Z3 compact renk önerisi ?

Renk önerisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yeşil geldi sony center a inceledim gerçekten çok şık. Cırtlak da durmuyor. Alıp 3 4 sene kullanacağım. Ne dersiniz sizce sıkılır mıyım o renkten. Beyaz alırsam yeşil içimde kalacak yeşil alsam da beyaz mı alsaydım klasik renk olarak diyeceğim :) ben bu kararsızlıkla hiçbir teli alamam gibi :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Her modelin siyah veya beyaz renkleri var sırf farklılık olması amacıyla bile ben olsam renkli alırdım ama bende turuncu ile yeşil arasında kalırdım kesin :)

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aynen şu 1800 tl bir denkleşsinde :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yeşil renklisini alırsanız ileride satmakta zorlanırsınız, bir de böyle düşünün. Siyah veya beyaz renklisini tercih etmenizi öneriyorum.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kırmızısı çok şık formula kırmızısı harika, keşke yeşili de asker yeşili tonunda olsaydı

Ben olsam beyazını seçerdim

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yeşil renklisini alırsanız ileride satmakta zorlanırsınız, bir de böyle düşünün. Siyah veya beyaz renklisini tercih etmenizi öneriyorum.
3 4 yıl satmam zaten. Beni idare eder diye düşünüyorum. Hiç satmak aklıma gelmedi. Dediğiniz mantıklı satarken beyazın alıcısı çok olur. Renk atması olmaz diye düşünüyorum yeşilde çünkü renk camın altında. Satabilirsem en erken 2 2.5 yıl sonra falan satarım belki.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Netcell ile Sony Eurasia ayrasındaki fark nedir ? Netcell e Sony distribütörü diyorlar. Sony Eurasia ne oluyor peki

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sony Eurasia genel bir garantidir. Garantisini Sony verir.
Netcell sadece Türkiye garantisidir. Garantisini netcell veriri.

Garanti tercihi Sony Eurasia olması daha iyidir.
Sağolasın forumdaşım :) sony Eurasia garantisi sony mağazalarında var 1800 tl,ama bazı arkadaşlar internetten 1670 liraya sony Eurasia garantili aldım diyorlar. Mağazadan almayıp herhangi bir satıcıdan o şekilde almamı önerir misiniz? Arada 150 lira fark var nerdeyse

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağolasın forumdaşım :) sony Eurasia garantisi sony mağazalarında var 1800 tl,ama bazı arkadaşlar internetten 1670 liraya sony Eurasia garantili aldım diyorlar. Mağazadan almayıp herhangi bir satıcıdan o şekilde almamı önerir misiniz? Arada 150 lira fark var nerdeyse

Eurasia garantisini veriyorsa alabilirsin.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aşırı kararsız biri olarak beyazını almaya en sonunda karar verdim.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :) Z3C kullananlar klubünde devam ederiz artık :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
istanbul bilişimde satılan modeller hangi garanti kapsamında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z4 çıkmasına rağmen z1 compactımı sattım ve z3 compact siyah alacam ama z1 deki gibi ön siyah gerisi beyaz olsaydı gene aynısını alırdımsade beyazda bayan telefonu gibi duruyor yeşilde çok güzel ama bende kararsızlığa düştüm senin yüzünden yeşilmi siyahmı :)) !?

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
z4 çıkmasına rağmen z1 compactımı sattım ve z3 compact siyah alacam ama z1 deki gibi ön siyah gerisi beyaz olsaydı gene aynısını alırdımsade beyazda bayan telefonu gibi duruyor yeşilde çok güzel ama bende kararsızlığa düştüm senin yüzünden yeşilmi siyahmı :)) !?
arkadaşım şöyle söyliyim. siyahı tercih etmezdim ben olsam. çünkü sportif bir telefon, z3ün siyahı gibi klas durmuyor compactlar. geçen gün bir mağazada denk geldim kırmızısını gördüm çok güzel ya. senin de imkanın varsa bir git gör. almamış olsaydım kesinlikle düşünürdüm kırmızıyı. veya beyaz :)