4 Telefon Arasında Kaldım

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenpachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.Awesome

Asistan
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
261
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
korsan oyun indirenler için çok özgür olduğu söylenebilir evet o konuda haklısınız.Ancak Note 2 konusuna gelirsek 21 ay o telefonu kullanan biri olarak farkına varmış olmanız lazım ilk 6 aydan sonra telefonun kasmaya başladığını veya güncelleme gelmeme sıkıntısını.Kasma olayını note 2 de birebir yaşamış biriyim (note 3 çıkmadan 3 4 ay önce menüdeki geçilerde) ben ki sadece o telefonda değil daha iyi bir telefon olan xperia z1 de bile kasma sorunununu (kamerada mesajlarda) yaşarsınız ki yaşanıyor zaten.Şu an G3 kullandıgınız için ısınma sorunuda farkındasınızdır ayrıca. En iyi uygulama marketi AppleStore bunu inkar edemez siniz googleplay anynı bir çöp kovası gibi kötü niyetli kişilerin çıkartmış oldugu sahte uygulamalar hep orda.Ayrıca 2. el değerlerinide göz önüne alın.

Tabi bana apple Fanboyu dediginizden nasıl bir AnroidFanı oldugunuz belli

Neyse sonuç olarak
2. el değeri
gerçek anlamda Stabil ve güvenli işletim istemi (sahte uygulamalara karşı)
ram canvarı olmaması
gereksiz megapixel satmaması
en iyi uygulamam marketi olması
Güncelleştirme gelmesi (en az 3 yıl)

Gibi basit nedenlerden ötürü ben Apple tercih ediyorum dünyanın geri kalanını büyük bir kısmıda benimle aynı görüşteki Apple ürünlerine örnegin iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 3 günde 10 milyon adet satmasından anlaşılıyor.

Z1 ilk çıktığında almıştım ve 1-2 ay öncesine kadar kullandım ve babama verdim ozamana kadar bir kere takılma kasma donma bug gibi bir olayla karşılaşmadım. Telefonu kullanmasını bildikten sonra bir şeycik olmaz. Zamanında İ4s'te kullandım android olarak kıyaslayayım şuan zenfone 6 kullanıyorum ondan daha kötüydü. Ve elbette 4s'te bir sorunla karşılaşmadım ama 5 çıktığında gelen güncellemeler vs ile telefon çöp oldu. Bu Apple yoludur yeni model çıkınca eski modele günceleme gelir ve batarya hızlı biter donmalar gelir vs vs. Eğer her şeyi ile yetecek bir sistem bekleyen var ise WP10'u beklesinler.
 

famas154

Asistan
Katılım
3 Mayıs 2014
Mesajlar
216
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
5c kullanısıyım ve telefon aşırı ısınıyor. Yoğun kullanmayacaksanız alınız tabiki
 

pinterest

Profesör
Katılım
7 Ekim 2014
Mesajlar
2,502
Reaksiyon puanı
157
Puanları
243
Telefonu niçin kullanacağını yazsaydın kesin hemfikir olurduk.O yüzden herkes neyi beğeniyorsa onu yazıyor.

Stabilite için → Iphone 5c / Nexus 5

Performans için →
Z1 compact / G2

Bunlar arasında Nexus 6(Nexus X)
2K ekranla performans seviyesi yerlerde sürünecek.Nexus 5 buna göre bir tık önde.
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,128
Puanları
8,958
5c kullanısıyım ve telefon aşırı ısınıyor. Yoğun kullanmayacaksanız alınız tabiki

nasıl ısınma kaç derece? ısınmayan tel yok gt-s5360 bile ısınıyor zorlayınca hiçbirşey yapmadan 35.0c oluyor...
SC20141019-205913.png
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok güzel kafalar varmış burada maşallah. Zamanında millet plastiğe 2000 lira verirken sıkıntı yok. Şimdi adam 1500 liraya iphone 5c al diyene o paraya plastik mi alınır diyor? Söyleyin 2000 liralık plastikler nasıl bir premium his veriyor size? Sonra da dersiniz metal telefon neden pahalı?
 
Üst