Iphone 6 yedekleme yukleme sonrasi Ios 8.1.1'den 8'e donmesi

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun Iphone 6 aldim ve Vodafone'a gidip sim kartimi kirdirttim. Kurulumu da yapip bi muddet kullandim. Daha sonra eve gelip bilgisayarimdan yedegimi yeni telefonuma yukledim. (Eski telefonum: 3GS Surum: IOS 6) Ama ve telefonu ilk aldigimda IOS 8.1.1 olmasina ragmen 8'e donmus :ohmy: Suanda da telefonumda kucuk kasilmalar ve asiri isinmalar meydana geliyor. Sizce I Tunes uzerinden geri 8.1.1'e yukseltsem sorun olur mu yoksa telefonu 0'liyim mi direk? :unsure:

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kafana göre takıl ister sıfırla ister güncelle. İphone basittir bu tür şeyleri sormana bile gerek yok .Yedeği yüklemene gerek yok ios 6 ile ios8 farklı dosyalar falan telefonun beynini karıştırmış olabilir:closedeyes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerekli resim ve müzikleri elle seç yükle

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncelledim az once wi-fidan :biggrin: Telefon fazla isiniyo ve de 1-2 saniyelik gecikme yapiyo gibi geliyo biraz ama psikolojik mi, bunla alakasi var mi yoksa aldigimdan beri telefonla ugrastigim icin mi bilemedim :rolleyes:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İıs 8.11 e güncelle Son yedegini al ve sıfırdan ios8.11 yükle ve yeniden yedeği geri yükle

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son yedegimi alip 0 liyip yedegimi geri yukliyim yani?

Ve galiba benim kuruntum degil cidden 1-2 saniyelik bekleme yapiyo uygulamalari acarken ve daha yarim saatir falan telefonla ugrasmama ragmen hemen isindi. 0 layinca kendine gelir mi sizce? İlk gunden boyle seylerin olmasi hic normal degil :crying:
Bide suan ayarlarda benim apple kimligimle giris yapilmis olmasina ragmen, appstore'dan bisey alirken anneminkinin sifresini istiyo :ohmy: (itunesta anneminde telefonu var)

İyice kafasi karisti telefonun bi yardim eden yok mu :crying:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Son yedegimi alip 0 liyip yedegimi geri yukliyim yani?

Ve galiba benim kuruntum degil cidden 1-2 saniyelik bekleme yapiyo uygulamalari acarken ve daha yarim saatir falan telefonla ugrasmama ragmen hemen isindi. 0 layinca kendine gelir mi sizce? İlk gunden boyle seylerin olmasi hic normal degil :crying:
Bide suan ayarlarda benim apple kimligimle giris yapilmis olmasina ragmen, appstore'dan bisey alirken anneminkinin sifresini istiyo :ohmy: (itunesta anneminde telefonu var)

İyice kafasi karisti telefonun bi yardim eden yok mu :crying:

evet aynen öyle yap lte kullanma 3g yada 2g aktif olsun lte ısınma yapıyor biraz

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten 2g acik wi-fi bagli. Su kadarcik seyde benim 3gs bile isinmazdi valla anlamadim :mad:
O zaman ben bi 0'liyim geliyim. Umarim cozulur sorunlar :rolleyes:
Tesekkur ederim :yes: