S
SDN Okuru
SDN Okuru
eline sağlık discovery rotlandı.
Driver'ı yüklerken Windows şöyle bi hata veriyor ..Windows 7 Starter SP1 32 bit![]()
![]()
usta acaba bu root'u stock 4.2.1 roma yapabilirmiyiz ?? custom rom olmadan olur mu ? 1.yöntem denedim boramir'e tıklayınca birşey olmuyor.yeniden başlatıyorum supersu filan gelmiyor.![]()
Beyler bende GM Discovery kullanıyorum bu root rom işlerinden pek anlamam ama yüklemek istedim fakat farklı forumlarda nasıl root lanacağı yazıyor telefonlarını root layan insanlar telefonlarının bozulduğunu öne sürüyor tekrar eski haline çevirmek için yardım istediklerinde de hiç kimse yardımcı olmuyor anlıycağınız telefon at çöpebunun için gerek yok roota falan ben şahsen memnun sayılırım telefonumun orjinalliğinden haaa bu arada madem rootlayınca garanti gidiyor bende garantisi bitince yüklerim diye bir düşünce varsa aklınızda tıpkı benim az önce düşündüğüm gibi sakın yapmayın ne gerek var sağlam telefonunuzu hurda etmeye
![]()
kadeş ben s3 ümü rootladım sayaçı sıfırladım sonra o rootu geri kaldırdım orjinale geri döndün samsung anlar mı acaba