Görevimi Kötüye Kullandım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ios-1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BİR ANLIK SİNİRLE, Oldu Her şey;

Laboratuvar da staj yapan teknik stajyerim, Hala Öyleyim...

Dayımın bir arkadaşı bize gelmişti... ankara dayız bu arada
Neyse gelen arkadaşın çocuğu vardı yatılı kaldılar bizde ama çocuk ikide bir huysuzlanıyordu sussun diye manevi

değeri ve kıymeti çok yüksek olan sayılı üretilmiş bir oyuncağımı çocuğa verdim zaten küçük parçalamaya gücü

yetmez onda problem yok evde de başka oyuncak yok kumandayıda beyenmiyor veled...neyse verdik ödünç

olarak oynasın diye, onlar bizde misafirlikteyken ankarada ki diğer tanıdıklara da uğramak istediler ve sadece
Dayımın arkadaşı ve çocuğu gitti onları bizim evden aldılar geri geleceklerdi AMA GELMEDİLER Oyuncak TIR

onlarda kaldı BEN FENA AYAR OLDUM UYUYAMADIM, DİREK MEMLEKETE GERİ DÖNDÜLER BİZE UĞRAMADAN BU DURUMDA
OYUNCAK o veledte kalmış oldu aradan 4 ay geçti geçmedi tatilde giderim o zaman alırım diye düşünmüştüm ama
DAYIM ARKADAŞIYLA ARAYI BOZMUŞ MUHABBETİ KESTİLER KONULAR ÇOK CİDDİ KİMSE ONLARLA GÖRÜŞMÜYOR

ARTIK ORALARA GİRMİCEM... ARTIK TIRI GERİ OLMA OLASILIĞIM 0 SIFIR ama bunun sorumlusu dayım olduğu için dayıma komplo planları yaptım dayıma dedim istiyorum çok değerli dedim BENİ İPLEMEDİ sen misin bana öyle yapan

SİZE LABORATUVAR DA ÇALIŞTIĞIMI SÖYLMİŞTİM... HIV/AIDS VİRÜSÜ OLAN tükürük örneğinden bir parça aldım ve dayımın içeceğine karıştırdım DAYIM ŞUAN "AIDS"

BUNU BANA YAPMAYACAKTIN.... DAYIII KEŞKE BENİ CİDDİYE ALSAYDIN

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Perfect, aynısını yapmalıyım

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kısmet işte hayır rUh hastası olduğumu bildiği halde beni iplememesi gerçekten çok tuhaf bide kimse bilmiyor hee benim yaptığımı herkez cinsel yoldan geldi falan sanıyor artık tedavilere kaldı....BÜYÜKLER ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ ÇOCUKLA OYUN OYNARSAN ÜSTÜNE KUSAR BENDE KUSTUM AMA BİRAZ ZEHİRLİ

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz yapmayın hemen bulaşan bir virus bizde steril case var radyo aktif maddelerden yapılıyo onun sayesinde bana bulaşmadı yoksa bakkaldan süt alırmış gibi değil yada yapın ya sizde sürünün

- - - mesaj güncellendi - - -

siz yapmayın hemen bulaşan bir virus bizde steril case var radyo aktif maddelerden yapılıyo onun sayesinde bana bulaşmadı yoksa bakkaldan süt alırmış gibi değil yada yapın ya sizde sürünün

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen kusmamis sicmissin be arkadaş.
Git tedavi ol pc başında fazla vakit geçirme

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gerçekden aids bildiğim kadarıyla tukurukle geçmiyor veya nadir, kanla yapsaydın keşke

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekden aids bildiğim kadarıyla tukurukle geçmiyor veya nadir, kanla yapsaydın keşke

kanda hepatid etkili bizdekiler dk da 300 tur dönmüş ayriştirilmiş mikrotürbin farketmiyor tükürüktede mikro var aids hastasi olan kişilerde mikro artik tükürük bezlerinede yerleşmiş oluyor heh işte o varya buranin özü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçekden aids bildiğim kadarıyla tukurukle geçmiyor veya nadir, kanla yapsaydın keşke

KANDA HEPATİD ETKİLİ BİZDEKİLER DK DA 300 TUR DÖNMÜŞ AYRIŞTIRILMIŞ MİKROTÜRBİN FARKETMİYOR TÜKÜRÜKTEDE MİKRO VAR AIDS HASTASI OLAN KİŞİLERDE MİKRO ARTIK TÜKÜRÜK BEZLERİNEDE YERLEŞMİŞ OLUYOR HEH İŞTE O VARYA BURANIN ÖZÜ

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Senin canını fena acitmislar heralde , önden mi arkadan mı darbe yedin?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla okadarını bilemem, şimdi tukurukle geçmek felan İncir Reçeli aklıma geldi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sakin olalım diyecem, konuyu silerler yoksa bak

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çokta tın itirafımı yapmışım bir kere

çokta tın itirafımı yapmışım bir kere

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Reçel değil, İncir Reçeli film, orda kız aids di öpüşmek yok diyordu geçmemesi için, aklıma geliverdi.. izlemelisin :) bu arada İncir Reçeli 2 de çıkdı bir suredir

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de geçen incir reçeli çekti de canım, incir ağacına çıktım.
Malum incirden düşmeden olmaz, ben de kafayı vurdum yere. O ara komşunun manyak kızı görmüş beni, bayılınca da sinsice sokulmuş yanıma. Kulak kirinde 5N1K virüsü varmış bunun, büyük hadron çarpıştırıcısında kuvartz materyaller ile saklamışlar o sayede bulaşmamış bunlara. Ben baygınken gelmiş benim kaşıma sürmüş bunu, malum kıl köklerim kaptı mikrobu.
Gerçekten mağdur durumdayım.

ios-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Reçel değil, İncir Reçeli film, orda kız aids di öpüşmek yok diyordu geçmemesi için, aklıma geliverdi.. izlemelisin :) bu arada İncir Reçeli 2 de çıkdı bir suredir

ben onu kitap sanıyodum filmiş meğer ama senaryoyu benden çalmışlar gelde küfür etme ya

ben onu kitap sanıyodum filmiş meğer ama senaryoyu benden çalmışlar gelde küfür etme ya

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geçmiş olsun hocam, senin tedavin Recep İvedik serisinde :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=375229]ios[/MENTION] kitabını da yazar halil sezai, aynen bence dava açmalısın zaten reklamlardan baya para kazandı :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Foruma hareketlilik gelmiş,çoktan beri böyle bir konu açılmıyordu iyi oldu :D

Foruma hareketlilik gelmiş,çoktan beri böyle bir konu açılmıyordu iyi oldu :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen, şu uygulamadan para kazan konularıda olmazsa olmaz olduğu zamanda bu konu ilaç gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...