Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Günaydın gün yoğun ama ben daha islere baslayamadim bile

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Pazartesi vizeler başlıyor, çalışsam mı çalışmasam mı?
Sakın çalışma . Ben çalışmadım hiç ve şuana kadar 6 tane sınav oldum ve hepsi çok iyi geçti. Eğer çalışsaydım kötü geçiyo sonra.
Hatta birtanesi açıklandı borçlar hukukundan 70 aldım. diğerleride o civarlarda gelecek. Hatta 1 tanesi 100 geliyo :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Burada pc den çok iyi anlayan pc ci arkadaş varsa mesaj atabilirmi? Çözümü olmayan bir soru soracağım da :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bir çok kişiye ttnet bilgilendirme adı ile email iletilmiş emaili açarak, Cryptolocker saldırısının gazabına uğramış :)
Tesadüf mü bilmiyorum ama nedense ttnet kullanıcılarına gitmiş email sadece yani bu email adreslerini ttnetden temin etmiş olabilirler diye akıllara getiriyor açıkcası şirket bu sonuçta. :)

son.png

Bu konun yeri burası olmayabilir paylaşmak istedim dikkatli olun arkadaşlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu demek ki ttnet almayıp var olan telefonu da superonline fibere taşıyarak çok doğru yapmışız...
[video=youtube;LP61J2qiAZk]https://www.youtube.com/watch?v=LP61J2qiAZk[/video]

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Balikesirin cilgin esekleri geri döndü hüloooggg

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
O eşekleri kaç milyon kişi izlemişti :D Türkiye'nin nüfus sayımı o video üzerinden yapılıyordu. Ama youtube dan kaldırmışlar videoyu :(
Video geri geldi iste. Trend Topic oldu dünya gündeminde. Cabalar sonuc verdi. Irem Dericiye de iyi oldu.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İyiyiz, çok şükür abi. Seni sormalı, görünmüyosun bayadır, nerelerdesin
eyvallah sağol gözüm iyiyim.sen nasılsın iyisindir inşaallah... yine yurt dısındayım .arasıra bakıyorum sdn ye ama eskisi gibi girmiyorum. 3-4 günde bir haber felan bakıyorum o kadar.biliyorsun artık sdn nin tadıda kalmadı :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bugun paintballa gittik dersaneyle 10-4 yendik karsi takimi ama nasil olduysa bayragi aldim yuvaya donerken karsi takim kafamdan vurdu 1 sn gecmeden bi kendi takimimdan arkadasim da kafamin on kismindan vurdu(Maske var ve sadece yuzu koruyor kafa acik kaliyor)
Evde yaklasık 300 tane nefis asure var kime dagitcaklarsa.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bugünün en iyi yanı Kertenkele dizisinin olmasıydı benim için. Deliye döndüm bugün.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
AC:U ve FarCry4 çıkmış ama daha yeni görüyorum :S

Keşke şu oyun dosyaların boyutları gibi internet hızımızda biraz büyüseydi:hammer: bu gidişle haftaya kalacak.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Millet yildiza uzay araci gönderiyor, bizim millet balikesirin z..isen eseklerinin videosu niye kaldirildi diye şikayet ediyor. Bugün gösterdiğimiz o ugrasi hergun başka işlere yoneltseydik şuan kim bilir nerelerdeydikte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...