Güzel Hosting Beni Mağdur Etti!

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba beyler bayanlar ben bir host firması ile çalışıyordum. Host firması ile kavga ettim bir sebepten dolayı ama her zaman haklıyım. Host firmasına hesabımı silin dedim talep ettim fakat yedek almayı unutmuşum. Uyarıda yapmadılar yedeğimi istiyorum verileriniz yoktur silinmiştir dediler. Halbuki şöyle bir durum var. Her hostingin yedek makinesi vardır. Hosting her hafta yedek aldığını söylüyor fakat 3 gün oldu yani bugünle 3 gün olacak halbuki 1 haftaya kadar yapmaması lazım silmemesi lazım soruyorum söylüyorum destekle görüşüyorum bana fazlalık yapılmamasından dolayı sildik diyorlar bu resmen saçmalık değil mi arkadaşlar nasıl fazlallık yapılmaması için silinir 1 hafta dolmadan bir şey yapamaz ki ne yapmalıyım emeklerim hep gitti.

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlara silin demişsin adamlarda silmişler nede olsa sildirmeyi talep ettiğin için fazlalık olmasın diye silmişler ne var bunda ? Öyle her zaman haklıyım demek ne demek onu anlamadım ki gerçi sen burada da haklısındır..

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Adamlara silin demişsin adamlarda silmişler nede olsa sildirmeyi talep ettiğin için fazlalık olmasın diye silmişler ne var bunda ? Öyle her zaman haklıyım demek ne demek onu anlamadım ki gerçi sen burada da haklısındır..

hocam ben hostla anlaşamadım hosta dedimki benim hesabı sil ben yedeği unutmuşum. Tüm firmalar yedekleri iletiyor böyle durum olabilir mi en az 7 gün beklemek zorundadır. 3 gün içerisinde silme hakkı yok ne demek fazlalık yapıyor diye sildik böyle saçmalık olur mu hesap ile yedek makinesinin ne alakası var bnu yasal bir şey değilki.

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bende güzel ile çalışıyorum ancak dostum hata sende yahu, sil demişsin.
hesap kapatarak aktif kullanıcılığını sonlandırmak istedi isen üzgünüm şirket haklı.

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende güzel ile çalışıyorum ancak dostum hata sende yahu, sil demişsin.
hesap kapatarak aktif kullanıcılığını sonlandırmak istedi isen üzgünüm şirket haklı.

hocam ne alakası var ki yedek makinesi ile allah aşkına konuyu baştan okur musunuz sonuna kadar

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bir kaç bende güzel hosting ile çalıştım, gayet memnundum. Bu kadar kişi güzel'i savunuyorsa eğer demek ki iyi hizmet veriyorlar demektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş sil demişssin adamlar silmiş şimdi neden sildiler diyosun silmeseler neden silmediler diyecektin. Adamlar sonuna kadar haklı sen sorumsuzsan yedek alamayacak kadar adamlar napsınlar?