Türk İşi Sosyal Ağlar

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bir sosyal ağ, sosyal medya furyası almış başını gidiyor. Elin oğlu kurduğu sitelerden milyon dolarları cebe indirirken biz sadece izlemekle yetiniyoruz.

Gerçi son birkaç yıldır ufak tefek atılımlar yapılsa da yatırım alamama sebebiyle açılan siteler ya yerinde sayıyor ya da kapanıp gidiyor.

Ben de kendi çapımda Türk yapımı olan sitelerden "bugün itibariyle yayında olanları" araştırıp bir araya topladım.

Hiç de azımsanmayacak sayıda olan bu sitelerden kimisi facebook'u, kimisi twitter'ı, kimisi pinterest'i taklit ediyor, kimisi de kendi farkını ortaya koyup yeni bir yol çizmeye çalışıyor.

Bakın ello diye saçma bir site "reklam almayacağını garanti etmesiyle" bile adını duyurup kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Ello'dan daha iyi durumda Türk yapımı sosyal ağlar ise hala keşfedilmeyi bekliyor.

Yıllar önce yabancı sosyal ağlardan usanıp arayışa girdiğim sırada SDN sayesinde quup sitesini bulmuştum. Uzun zamandır orada takılıyorum. Kazandığım dostluklar, öğrendiğim bilgiler hatırına ben de bu yazıyı sizlere sunmaya karar verdim.

Belki sizler de bu sitelerden birisini keşfedip güzel dostluklar kurarsınız ve belki beni hatırlayıp dua edersiniz:)

Neyse lafı fazla uzatmayayım ve sizi bu sitelerle başbaşa bırakayım.

Saygılarımla...

NOT: Listeye almayı unuttuğum, gözümde kaçan ya da bilerek listeye eklemediklerim de vardır. Merakınız varsa diğer siteleri Google amcaya sorabilirsiniz:)

Türk İşi Sosyal Ağlar

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
sosyalken.com var. Sdn den bir arkadasin. Onu koymamissiniz.