyisi ben hep formati basayim flasa.
Zarari yoktur bilgisayara degil mi?
Digerlerinin bilgisayari umrumda degil [emoji14] .
Zararı yoktur ama format atsan da virüsün silineceğinin garantisi yoktur avg'yi dene yüklediğinde terminale şunları yazEn iyisi ben hep formati basayim flasa.
Zarari yoktur bilgisayara degil mi?
Digerlerinin bilgisayari umrumda degil [emoji14] .
sudo avgctl --start
sudo avgupdate
sudo avgscan /flash/yolu
Mesaj yazıp, cevapla dedikten sonra '' Sayfadan Ayrıl'' uyarısıyla karşılaşıyorum. Ayrıla tıklayınca yazılan mesajın düzenlenme sayfası açılıyor. Fakat yorum yazdığınız konuya baktığınızda yorumunuz yayınlanmış oluyor. Entresan işler.
Müdüriyete duyurulur!!
![]()
Hangisi Allame l*n bunlarin [emoji47]
Bildigim kadariyla gonul işiNe zamandır merak ediyorumModeratör arkadaşlar bir ücret alıyor mu yoksa bu gönül işimi
![]()
Mesaj yazıp, cevapla dedikten sonra '' Sayfadan Ayrıl'' uyarısıyla karşılaşıyorum. Ayrıla tıklayınca yazılan mesajın düzenlenme sayfası açılıyor. Fakat yorum yazdığınız konuya baktığınızda yorumunuz yayınlanmış oluyor. Entresan işler.
Müdüriyete duyurulur!!
Bende de arada sırada oluyor aynısı.
Aynı sıkıntı bende de var mesajı iki kere yolluyor.
dark evopad 3g m7220'yi kaybettik acısı büyük bütün gün şarj olsun diye uğraştım arada x files'ı izledim ama artık şarj olmuyor ve recovery moda girmiyor mekanı çöplük olsun.
Özellikle vınn modem gibi yavaş bağlantılardan bağlanınca banada oluyor
Muhabbet genelde buradan yürüyo, diğer konuya pek rağbet kalmadıBir ara SDN nin muhabbet konusu vardı hala aktif mi o konu ?
Bazen 2-3 laf atacak kişiler arıyor insan bu saatlerde , şöyle bir bakıyorum bütün forum uyuyor sankiMuhabbet genelde buradan yürüyo, diğer konuya pek rağbet kalmadı![]()
Dışarıda arkadaş ortamın yok mu ?Keşke bende de öyle bırak konuşsunlar kimse olmamasından daha iyidir. 5-6 aydır ne mesaj atan ne arayan var
Mezuniyetten sonra kimse kalmadı maalesef ne arayan ne soran var.Dışarıda arkadaş ortamın yok mu ?
Buradayız biz varızMezuniyetten sonra kimse kalmadı maalesef ne arayan ne soran var.
SağolunBuradayız biz varızumarım herşey yolunda hayatında.