Dgs'de dershane yararlı mı?

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar myo'da 2.ci senem dgs sınavına girmek istiyorum ancak matematiğim sıfır denebilir türkçede az bucuk yaparım ama asıl amacım matematik yapmaya çalışmak bunun içinde dershaneye kaydoldum dershane sizce yararlı olur mu işletme okumak iştiyorum eğer kazanabilirsem dershane sayesinde düzenli eğitim alıcağım için acaba matematiği anlayım öğrenebilirmiyim?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Matematiğin sıfır ise bu dershane ile oturmaz maalesef orasi çok hızlı geçer.
Her ne kadar dgslerin sınavlarındaki matematik kolay olsa da yardim icin sifirdan anlatacak biri lazim size :)

Four Eyed Spike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç ekstra hazırlık yapmadan dershaneye yazılıp matematiğim gelişsin dersen boşuna uğraşma.Ya özel ders alıcan,yada sıfırdan matematiği anlatan kitaplar var,onlardan çalışmaya başlaman lazım.Örneğin ; Antremanlar Matematik serisi,Karekök Matematik vs.

Benimde matematik temelim eksik sayılır biraz,Antremanlarla matematik gayet yardımcı oluyor.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dostum dgs de çıkmış sorulara bi bak soru türleri nasıl myo mezunum dershaneye gidicem , matematiğim yok sıkı çalışmayla olur çevremde 290 alip yildiz teknige giden var 270 de kalan var ilk sene olmazsa ikinci sene mutlaka olur konu anlatımlı kitapların olsun zaten dershane veriyo sende temin et türkçe yapmasan bile olur hem puani az hem matematige bakmaktan sure yetmeye bilir

axun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2011de Turkiyede %0,5'lik dilime girdim. Altyapi sart dersane isine yarar ama bu sene hem dersane hem okul olmaz. Ben duz lise cikisli olarak 2.girisimde kazandim. Bu sene ortalama yukseltmeye bak. 1 seneni ver dersaneye git sonra. Kesin kazanirsin bu arada bolum ve hedef?

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2011de Turkiyede %0,5'lik dilime girdim. Altyapi sart dersane isine yarar ama bu sene hem dersane hem okul olmaz. Ben duz lise cikisli olarak 2.girisimde kazandim. Bu sene ortalama yukseltmeye bak. 1 seneni ver dersaneye git sonra. Kesin kazanirsin bu arada bolum ve hedef?
kardeşim işletmeye girmek iştiyorum 250 puan fazlasıyla yeter ama hesaplıyorum o puanı almak için bile baya soru yapmam lazım 225 dan baslıo işletöe bölümü 230 la bile yerlesen var tanıdıgım iktisada

axun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk sinava girdim 267 puan aldim sayisalda. Oyle kasilcak bisey yok onda. Yaparsin bosuna kendini korkutma. Dersaneye gitmedende o puani alirsin. Test coz kendini zorlamadan önünde 9 ay var daha.

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bende öle tahmin ediom dershaneye gitme amacımda garanti olsun sistemli calısayım 230u geçsem yeter işletmeye girmek için o kadar zor seyler istemiyor zaten. matematik alt yapın varmı 267 iyi puan nereye yerleştin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben dershane yüzünden en çok umut bağladığım kpssyi kaybettim.Nedeni ise saçma sapan denemeler ve alakasız sorular soruyorlar dolayısıyla yapamıyorsun 1 kez 2 kez 3kez hırs yapıyorsun ama bir yandan eksik hissedip aynı konulara zaman harcarken bir yandan da galiba yapamıyorum olmayacak hissine kapılıyorsun ve en kötüsü de gerçek sınavda da öyle çıkacağını düşünüyorsun.Ben matematik zor diye bıraktım artık nasıl sorular soruyorlarsa girdim gerçek kpss 2014 önlisans sınavına hopp ters köşe türkçe soruları sade çıktı matematik kolaydı tarih kıl sorular hariç kolaydı coğrafya soruları hep temel sorulardı ve vatandaşlık bile kolaydı.Oturup her konuya biraz biraz kendim evde çalışsaydım çok daha iyi puan alırdım.Düşünsenize 60 net yapıyorsunuz 1 hafta yeni konular bitiyor net 50ye düşüyor sonraki hafta gene konu bitir gene çalış vs bu sefer 40 nete iniyor insan ne oluyor diyor yani 1-2-3 derken moral 0.

axun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
298 puan aldim 1 sene sonra onunla yerlestim. Bizde 285 ve uzeri yerlesiyordu. Ben 2.girisimde nisan ayinda basladim dersaneye. Sakin yanlis anlasilma da olmasin kendimi ovmek amacim yok.

Yanlis bilinen seylerden kacinalim derdindeyim.

Bir sene sonra arkadasim dersaneye gitti o da kazandi. O sene 20kisilik siniflarinda 15 yerlesme oldu.
Aslinda alt yapiyla alakasida yok, alt yapi sadece avamntaji artiriyor.
Dersaneye gidersen kesin kazanirsin o kadarini soyleyeyim.

Bosuna korkmayin.

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşallah kardeşim açıktan okumak istemiyorum bi işletmeye atsam kendimi en azından 4 yıllık diplomam olur bide ingilizceye ağırlık veririm yeterli benim için

alcaysalih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşallah kardeşim açıktan okumak istemiyorum bi işletmeye atsam kendimi en azından 4 yıllık diplomam olur bide ingilizceye ağırlık veririm yeterli benim için

Birey dersanelerine gidebilirsin. Arkadaşlarım matematik 0 olarak dersaneye başladılar suan ytu,ituye geçtiler

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim dershaneye kaydoldum teşekkürler fikrin için

yildizhocaaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dersane konusu tam bir muamma. bu seçimi en iyi siz yapabilirsiniz arkadaşlar. Ne ben ne bir başkası. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz çünkü, potansiyel, istek, hedef, arzu her şey sizde! Fakat elbette bir yardım eli, bir profesyonel, bir destek her zaman iyidir. İstanbul'da olanlar için bu öneriismi gönül rahatlığı ile Murat Eğitim Kadıköy şubesindeki Taylan hocam için yapabilirim. Matematik netinize ve genel başarı durumunuza çok büyük ve artı güç katacaktır kendisi. Bizzat şahit oldum sayısız yükselişe.