- Reaksiyon puanı
- 1,317
Stresli bir sınav haftasindan sonra gönül rahatligiyla sago dinlemeye baslayabildim 

Hayır.10 kasım okulu asana bişey oluyor mu? hiç gitmedim hafta sonu olunca uyurdum gerçi hafta içi olunca da uyurdum...
10 kasım okulu asana bişey oluyor mu? hiç gitmedim hafta sonu olunca uyurdum gerçi hafta içi olunca da uyurdum...
Vallahi genelde okulu asanlar o lafları söyleyen kişilerYoo. Atatürkçü olanlar iki üç laf yapıyor. İşte başka milletler liderlerini saygıyla karşılar vs. vs. vs. gibi şeyler söyleyip geçiyorlar...
Evet bazen öyleVallahi genelde okulu asanlar o lafları söyleyen kişiler![]()
Pık pık olduğunu yeni anladım o nick ne öyle eskisi ne güzeldi :'(
Harbiden PIKPIK nerde kim o bi belli etsin kendini çok hoş nicki vardı
Kuzen nickini @Absolut Milk olarak degistirmis. Kulaklari cinlasin![]()
Aynen. Bu kayıklıkta var mı?Ya sitenin yazı tipi falan niye değişti? Küçülmüş falan
Senin tel ne ?Aynen. Bu kayıklıkta var mı?![]()
Diskavrim var.Senin tel ne ?
Diskavrim iyiymişDiskavrim var.
Diskavrim iyiymiş![]()
Galaxy s4Sen ne kullanıyon?
Galaxy s4![]()
Galaxy s4![]()
Idare eder değil harika bir telefon. Zamanında 1700 verdim. Ihtiyacimi karşılıyor. Note 3 upgrade si yapacağım yakındaHımm. Seninki de türünün tek örneği mi? Arkadaşımda da var, idare eder bir telefon...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hımm. Seninki de türünün tek örneği mi? Arkadaşımda da var, idare eder bir telefon...
Idare eder değil harika bir telefon. Zamanında 1700 verdim. Ihtiyacimi karşılıyor. Note 3 upgrade si yapacağım yakında
Idare eder değil harika bir telefon. Zamanında 1700 verdim. Ihtiyacimi karşılıyor. Note 3 upgrade si yapacağım yakında
Birseyler oluyor ama çözen yokforumun fontu mu değişti?
forumun fontu mu değişti?
Düşünelim döneceğim sana9 yaşına girecek bir kız çocuğuna ne alınır? Hiçbir şey bulamıyorum![]()