Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Ayıp oluyor :///Aziz style diyorsun yani![]()
Ayıp oluyor :///Aziz style diyorsun yani![]()
Aziz style diyorsun yani![]()
Yüreklerini katarak oynayacaklar. ..Dortmund bizi yenecek. Hemen bisey yapmamiz lazim hemeencicik.![]()
Avea pismanlik tir ya varya vodafone u tek geçerim.Avea'nın interneti çok yavaş![]()
Bir tek bizim yese keşke....vodafone dan msj geldi 6 kasım sabah 07:09 da geçiyor muşum. Lanet avea ömrümü yedi
Galiba 10 yıldır aveadayizbu arada arkadaşlar bilgisi olan var mı vodafone yeni sim kart verdi bunu takıyoruz eski sim iptal mi oluyor yani bi işlevi kalmıyor mu ?
Galiba 10 yıldır aveadayiz
Galiba 10 yıldır aveadayiz
13 yildir Turkcell deyim. Insan bir tesekkür mesaji atar. Bunlar anca bizi sömürmeyi bilir.
O kıyak bize 10 seneden beri vurmuyor ://sorma ya 8 yıl olmuş ilk numaram ve aldığımdan beri kullanıyorum bir kere kıyağını görmedim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sorma ya 8 yıl olmuş ilk numaram ve aldığımdan beri kullanıyorum bir kere kıyağını görmedim![]()
Her yıl avea bana dakika ve MB veriyor siz de yok mu bu kıyakaltı yıl oldu galiba benim
Ne çok Avea düşmanı varmış yaBende Turkcell'den Avea'ya geçiyorum 6.11.2014 te aktif olacak diye mesaj geldi sonunda 6 gb internete kavuşuyorum da Galaxy Pocket ta o kadar gb'yi ne yapacağım bilmiyorum
![]()
Ne çok Avea düşmanı varmış yaBende Turkcell'den Avea'ya geçiyorum 6.11.2014 te aktif olacak diye mesaj geldi sonunda 6 gb internete kavuşuyorum da Galaxy Pocket ta o kadar gb'yi ne yapacağım bilmiyorum
![]()
Yok ya nerde hediye vericek cimri herifler. Anca 50 tl ve üzeri yüklersem 100 mb internet veriyor. O da bana özel degil. Deger hic bilmiyorlar hic!!hediye 3g vermedi? faturalı? faturasız? benim faturasız her ay -6lira 0lur bazen -9lira da olur...
ama 1gb haftalık 3g verirdi artık kesti.
sonra niye kimse bizi seçmiyor diye zırlarlar...Yok ya nerde hediye vericek cimri herifler. Anca 50 tl ve üzeri yüklersem 100 mb internet veriyor. O da bana özel degil. Deger hic bilmiyorlar hic!!
sonra niye kimse bizi seçmiyor diye zırlarlar...
Senin iş zormuş [emoji3] Tabi bende avea da iken aynı garipliklerden yapıyordum. Simdi turkcell de mis gibi 25 liraya üçlü paket 1 yıl Turkcell deyiz.Valla ben aveayım kan kusturuyorlar hiçbir yerden çekmiyor hele dükkanın içinde imkansız çekmiyor dışarıya koyuyorum valla doğalgaz kutusunun üstünde duruyor emaneten
Senin iş zormuş [emoji3] Tabi bende avea da iken aynı garipliklerden yapıyordum. Simdi turkcell de mis gibi 25 liraya üçlü paket 1 yıl Turkcell deyiz.
Valla ben aveayım kan kusturuyorlar hiçbir yerden çekmiyor hele dükkanın içinde imkansız çekmiyor dışarıya koyuyorum valla doğalgaz kutusunun üstünde duruyor emaneten
benim odada çekme sorunu yoktu zamanla düzelmesi gerekirdi 1800mhz daha iyi olmalıydı ama demek ki bu avea yenileme yapmıyor demek ki...
Bana aveada sadece konuşma ve mesaj lazım yok mu öyle paket 2730 ile internete girsek ne olur girmesek ne olur boşa gidiyor paket. 3 mb lık bişey indireyim dedim yarım saatte indi bu nasıl birşeydir anlamıyorum