K /\ /\ N
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 83
Bizimkiler kendine müslüman. Zaten saçına parfüm sıkan veletten hayır gelirmi 

O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...
Helal valla dimi. Geçen metrobüsteyim valla adam üstünümü çıkarttı bişeyler oldu bende arkaya kaçtım nolur noolmaz diyeBende öyle düşünüyorum ama artık çoğunluk bizim gibi değil bizim tam zıttımız. Geçen bende gördüm üniversitenin kapısında bir çift dip dibeler falan. Sokakta hoş değil..
Bende öyle düşünüyorum ama artık çoğunluk bizim gibi değil bizim tam zıttımız. Geçen bende gördüm üniversitenin kapısında bir çift dip dibeler falan. Sokakta hoş değil..
Üniversteden sonra bulmak zormu yav![]()
Açıkçası zuckerberg olmasa sanırım kiz cinsiyetinin olduğunu bile ogrenemiyecektimhic gidip de yüzyüze kizlarla tanışmak gibi bir huyum yoktur oradan kaybediyorum galiba
Aynen ben acayip utanırım mesela. Hiç bişi demem diyemem zaten ama tanıdık olunca az da olsun iletişim kuruyorum:clap:Açıkçası zuckerberg olmasa sanırım kiz cinsiyetinin olduğunu bile ogrenemiyecektimhic gidip de yüzyüze kizlarla tanışmak gibi bir huyum yoktur oradan kaybediyorum galiba
Açıkçası işin kötü tarafı da o beni bu yaşa kadar seven ilgilenen olmayacak sonra tam mesleğim olacak altıma araba çekecem hadii buldun o kız acaba beni mi yoksa başka bişeyi mi beğendi emin olamam ben sıkıntı ordaBence zor değildir. O zaman mesleğin elinde oluyor altına arabanı çeken para var ohh!
Valla üniversitede bulmak zor okula Opel Astra la gidiyom parada var ama kız yok. Üni bitsin işte ozaman daha çok olur.Üniversteden sonra bulmak zormu yav![]()
Valla üniversitede bulmak zor okula Opel Astra la gidiyom parada var ama kız yok. Üni bitsin işte ozaman daha çok olur.
( Yada kızlar anlıyormu bu araba babamın olduğunu)
Biraz saçma gelir ama diyelim kız bize bakar biz ona biz utançtan diyemeyiz ama kız gelip dermi seni seviyorum diye... Çok mu abartı olurBenim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
Biraz saçma gelir ama diyelim kız bize bakar biz ona biz utançtan diyemeyiz ama kız gelip dermi seni seviyorum diye... Çok mu abartı olur![]()
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o dereceBenim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o dereceBenim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
Hocam iki cinsinde tam olarak neye baktıklarını biraz açıklarmısınız ?kızlar çok şeye bakıyor erkekler tek şeye bakar
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o dereceKötü olan herşeyden uzağımdır.
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o dereceKötü olan herşeyden uzağımdır.
Ohooo durum gerçekten böyle olsaydı ben neyse
kızlar çok şeye bakıyor erkekler tek şeye bakar
- Bar ne bu zatenDıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü
Bir de iç iç o daha da kötü -,-
- Bar ne bu zatenDıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü
Bir de iç iç o daha da kötü -,-
Kızları bilmem de ben tek şeye değil birçok şeye bakarım. Mesela başta benim için kız akıllı olacak ortalık yerde olmayacak lafı söylemeyecek... Kısacası ağır olacak!