Güzel virüs programı önerirmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bu zamana kadar esed ve kaspersky kullandım esed güzeldi ama kaspersky beğenmedim şuanda ise ttnetin vermiş olduğu lisanslı mcafee var oda fena sayılmaz sizce mcafee kalsın mı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
eset en iyisi yükle kafan rahat olsun 8 sürümüyle bombayı patlattılar zaten üstüne tanımam.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Valla eset çok iyi bencede pc yi çok güzel optimize ediyor ve hızlı çalıştırıyor. Ama bende 7 sürümü vardı geçenlerde onu kurdum ve oyun yüklerken sürekli dosyaları siliyordu ve oyunu bi türlü oynayamadım. Devre dışı bıraksak bile gene çözüm bulunamadı. Sonra araştırmama göre anca programı silmek gerekiyormuş ama programda pc den silinmiyor . çok tuhaf ama ben silemedim bi türlü. Mecburen format attık anca öle kurtuldum. Yani bence eset 8 de böle sorunlar yoksa ben eset öneririm :thumbup1:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Valla eset çok iyi bencede pc yi çok güzel optimize ediyor ve hızlı çalıştırıyor. Ama bende 7 sürümü vardı geçenlerde onu kurdum ve oyun yüklerken sürekli dosyaları siliyordu ve oyunu bi türlü oynayamadım. Devre dışı bıraksak bile gene çözüm bulunamadı. Sonra araştırmama göre anca programı silmek gerekiyormuş ama programda pc den silinmiyor . çok tuhaf ama ben silemedim bi türlü. Mecburen format attık anca öle kurtuldum. Yani bence eset 8 de böle sorunlar yoksa ben eset öneririm :thumbup1:

.dll dosyalarını siler oyunu çalıştırırken reloaded codex razor skidrow vs.. yaptığı crackler onlar zararsız çoğu ama yinede önlemini alıyor eset onun 2 kolay çözümü var ayarlardan tarama dışına alırsın yada gelişmiş ayarlar > bilgisayar > antivirüs ve spyware > ordaki 3 tiki kaldır tamamdır

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
.dll dosyalarını siler oyunu çalıştırırken reloaded codex razor skidrow vs.. yaptığı crackler onlar zararsız çoğu ama yinede önlemini alıyor eset onun 2 kolay çözümü var ayarlardan tarama dışına alırsın yada gelişmiş ayarlar > bilgisayar > antivirüs ve spyware > ordaki 3 tiki kaldır tamamdır

Evet hocam güzelde bendede en son eset yüklüydü onu bir türlü silemedim zar zor kaldırdım

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Mcafeeyi falan sil antivirüs yazılımıyla ilgili ne varsa sil

hocam bende kullandıgım mcafee var auslogic speedbost var başka o tür program yok .. ayrıca bunu silip esed 8 i yüklersem 30 gün içinde biter

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
hocam bende kullandıgım mcafee var auslogic speedbost var başka o tür program yok .. ayrıca bunu silip esed 8 i yüklersem 30 gün içinde biter

internetten key bulabilirsin googleye 20 kasım 2014 eset key yaz üçüncüsüne tıkla bir yere not et

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada auslogics silmene gerek yok

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
internetten key bulabilirsin googleye 20 kasım 2014 eset key yaz üçüncüsüne tıkla bir yere not et

Bu arada auslogics silmene gerek yok

Sağolun hocam sizin tavsiyeniz üzerine silicem mcafeeyi esed 8 i yükleyeceğim degilmi ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam başka tavsiyeniz varmı ben windows 8.1 64 bit kullanıyorum bazen windows geç açılıyor

başlat çalıştır " msconfig " başlatma kısmından eset hariç hepsinin tikini kaldır

wise ve advanced systemcare ile sistemi optimize edebilirsin

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
başlat çalıştır " msconfig " başlatma kısmından eset hariç hepsinin tikini kaldır

wise ve advanced systemcare ile sistemi optimize edebilirsin

hocam ben advanced kullandım beğenmedim sonra uzun süre tuneup kullandım beğenmiştim ve şimdide auslogic speedbost kullanıyorum iyiye benziyor ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
hocam ben advanced kullandım beğenmedim sonra uzun süre tuneup kullandım beğenmiştim ve şimdide auslogic speedbost kullanıyorum iyiye benziyor ?

auslogic iyidir başlangıç programlarını ve gereksiz servisleri kapatırsan başlangıçta hızlanma görebilirsin

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
auslogic iyidir başlangıç programlarını ve gereksiz servisleri kapatırsan başlangıçta hızlanma görebilirsin

hocam auslogic mi kalsın yani ?

Ayrıca başlangıcta virüs programı var facebook yükleyici var nvidia var intel kaynaklı 2-3 şey var ve akami ve java var

hocam auslogic mi kalsın yani ?

Ayrıca başlangıcta virüs programı var facebook yükleyici var nvidia var intel kaynaklı 2-3 şey var ve akami ve java var

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
eset hariç hepsinin tikini kaldır

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam öyle olmazki ama sorun olmazmı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Neden sorun olsun bişey olmaz dinle beni onlar bilgisayarının driverinin çalışmasını javanın çalışmasını engellemez güncelleme uyarıları cart curt onlar

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam tavsiyenizi dinleyecegim inş sıkıntı cıkmaz ayrıca siteden indir diyorum eseti bekliyorum inmiyor :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zaten sıkıntı çıkarsa ki çıkmayacak tikleri geri işaretlersin ;)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Eyvallah hocam bu auslogicde scan all diyerek yapıyorum bazı yerler var yok internet yok başka birşey falan ingilizce diye anlamıyorum kullanmayı biliyormusunuz

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
AVG iyidir ama trojan bulundu eğer kaldırmaya zorlarsanız bilgisayarınız çökebilir gibi yazılar çıkartıp insanı korkutuyor :D