Anakart

Azrail66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mevcut anakartımın ram slotu yandı.bu nedenle yeni bir anakart almayı planlıyorum.yalnız elimde milattan öncesinden kalma :yes: AMD athlon(tm) 64 x2 dual core processor 3600+ var ve ben ASUS A55BM-E A55 Soket FM2+ anakart almayı düşünüyorum elimdeki işlemci buna olurmu ? daha sonra işlemciyi değiştiririm diye düşünüyorum bütçeden dolayı ??

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar mevcut anakartımın ram slotu yandı.bu nedenle yeni bir anakart almayı planlıyorum.yalnız elimde milattan öncesinden kalma :yes: AMD athlon(tm) 64 x2 dual core processor 3600+ var ve ben ASUS A55BM-E A55 Soket FM2+ anakart almayı düşünüyorum elimdeki işlemci buna olurmu ? daha sonra işlemciyi değiştiririm diye düşünüyorum bütçeden dolayı ??

Sıfırını bulamazsın. Ben bile ddr2 intel soket anakartı zor buluyorum bi tane var asrock 200 lira istiyorlar. Sen en iyisi yeni sistem topla hiç bulaşma 2. el anakart işine. İstersende tavsiye etmiyorum

Azrail66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu anakart sıfır ama elimde olan işlemci ikiniciel uyarmı diorum.
vatanda var .

Hamdi Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam elindeki işlemci AMD AM2, seçtiğin anakart ise FM2 uyumlu. Yani işlemciyi anakarta takamazsın. Alacağın anakart:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...sb710-ddr3-1333mhz-dvivga-anakart.html?srt=UP

• 64bit AMD® FX, Phenom II X6/X4/X3/X2, Athlon II X4/X3/X2 ve Sempron işlemcileri destekler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=399256]Hamdi Abi[/MENTION]

O anakart Athlon serisini de destekliyor, yalniz listede bahsi gecen islemciyi göremedim.