GM almamak yapabileceğin en iyi şey.
Zenfone 5'lere bakabilirsin bende Zf 6 kullanıyorum gayet memnunum.
Moto G seçeneğine bakabilirsin.
(Mtk işlemcili telefonlardan uzak dur. Özellikle 6592 ve daha düşük modelleri)
hayır neden almasın onuda açıklasanız.
BEnce discovery elite modeli fiyat ve performans bakımından sınıfın en iyilerinden
Isınmaları,Rom destekleri,Güncellemelerde ki sorun, Fabrika çıkışlı %10 hata payı gibi yüksek orana sahipler.neden mtk işlemcilerden uzak durmak gerekiyor nedeni nedir çinli olmasımı yoksa teknik bir sorun mu var
Isınmaları,Rom destekleri,Güncellemelerde ki sorun, Fabrika çıkışlı %10 hata payı gibi yüksek orana sahipler.
MediaTek 6595 işlemci serisi ile bunu düzeltti ama alt modeller GMD'deki 6589 kötü bir işlemci. S400 ve Atom z2560 ile arasında dağ gibi fark var.
bu işlemcilerin incelemelerde yazdığın işlemcilerden bir tık daha iyi olduğu söyleniyor kafa karıştırıcı bir durum oldu
İncelemeden kastın sentetik testler ise 3D mark bakılmalıdır. Antutu'ya bakılmaz. Kaldı ki Adreno 305 Mt 6589'daki GPU'dan daha iyi.
hayır bu sitede yapılan incelemeler olsun diğer sitelerdeki incelemeler olsun testleri demiyorum mtk 6592 nin biraz daha iyi olduğunu söylüyorlar ondan sordum.diğer testler hakkında bilgim yok ben incelemeyi yapanların dediklerini dikkat erdiyorum
Mt6592 GMD2'de var ve yine aynı sorunlar onda da var. 6592 1080p Ekranı kaldıramaz. 8 Çekirdekten oluşuyor ama ne yazık ki eski ve güçsüz a7 çekirdeklerinden oluşuyor ve 2 Ghz'ye aşırtılmış buda ısınmasına neden oluyor. Testlerde 50 derece üstüne çıkıyor. Ve ek olarak GM firması gerek ar-ge gerek satış sonrası destek anlamında da çok kötü. Tabi yine karar sizin. 6592 şu anlamda bir tık öne şıkıyor çoklu çekirdek performansında testlerde biraz daha önde ama sorun şu ki mağazada 8 çekirdek kullanan uygulama yok. 4 Çekirdek kullanan uygulama sayısı bile az. Yani günlük kullanımda Isınmadan dolayı hem daha düşük pil deneyimi sonucu ortaya çıkacak hemde performans düşüşü.
Motorola MOTO G var saf android kullanıyor üstelik Android Lollipop güncellemesi alacak kaliteli bir cihaz ve siz halen varsa yoksa discovery diyorsunuz gerçekten iyice araştırın telefon almadan önce
Moto G En iyisi MTKdan uzak dur replika telefonlarda bile MTK işlemci kullanılıyor çok eski ve güçsüz GMD almayın aldırmayın ayrıca Zenfone a gelince bizim amcaoğlu Zenfone 4 aldı baktım gayet stabil çalışıyor menü geçişleri felan akıcı real racing 3 yükledik telefona takılma biraz olsa da gözle görülür derecede büyük değil Alacaksan zaten ya Moto G ya Zenfone al eğer fiyatı ileri çekersen Nexus 4 veya Nexus 5 de alabilirsin saf Android bir başkadır..gmd değilde zenfone nasıl moto g de ekran ufak
@gencfener
Saf android kullanacaksan Nexus 4'te gayet iyi.
Yine saf android kullanacaksan Moto G'de gayet iyi.
Zenfone 5 ve 6'da var tabi tam bir F/P canavarı ürünler. Hele ki ZF6'nın pili sana rahat bir gün götürüyor. Ben 2 gün rahat gidiyorum. 5 Saate yakın ekran açık kalma süresi ve 1 günden fazla Wi-fi Açık kalma süresi alıyorum. Bence gayet iyi değerler.
ZenFone 5 ise batarya normal kullanımda 1 gün görüyor. Fazla zorlanmazsa eğer.
Yine diyorum MTK işlemciler daha doğrusu Türkiye'de ki mtk işlemcili telefonlar alınmaz. Aldığın zaman teknik destek ve güncellemeyi unut.
Nexus 4 andorid 5 güncellemesini alıcak.
Zenfone'lar da alıcak ama 6 ay gibi bir süre içinde. Geç bir değer ama bu fiyata vermesine bile şaşırdım açıkçası.
Saydığım telefonlardan herhangi birini alabilirsin. Seni yarı yolda bırakmazlar.