S3 mini i8190XXALJL kapanma sorunu

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s3 mini telefonum 2 dk da bir kendini kapatıyor.
xxamg stock rom atıyorum yükleniyor ama telefon açılınca tekrar eski haline dönüyor.
fotoğrafları silmeme rağmen kendine reset attıktan sonra geri geliyor ve bu nedenle telefonu satamıyorum.
5 telefoncuya götürdüm hiçbiri yapamadı.
aranızda belki bu soruna çözüm olabilicek bi arkadaş vardır diye yazıyorum.
en azından fotoğrafları kalıcı olarak silebilirmiyim. veya komple tüm sorunları çözebilir miyim?
telefonu bu haliyle parça fiyatına alıyolar ve 50 tl veriyolar.
fotoğraflar olmasa belki satardım ama birsürü fotoğrafım var ve başkasının eline geçmesinden korkuyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar.

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk önce cihazın recovery menüsüne girin tüm wipe işlemlerini yapın ardından telefonunuzun ana bant sürümüne ait stock romu odinle flashlayın sorununuz çözülecektir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

galiba xxamg versiyon başlıkta belirttiğiniz ana bant sürümü farklı bu yüzdende uyumsuz olduğundan sürekli sorun çıkartıyor olabilir

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recovery menüsü açılmıyor normal bir şekilde açılıyor. wipe işlemi yapamıyorum. cwm yüklüyorum yine eski haline dönüyor

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
3 parçalı ve pit dosyalı rom yüklemeniz gerekir... bu şekilde sorun hallolur.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
o rom dosyasını nasıl bulabilirim bi bilginiz var mı ?

bazı stock romlar modem, csc ve pda olmak üzere üç parçalı oluyor... ayrıca bu dosyaların yanında bir adet pit dosyası da bulunuyor, odin üzerinde ait oldukları bölüme yerleştirip yüklemeniz gerek. Hatırladığım kadarı ile 4.1.2 Türkiye romlarında parçalı dosya mevcut ama şu an mesaide olduğum için bakma imkanım yok maalesef.

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı stock romlar modem, csc ve pda olmak üzere üç parçalı oluyor... ayrıca bu dosyaların yanında bir adet pit dosyası da bulunuyor, odin üzerinde ait oldukları bölüme yerleştirip yüklemeniz gerek. Hatırladığım kadarı ile 4.1.2 Türkiye romlarında parçalı dosya mevcut ama şu an mesaide olduğum için bakma imkanım yok maalesef.
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
pda csc ve pit dosyasıyla odinden xxamg yükledim olmadı. stock romunu bulabilirsem bide onu deniyeceğim.

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom yüklenmiyor.
sebebi ise hata ayıklama modu kapalı kalmış.
açsam bile telefonu kapattığımda otomatikman kapalı ayara geliyor. o yüzden rom da atamıyorum.

TurkeyGSM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery menüsünde backup diye bi ayarınız varsa telefona SDCARD takıp belki yedek alabilirsiniz. Denemediyseniz deneyin lütfen.

TurkeyGSM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon bataryasının altında yazan tam model adı nedir ?

TurkeyGSM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bilgisayarınızda KİES yazılımı var ise telefonunuza ait tam firmware versiyonunu ve brandını öğrenelim.

KİES programını açın, telefonunuzun bağlı olmasına gerek yok, üst menüde Araçlar sekmesine tıklayın, üretici yazılımı yükseltmesi ve başlangıç durumuna getirme kısmına tıklayın,

1388263626_1.jpg

açılan pencerede sizden telefon modelini isteyecektir, tam olarak büyük harflerle GT-I8190 yazın, ikinci kısımda ise telefonun seri numarasını isteyecektir, bataryanın altında S/N karşısındaki karakterleri büyük küçük harfe dikkat ederek girin, size yazılım bilgilerinizin son hanelerini verecek, bir yere not alıp ya da ekran resmini çekip ekleyin lütfen...

nk778.jpg

nk7b9.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cihazın brandı SFR, imei nosunu pasaportlamı kaydettirmiştiniz yoksa başka bir numaramı yazdırmıştınız? Çünkü her halükarda açılsa bile imei repair olacak gibi. Ama sonuçta telefon box ile tamir olabilir, isterseniz cüzi bir miktar karşılığında yaparız.

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun arkasındaki imei ile sorgulamadaki imei birbirini tutmuyor. imeisi değişmiş.
telefonun üzerindeki imei kayıtlı değil gözüküyor.
*#06# de gözüken imei Üretici: ZTE Corporation Pazar Adı: ZTE MF190 Model Bilgileri: ZTE MF190
bunda bi sıkıntı olmaz heralde.

TurkeyGSM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sıkıntı olmazda, siz efs professional ile efs yedek alın , çünkü factory reset veya rom yüklemesinden sonra orjinal imei gelebilir, önce efs yedek alın sonra yukarıda verdiğim romu atın, büyük ihtimalle telefonunuz düzelecek.

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sıkıntı olmazda, siz efs professional ile efs yedek alın , çünkü factory reset veya rom yüklemesinden sonra orjinal imei gelebilir, önce efs yedek alın sonra yukarıda verdiğim romu atın, büyük ihtimalle telefonunuz düzelecek.
rom inmek üzere
yükledikten sonra sonucu yazarım.

romu yükledim telefon açıldı ama sürüm hala xxaljl gözüküyor ve değişen birşey olmadı.

semih811

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
re partition işaretli olmadan da denedim zaten olmadı. box olayını bilmiyorum.
nasıl yapıldığını söylerseniz birde onu deniyeyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim naptın ya aynı sorun bnde de var hallettin mi ?