Windowslu tablet mi, İpad mi

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar forum sitelerini vs dolaştım fakat benzer içeriğe sahip bir konu bulamadım. Bende bu yüzden bu konuyu açtım.
Ben iPad Air 2 ile Toshiba w30t " i3 işlemcili model " 2 si 1 pc arasında kaldım. Tabi Windows'lu olan daha iyi olduğuna inandığınız 2si1 formunda veya sadece tablet olan modeller varsa bildiğiniz, onlarıda paylaşabilirsiniz " fiyatı uygun olduğu sürece " " 1500 2500 bandında olan modellerden ".
Bi de arkadaşlar hangisini seçtiğinizi nedenleri ve sizin gözünüzdeki seçtiğinizin artıları, seçmediğinizin eksileri olarak yazmaya çalışırsanız hem sonradan bakan arkadaşlara hemde bana karar vermeme daha yardımcı olacağı düşüncesindeyim. Şimdiden teşekkürler...

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sen ne amacla kullanacagını çözmelisin öncelikle. Bilgisayar gibi kullanayım zorluk cekmeyim dersen windows olanını al

Eğlence olsun oyun uygulama yuklerim internete girerim sosyal uygulamalar yükler takip ederim vs dersen. İpad al

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
iPad Air 2 64 gb al. Tabi illa bdn pc olarak kullanacagim dersen wind tablet al. iPad Air kullaniyorum gercekten cok memnunum ki iPad Air 2 her konuda kendini daha da gelistirmis.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bende bi tane laptop var aslında " çok güçlü değil ama film indir dizi izle falan fazlasıyla yetiyor ufak tefek te olsa oyunda oynatıyor. " Peki jiraiya06 kardeş, oyun performansı olsun şarj ömrü olsun, film olsun memnunmusun ipad inden?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tablet dendimi iPad kesinlikle. Pişman olmazsınız :). Ekran kalitesi, stabilite olsun tablet alanında başı çekiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende bi tane laptop var aslında " çok güçlü değil ama film indir dizi izle falan fazlasıyla yetiyor ufak tefek te olsa oyunda oynatıyor. " Peki jiraiya06 kardeş, oyun performansı olsun şarj ömrü olsun, film olsun memnunmusun ipad inden?
Aşırı derecede memnunum 13 saat ekran acik kalma süresi var, oyunlarda kasma yok film indirmek biraz sıkıntı olsa da son bir uygulamayla çözümünü de buldum su an dehset :) tabi ipad air 2 canavari ipad airi ezer orası ayri

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aşırı derecede memnunum 13 saat ekran acik kalma süresi var, oyunlarda kasma yok film indirmek biraz sıkıntı olsa da son bir uygulamayla çözümünü de buldum su an dehset :) tabi ipad air 2 canavari ipad airi ezer orası ayri
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim tavsiyen için :) Peki siz kaç gb lık modelini kullanıyorsunuz, minimum kaç gblık model alınmalı? Bi de sim kartlı model sizce gerekli mi? Yani sim kart olup olmaması birşeyi değiştirir mi?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim tavsiyen için :) Peki siz kaç gb lık modelini kullanıyorsunuz, minimum kaç gblık model alınmalı? Bi de sim kartlı model sizce gerekli mi? Yani sim kart olup olmaması birşeyi değiştirir mi?
Sim kartsiz modeli al zaten akilli telefon ile paylastirirsin gerekirse ama 64 gb al kesinlikle ben de 64 kullanıyorum 16 gb hayatta yetmez

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sim kartsiz modeli al zaten akilli telefon ile paylastirirsin gerekirse ama 64 gb al kesinlikle ben de 64 kullanıyorum 16 gb hayatta yetmez
Peki kardeşim 64 gb da oyun vs falan ile beraber kaç gb lık bi yer kalıyo?

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben 34 gb doldurabilmistim en fazla :)
Anladım kardeşim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :) Peki son bi sorum daha olacaktı " daha önce kimseye sormadan kafama göre samsung note 10.1 almıştım ipad i es geçip. Sonradan ne kadar pişman olduğumu anlatamam :( " Peki tableti kullanırken hiç bilgisayara bağlama ihtiyacı hissettin mi? " tablete müzik atmak olsun, farklı şeyler olsun "

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Anladım kardeşim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :) Peki son bi sorum daha olacaktı " daha önce kimseye sormadan kafama göre samsung note 10.1 almıştım ipad i es geçip. Sonradan ne kadar pişman olduğumu anlatamam :( " Peki tableti kullanırken hiç bilgisayara bağlama ihtiyacı hissettin mi? " tablete müzik atmak olsun, farklı şeyler olsun "
Daha once dizi atmak istedim fakat baktim cok zahmetli bir uygulama araciligiyla intden indiriyorum müziği ise spotify dan dinliyorum zaten intsiz ortamda kullanmadigimdan tableti acikcasi pek bilgisayara baglama ihtiyacı hissetmedim

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Daha once dizi atmak istedim fakat baktim cok zahmetli bir uygulama araciligiyla intden indiriyorum müziği ise spotify dan dinliyorum zaten intsiz ortamda kullanmadigimdan tableti acikcasi pek bilgisayara baglama ihtiyacı hissetmedim
Anladım kardeşim tavsiyelerin için çok sağol :) İpad Air2 64gb Space Gray alacağım inşallah :) iyi forumlar dilerim :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar forum sitelerini vs dolaştım fakat benzer içeriğe sahip bir konu bulamadım. Bende bu yüzden bu konuyu açtım.
Ben iPad Air 2 ile Toshiba w30t " i3 işlemcili model " 2 si 1 pc arasında kaldım. Tabi Windows'lu olan daha iyi olduğuna inandığınız 2si1 formunda veya sadece tablet olan modeller varsa bildiğiniz, onlarıda paylaşabilirsiniz " fiyatı uygun olduğu sürece " " 1500 2500 bandında olan modellerden ".
Bi de arkadaşlar hangisini seçtiğinizi nedenleri ve sizin gözünüzdeki seçtiğinizin artıları, seçmediğinizin eksileri olarak yazmaya çalışırsanız hem sonradan bakan arkadaşlara hemde bana karar vermeme daha yardımcı olacağı düşüncesindeyim. Şimdiden teşekkürler...

İpad air 2, üstüne jailbreak. Oh mis...

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ikisi de bence farklı kulvar.ne için alacağına bağlı.yanımda dursun gerektiğinde not bakayım flash bellek takayım sunum hazırlayayım vs diyorsan kesinlikle windows'lu bir tablet.

ama benim veri alışverişi ile işim olmaz yüklerim içine içinden kullanırım dersen kesinlikle ipad.şöyle bir durum var ipad'in ömrü herhangi bir windows cihazdan daha uzundur.windows ile yaptığın herşeyi ipad ile de yapabilirsin fakat doğru uygulamayı bulduğun ve parayı bastırdığın takdirde.

ipad'de tüm tus soruları adlı bir uygulama var.sadece ios'da çalışıyor.bunun kitaplarını alsan 700 lira.ipadi alıp ipadden çalışsan daha karlı.kısacası ne için kullanacaksan ona yönelik alet alman gerek

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Windows'lu tabletler bana gereksiz geliyor.

Ya bence windows'un kendisi gereksiz.

Windowslu/RT li tablet yapacagina Windows phone'lu tablet yapsa daha iyi.Hic degilse iyi kotu bir marketi var.Peki windows8/Rt?

iPad derim ben.
Android alinacaksa da Asus Nexus'dan sasilmamali.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Windows'lu tabletler bana gereksiz geliyor.

Ya bence windows'un kendisi gereksiz.

Windowslu/RT li tablet yapacagina Windows phone'lu tablet yapsa daha iyi.Hic degilse iyi kotu bir marketi var.Peki windows8/Rt?

iPad derim ben.
Android alinacaksa da Asus Nexus'dan sasilmamali.
Daha önce android li note 10.1 almıştım. Kalem, çoklu ekran vs tamam güzel de daha geçen hafta 4.4.2 geldi ve o zamana kadar 4.1.2 de idi. Onun dışında donması ve uygulama eksikliğini yazsam ansiklopedi olur.
En azından windows tamamen özgür bir platform ve idm sinden tut orjinal pc görünümü instagramına kadar herşey var ama bugün alacağın en baba windows tablet adamı oyun konusunda ipad kadar tatmin etmez görüşündeyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben şahsen HP ELITEPAD G900 1 kullanıyorum, WİNDOWS 8,1 64 GB SSD DDR3 REM 10.1 TABLET, 3G-GPS V.S.
Bir iş adamı veya mobil br işiniz yoksa, IPAD alın. Ama ben oyun, ıvır zıvırla uğraşamam, download ederim exe. olan tüm PC oyunları dersen WIN 8,1 tablet biçilmiş kaftan. Ben Çin den Istanbuldaki ofisimden, ister LASER yazıcı ister nokta vuruşlu yazıcı fatura bile kestirebiliyorum mesela. Bunu hiçbir Android veya İpad yapamaz. Oyun ve eğlence platformu cihazlarıdır.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla ben reeder w7ic aldım 170 tl win 8.1
sonuçta windows

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
valla teknosa sağolsun 1 haftayı geçti hala kargo gelmedi ama kullanıcı kulübü var fiyatına göre çok memnunlar
Tablete bi göz attım incelemeler falan sağolsun. Fakat pil ömrü bana hiç iyi gelmedi. 2.5 saat gerçekten düşük bir değer.
İpad in gerçekten bu noktada avantajı çıkıyor. Şu ana kadari ipad kadar kullanım ömrü sunan bir tablete rastlamadım

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tablete bi göz attım incelemeler falan sağolsun. Fakat pil ömrü bana hiç iyi gelmedi. 2.5 saat gerçekten düşük bir değer.
İpad in gerçekten bu noktada avantajı çıkıyor. Şu ana kadari ipad kadar kullanım ömrü sunan bir tablete rastlamadım
nihayet kavuştum tabletime boyutu baya küçük arka cebe sığar yani.son derece akıcı eset vlc felan kurdum 1080p mkv film açtım çıt demedi gece yatarkende bi siteden 720p film izledim tıkanma felan yapmadı ie ile hemde :D şuanlık iyi görünüyor nfs undergrounf 2 kurup tv bağlayıp oynamayı düşünüyorum

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
nihayet kavuştum tabletime boyutu baya küçük arka cebe sığar yani.son derece akıcı eset vlc felan kurdum 1080p mkv film açtım çıt demedi gece yatarkende bi siteden 720p film izledim tıkanma felan yapmadı ie ile hemde :D şuanlık iyi görünüyor nfs undergrounf 2 kurup tv bağlayıp oynamayı düşünüyorum
Oyun yükledikten sonra da performans hakkında bilgi paylaşabilirmisin?