Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Eğer gireceğin önemli bi sınav yoksa başla çok zevkli ama aşırı bağımlılık yapıyoLOL çok oynanıyor, bilemiyorum.

Eğer gireceğin önemli bi sınav yoksa başla çok zevkli ama aşırı bağımlılık yapıyoLOL çok oynanıyor, bilemiyorum.
burada olması anormal hocam fena yanıyor sorma..aynısı tekirdağda da varhasret kalcak bişey yok yani
![]()
GünaydınGünaydın![]()
Aynen yaGünaydın![]()
Günaydın herkese kisa günün karı 1 saat fazla uyumak diyecektim erken kalktık ya
Ben biraz forumu adam edeyimAynen yaEski saatle dün 7.30'da bugün 7'de uyandım
![]()
ben artık alıştım özlemiyorum :/ çok kötü ama buburada olması anormal hocam fena yanıyor sorma..
hem ev gibisi yok.
geçer hocam geçer. itsalmo.st kullanıp şafak atıyorum ben de geçer dediğime bakma da.ben artık alıştım özlemiyorum :/ çok kötü ama bu
![]()
Teknik servisimizin an itibariyle hali. Dağınıklık aldı başını gidiyor öğrenci evinden farksız oldu pislikleri fırçayla köşelere doğru iteliyoruz. Maliye üst katı görse kesin mühürler sonu ne olacak bilemiyorum
Teşekkür ederim[MENTION=382185]Asteriks[/MENTION] Doğum günün kutlu olsun.
Hoşgeldin kardeşim. İnş birdaha banlanmassın.Sonunda..![]()
Hoşgeldin kardeşim. İnş birdaha banlanmassın.![]()
Sonunda..![]()
![]()
Kırmızı yakıştı
![]()
Windows 8 için olan tapatalk online olan herkesin forumda ne yaptığını ifşa ediyor![]()
bugün windows 8 kurma günü bende 8.1 x86 enterprise kurdum 8 enterprise'ı bölümlerini ayarlarken eski yerine yeninin bölümünü silmemden kaybetmiştim ama recovery olmayan 8'i onardığını idda ediyordu aynı şeyi xp'de de görmüştüm hdd boş bölüm bile yok xp başlangıcı onarıldı diyordu...
Bugün doğum günümmüş google'a girmesem unutmuştum.
Oooof! Oooof! Canım çok sıkkın. :crying:
Sonunda..![]()