iPhone 6 Plus Zirveye Oynadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6 Plus Zirveye Oynadı!

Apple'ın yeni cihazı iPhone 6 Plus, phablet pazarında kartların yeniden dağıtılmasına neden oldu. Kantar araştırma şirketinin son verileri şaşırtıcı sonuçlar içeriyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Apple 5.5 inç telefon çıkarmak ile kendi ayağına sıktı .

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Apple 5.5 inç telefon çıkarmak ile kendi ayağına sıktı .
Adamlar 2 farklı model kullanarak kullanıcılara seçenek sundular. Zaten plus modeli iphone kullananlarda daha çok merak uyandırdı. Türkiye de ilk satışa sunulduğu gün kuyruktayken i6 plus 128 gb gold tükenmişti. Hala belli bir kısım daha ufak telefonlar kullanmak istiyor onlarada saygı duyuyorum ama büyük bir kesim büyük telefonlar kullanmak istese zaten iphone böyle bir politikaya gitmezdi. Bana kalırsa kullanıcıların diğer modellere yönelmesini ekran boyutu olarak gören Apple yeni modellerinde ekranı büyüterek karşımıza çıktı ki bence çok doğru bir hamle oldu bu.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Adamlar rekor kırıyo 5.5 ile nasıl ayağına sıkmış anlamadım rakiplerin topuğuna sıkmış olmasın :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tablet satışlarına bakar mısınız ? Ne kadar düştüğüne dair anlarsınız, demek sitediğim tablet alacak adamm gidiyor 5.5 inç iphone alır hem tablet hem telefon kullanır.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tablet satışlarına bakar mısınız ? Ne kadar düştüğüne dair anlarsınız, demek sitediğim tablet alacak adamm gidiyor 5.5 inç iphone alır hem tablet hem telefon kullanır.
Note 2 kullanıyorum ama eve gelince telefonu bir kenara bırakıp tablet kullanırım. Tabii 7 inç tablet almanın bir anlamı yok ama 10 inç ile arada çok fark var.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ipad mini satışları düşmüş olabilir.air için aynı şey söz konusu olamaz zira plus airin yerini tutamaz.