Hangi telefon daha iyi

talha uz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz hangi telefon daha iyi
1- samsung galaxy note 4
2- samsung galaxy s5
3- htc one (m8)
4- lg g3
5- sony xperia z2
6- sony xperia z3
7-nexsus 6
8- motorola droid turbo
9- asus zenfone 4-5-6
10-casper via v8
11- apple iphone 5s
12-apple iphone 6
13-apple iphone 6 plus
hangi telefon daha iyi arkadaşlar lütfen yardımcı 2-3 aydır karar veremedim araştırmama ramem karar veremedim ama motorola droid turbo teknik özellikleri açısından gözüme iyi gözüktü birde siz araştırın lütfen sonra cihazın ismini ve alma sebebini yazın çok teşekkürler

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bence hangisi daha iyi değilde hangi özellikler senin için önemli_? bunu belirtirsen sana daha iyi yardımcı olacaklardır

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz hangi telefon daha iyi
1- samsung galaxy note 4
2- samsung galaxy s5
3- htc one (m8)
4- lg g3
5- sony xperia z2
6- sony xperia z3
7-nexsus 6
8- motorola droid turbo
9- asus zenfone 4-5-6
10-casper via v8
11- apple iphone 5s
12-apple iphone 6
13-apple iphone 6 plus
hangi telefon daha iyi arkadaşlar lütfen yardımcı 2-3 aydır karar veremedim araştırmama ramem karar veremedim ama motorola droid turbo teknik özellikleri açısından gözüme iyi gözüktü birde siz araştırın lütfen sonra cihazın ismini ve alma sebebini yazın çok teşekkürler
öncelikle ios mu android mi bunu seçmen lazım ios sa zaten iphone 6 ve plus var 2 side gayet iyi android ise o listedekilerin en hızlısı nexus 6 ve note 4....

smoht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KARDEŞ TÜM MARKA MODELİ YAZMIŞŞIN HANGİSİ İYİ DEMİŞSİN ALAYINA İSYAN IPHONE 6 :thumbup1:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir kere yaptığın liste cok sacma ust duzey telefonlar var ama zenfone serisi, casperorada ne arıyor?
Üst modelleri varken xperia z2,ip 5s gibi önceki jenerasyon cihazlar listede neden var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşın kafası baya karışık.

casper la iphone un karşılaştırılabildiği bir dün ya evet

talha uz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran boyu ram depolama 3 saat aralıksız asfalt 8 airbone oynadığında hatta yüksek performans isteyen oyunlar oynadığında ısınmayacak kamerası inanılmaz sesi gür ve net ekran çözünürlüğü muhteşem olacak ama benim için önemli olan ses ram depolama ekran boyu ekran çözünürlüğü kamera kısaca oyun canavarı olacak ama benim gözüme motorola droid turbo oyun canavarı gibi durdu ama kararsızım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

android ve note 4 mü nexus 6 mı ona karar ver sebebini söyle

öyle diyeceğine sana göre en iyi modeli söylesene ama gözüme motorola droid turbo iyi gözüktü ama 2 saat aralıksız oynarken hiç ısınmayacak ve buz gibi kalacak kasma donma takılma kasılma olmayacak ve 2 saate bozulamayacak ekran çözünürlüğü iyi ekran boyu iyi sesi gür ve net kamerası iyi flaşı iyi bir telefon arıyorum he birde zenfone aldım diyenler güzel telefon demişte o yüzden v8 alan biri iyi demiş o yüzden

kısaca siz bana en iyi telefon modelini söyleyin bakın sorun çıkmasın diye bildiğim bütün modelleri yazdım

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Droid turbo ve note 4

Bunları kıyaslayın, ekran böyutu ve başka şeylerine göre, bana göre en uygunu bunlar sizin için

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Casper hariç hepsi iyi. Droid turbo Türkiye ye gelmez. Nexus 6 şaibeli. Note 4 Snapdragon versiyonu benim tercihim olurdu. İkinci tercihim iphone6.

Vanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle kasmasın dersen iphone serisi iyidir. Özelleştirilebilir dersen android alman gerek. Dersen ben oyun oynucam grafikleri iyi olsun git note 4 al. Quad hd Süper amoled yeter görüntü için. Note serisi ısınır ama performansları iyidir. Onun dışında diğer markalarda en stabil çalışanları ara htc one m8 gibi. Telefonun stabil olması sana müthiş bir deneyim yaşatacaktır.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Oneplus one'nin genel kullaniminda pil desarj suresi 15 saat. 9 dakikada ℅1 desarj orani video izleme, internet sorfu yaparken alinan sonuc. En iyisi hala opo. Ucretsiz alinabilecek tek telefon :)

4fed1e38957ff3203ef93f08ebadf348.jpg