LG G3 vs HTC One M8 Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
G3 al çünkü büyük ekran+daha iyi kamera+551 ppi çok yüksek quad hd süper onu al. HTC m8 alınmaz 5mp arka kamera mı olur :D
M8 al çok daha stabil çalışan arayüz, daha iyi ön kamera, benzersiz kamera yazılımları, Duo Kamera, çift ön BoomSound hoparlör, Full Metal kasa...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g3 alev topu alma derim şarjıda kötü ve arayüzünde takılmalar mevcut
m 8 inde kamerası sıkıntı
z3 al bence herşeyiyle hem eksizsiz donanıım ve başarılı yazılım

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
M8 al çok daha stabil çalışan arayüz, daha iyi ön kamera, benzersiz kamera yazılımları, Duo Kamera, çift ön BoomSound hoparlör, Full Metal kasa...
G3 te alma M8 de alma en iyisi git bir iphone 6 al yeni şekil şukul.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2si arasında m8 ama ben z2 aldım memnunum

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
z2 su geçirmiyor ama su sızdırıyor değişik telefon :D

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera benim için çok çok önemli değil amatör fotoğrafçılıkla uğraşmıyorum. Arayüzü stabil olmalı, donmamalı ve sıkılmayacağım bir şey olmalı.

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ben telefonla çektiğim fotoğrafları televizyona yansıtmayacağım, çektiğim fotoğraflar üzerinde photoshop yapmaya çalışmayacağım, çektiğim fotoğrafı face'e instagram'a atarım sadece diyorsan M8. Zaten M8 her türlü çok daha iyi bir cihazdır. Kamerası da mükemmel çeker gerçekten bizzat kullandım. Ama çözünürlük düşük, telefon ekranında hiçbir problem olmaz zaten.

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı yüksek oldugu ıcın telefonu arastırmaya bile tenezzül etmedim. Z3 compact ona gore daha uygun duruyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z3 compactla kıyaslayabilir misiniz m8'i

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben m8 kullanıyorum. ram 2GB ama telefon da bır kere bile kasma yasamadım kı telefonumu her sekılde zorlamayı severım kamera dan ıse cok memnunum kuzenım de sony var ama ondan daha hızlı ve daha guzel cekıyor. retrıca gıbı uygulamaları kullanmanıza bıle gerek kalmıyor bu telefon da. lg3 ise benım gozumde samsung dan farksız yenılıkcı evet ama size vaat ettıgını veremez cunkı kasmalar ve donmaları cok fazla. bıyerden sonra asırı rahatsız eder. kullanan arkadaslarımın yorumuydu bu. secım sızın :D

babacina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8 Kullanıyorum.G3'te kullandım 2hafta boyunca ve sonrasında M8'e geçtim.G3'te arayüzünden takılmalalar oluyor ekran yatayken uygulama kapatmayı açarsanız gecikme oluyor ana menüye dönerken kasılmalar oluyor bunları kimse inkar etmesin bunlar oluyor M8'de böyle bir şey yok gördüğüm en stabil cihazlardan biri.Kamerada sosyal medyada paylaşmak için M8 yeterli ve telefon ekranından baktığınızda çektiğiniz fotoğraflar gayet güzel ama detaylarda G3 bariz önde.Ön kamera genelde farkkettiğim bir hususta şu oldu artık selfie dönemi başladı ve G3ün ön kamerası o kadar iyi değil M8'in ise ön kamerası çok iyi.Ses konusu Hoparlör bakımından G3te iyiydi ama M8 daha iyi ama esas kulaklıkta M8 farkını yaşıyorsunuz kulaklıkta gerçekten en yüksek ses çıkışına sahip telefon M8 ve bu ses çokta temiz.Bana göre M8 daha premium bir telefon ve stabilitesi daha iyi sadece kameranın çözünürlüğü bakımından geride ama tercih size kalmış her iki telefonda gayet başarılı bana kalsa M8 alırım sese aşırı önem veriyorum ama ses sizin bu kadar önemli değilse G3ten çok Z3 öneririm sony Ekran konusunda ileri gitmiş gördüğüm en iyi ekranlardan G3 2K yaptı ama g2deki parlaklığını ve renk canlılığını koruyamadı.Ben Z3 ve M8 öneririm.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bende aynı sorunsal içerisine girmiştim. Daha sonrasında G3 almıştım. Sor bana pişmanmıyım?

Cevap : Evet

:D

golge1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı sorunsal içerisine girmiştim. Daha sonrasında G3 almıştım. Sor bana pişmanmıyım?

Cevap : Evet

:D
Htc isinirmi. Hayır.
Htc takilirmi. Hayır.
Fiyatı hızla dusermi. Hayır.
Stabilmidir. Evet.
Gece çekimi nasıldır..benzeri olmadığı icin bilemiyecem.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar.g3 ve m8 i loş ortamda bi kullanın bakalım hangisinin kamerası daha iyi.
Sonuç ikiside iyi telefon.sadecem8 daha karizmatik.
Haaa bide m8 arkada çift kamera ile derinlik ve üç boyut çekim hissi verir.g3 verebilirim hayır.hani g3 daha iyi kameraya sahipti.

sawran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
flagshipkiller 64 gb 300 euro,
100 tl de imei çaktırırsın,
amiral gemisi telefonun olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...