Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Hı hı :lol:
Siz 2-0 yendiniz de n'oldu? Yine şampiyon biziz. :dirol:
Ya bunlar hep şansa giriyorHe canım zaten Sneijder da o golü balına attı...
Ya bunlar hep şansa giriyor
O değilde bide beşiktaş şampiyon oluyomuş
Onu [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] hocama ver bi okuyup üflesinOlur mu olur...
Neyse abisi Diskavri'nin ateşi arttı. Hiç iyi değil ben onu teknoloji kokan ellerimle ameliyat ediyim. Dua edinde biran önce iyileşip oda diğer cihazlar gibi Google'da arama yapsın, YouTube'dan Katy Perry klipleri izlesin...
Ölecektimde Diskavri izin vermedi. Garibim hastalanmış ateşi 45 derece olmuş. Çok üşüyor, sabah hastaneye gidecez.
Namık kemal üniversitesi , Saray kampüsü Muhasebe ve vergi uygulamaları okuyorum.
İleride Mali müşavir olma hedefim var inş olacağım![]()
kasım sonu olursa makbule geçer kıbrıstayım benBen de Nkü ÇMF de okuyorum Çorluya gelirsen görüşebiliriz![]()
Biri daha vardı çorludan onuı da çağırırız, tekirdağdan da @neet gelir isterse zirve olur![]()
Allah izin verirse olabilir hocam. Yalnız bende bu aralar hiç müsait değilim.Ben de Nkü ÇMF de okuyorum Çorluya gelirsen görüşebiliriz![]()
Biri daha vardı çorludan onuı da çağırırız, tekirdağdan da @neet gelir isterse zirve olur![]()
len 45 dakka ya durduk ya durmadık havalimanında zaten kapıyı bulana kadar 25 dakka geçtiYalnız bu arkadaşa fazla güvenmeyinKendisi ankaradan geçerken haber vercem diyip vermeden geçti geçen
![]()
Ekimin ortasında ayarlıyorum demiştin, noldu o?Su an tek derdim bir öğrenci yurdu bulmak orada burada yatmaktan bıktım...
Adamlar milkadan bahsediyor yav![]()
Acarsak ekime demislerdi deEkimin ortasında ayarlıyorum demiştin, noldu o?
Şimdi nerelerdesin, nedir durumunAcarsak ekime demislerdi deacmadilar daha kasima sarkabilirmis