Xposed İnsttaler Yardım

googlex27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xposed ınsttalerle modul indirmem gerekli ama güncellemiyor istiyor isterkende bu hata cıkıyor hatanın resmi asagıda root browser uygulamasıyla bir apk yi system klosoründe app var o program haricinde normalde gözükmüyor oraya atıyorum olmuyor o modül olmadıkca olmuyor pc den bir kac programla denedim yine olmadı bir yardımcı olsan hata burada arakdakilerden hangisine tıklasam aynı hata

nGnQQ0.png

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Xposed ınsttalerle modul indirmem gerekli ama güncellemiyor istiyor isterkende bu hata cıkıyor hatanın resmi asagıda root browser uygulamasıyla bir apk yi system klosoründe app var o program haricinde normalde gözükmüyor oraya atıyorum olmuyor o modül olmadıkca olmuyor pc den bir kac programla denedim yine olmadı bir yardımcı olsan hata burada arakdakilerden hangisine tıklasam aynı hata

nGnQQ0.png

Telefonunuz rootlu değil ya da uygulamaya root erişimini vermemişsiniz.

googlex27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootlamadan root erişimi isteyen bir uygulamayı çalıştıramazsınız. Root işlemi telefonu garanti dışına çıkarır, bunu unutmayın.

Telefon suan garantisi yok zaten bana bir yardımcı olsanız root icin saat 2 den beri ugrasıyorum hic bi yol katedemedim

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36

googlex27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle şu konuya bi bakın derim.
Konudaki kismındaki "buradan" linki çalışmıyor. Bu link çalışıyor buradan indirin.

Konuyu iyice anlayıp adımları tek tek yapmaya çalışın. Kolay gelsin.

tessekür ederim deniycegim şimdi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öncelikle şu konuya bi bakın derim.
Konudaki kismındaki "buradan" linki çalışmıyor. Bu link çalışıyor buradan indirin.

Konuyu iyice anlayıp adımları tek tek yapmaya çalışın. Kolay gelsin.

bende yedekleme menüsü acılmıyor bu ekranda kalıyor

G1VG3b.png

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yok hayır acılmadı
Konuda bir video var oraya da bi bakın. Dediğim gibi adımları tek tek yapın. Belki de telefonunuzda Bootloader Kilidi açık değildir. Kırmızıyla yazılmış ikinci başlıkta bootloader kilidini nasıl açabileceğinizi gösteren bir konu daha var. Oraya da bakın.