Tanımlanmayan Ağ

mst1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tanımlanmayan ağ sorunu yaşıyorum. Forumları inceledim araştırdım ne yaptıysam sorun bir türlü düzelmedi.
Ağda 3 kişi var. 3. kişi daha yeni katıldı. 2 kişi kullanırken hiç bir sorun çıkmıyordu. Switch ile kablolu şekilde internet dağılıyor herkese.
Bu sorun sadece bende var ve 4 gündür düzelmedi. İnterneti bir şekilde geri getirmeyi sağlıyorum fakat bir süre sonra tekrar gidiyor ve ya yeniden başlatsam pc 'yi hemen gidiyor. Araştırmalarım sonucu bir çok şey denedim ve hala düzelmedi. 3. pc hariç 2 pc 'ye sabit ip ataması yaptım sorunum hala düzelmedi. 3. pc 'ye deneme fırsatım da olmadı arkadaşlar sinirleri yıpratan bir sorun ve sabır kalmadı artık son çare buradan çıkacak olan yardımlarını denemek olacak böyle bir sorunla karşılaştıysanız ve yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam affola :\

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Tanımlanmayan ağ sorunu yaşıyorum. Forumları inceledim araştırdım ne yaptıysam sorun bir türlü düzelmedi.
Ağda 3 kişi var. 3. kişi daha yeni katıldı. 2 kişi kullanırken hiç bir sorun çıkmıyordu. Switch ile kablolu şekilde internet dağılıyor herkese.
Bu sorun sadece bende var ve 4 gündür düzelmedi. İnterneti bir şekilde geri getirmeyi sağlıyorum fakat bir süre sonra tekrar gidiyor ve ya yeniden başlatsam pc 'yi hemen gidiyor. Araştırmalarım sonucu bir çok şey denedim ve hala düzelmedi. 3. pc hariç 2 pc 'ye sabit ip ataması yaptım sorunum hala düzelmedi. 3. pc 'ye deneme fırsatım da olmadı arkadaşlar sinirleri yıpratan bir sorun ve sabır kalmadı artık son çare buradan çıkacak olan yardımlarını denemek olacak böyle bir sorunla karşılaştıysanız ve yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam affola :\
türksat kablo internet mi?

mst1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır ttnet. Sorun yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. IP atamadığım zaman sorun gider dediğimde 'Ethernet belirli bir ip yapılandırmasına sahip değil' hatası alıyorum. IP atadığım zaman ise sorun gider dediğimde 'Yönlendirici ve ya geniş bant modem sorunları' diye ekran geliyor ve orada yapılması gereken adımlar listeleniyor. Modemi sıfırladım tekrar kurdum, kapatıp açtım, switch 'i kapatıp açtım tüm kabloları çıkartıp sadece benim kablo mu bırakıp denedim olmuyor. Diğer 2 kişi bağlanıyor sorun sadece bende. Sadece modeme, ethernet kablo mu direk bağladığım zaman sorunsuz bağlanabiliyorum.