CMYK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
752 tane word belgesini açtım :blink:
Öğlen oldu tünaydın demen gerekiyorduHerkese günaydın :clap:
Çalisma.Pazartesi vizeler başlıyor, çalışsam mı çalışmasam mı?
Bende öyle düşünmüştüm.Çalisma.
Sakın çalışma . Ben çalışmadım hiç ve şuana kadar 6 tane sınav oldum ve hepsi çok iyi geçti. Eğer çalışsaydım kötü geçiyo sonra.Pazartesi vizeler başlıyor, çalışsam mı çalışmasam mı?
Şu illet sorundan bir türlü kurtulamadım. Kendi pc me amd ccc kurunca pc kapanmıyor. Taki hızlı başlat I kapatınca. Bu seferde pc 1 2 dakikada açılıyor. Off. 8.1.1Sen bi sorununu yaz da, kim biliyorsa o cevaplar.![]()
Genel sorunun yani senin.Şu illet sorundan bir türlü kurtulamadım. Kendi pc me amd ccc kurunca pc kapanmıyor. Taki hızlı başlat I kapatınca. Bu seferde pc 1 2 dakikada açılıyor. Off. 8.1.1
Format at.Şu illet sorundan bir türlü kurtulamadım. Kendi pc me amd ccc kurunca pc kapanmıyor. Taki hızlı başlat I kapatınca. Bu seferde pc 1 2 dakikada açılıyor. Off. 8.1.1
Öğlen oldu tünaydın demen gerekiyordu![]()
Değişen olmuyor. Normalde ati ccc kurmadan pc kapanıyor ama kurunca kapanmıyor.Format at.
O eşekleri kaç milyon kişi izlemiştiBalikesirin cilgin esekleri geri döndü hüloooggg
Video geri geldi iste. Trend Topic oldu dünya gündeminde. Cabalar sonuc verdi. Irem Dericiye de iyi oldu.O eşekleri kaç milyon kişi izlemiştiTürkiye'nin nüfus sayımı o video üzerinden yapılıyordu. Ama youtube dan kaldırmışlar videoyu
![]()
eyvallah sağol gözüm iyiyim.sen nasılsın iyisindir inşaallah... yine yurt dısındayım .arasıra bakıyorum sdn ye ama eskisi gibi girmiyorum. 3-4 günde bir haber felan bakıyorum o kadar.biliyorsun artık sdn nin tadıda kalmadıİyiyiz, çok şükür abi. Seni sormalı, görünmüyosun bayadır, nerelerdesin
Ac normal sürümü 36.4 gb. Gold olanı 40 gb. İndiren kişiden alicam 😀AC:U ve FarCry4 çıkmış ama daha yeni görüyorum :s
Ac normal sürümü 36.4 gb. Gold olanı 40 gb. İndiren kişiden alicam 