iOS 8.1 20 Ekim'de Çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Keşke küçük düzeltmelerin yanında yenilikler de ekleseler :)

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=105805]clients[/MENTION] türkçe siri mi boov gelirse gerçekten çok güzel olur

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8.2 cıkmadan yuklemem herkes sıkayetcı..... cok hataları var.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
8.1 cıkmadan kim şikayetci olmuş

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=105805]clients[/MENTION] türkçe siri mi boov gelirse gerçekten çok güzel olur

gecen aylarda apple iş ilanlarında türkçe siri için mühendis arıyorlardı ilanı kaldırdı 8 ile gelmeyince 8.1 de çıkması bekleniyor

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8.1 cıkmadan kim şikayetci olmuş

ios gelıstırıcılerındenım bize sunuldu ben 2 gun kullandım dırek ios 7.1.2 ye yıne dondum..
resmen gelınce gene yuklerımde tahmın etmıyorum hataların duzelcegını ve bazı kullandıgım ısım geregı olan uygulamalar ios 8 e gecis yapmadılar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gecen aylarda apple iş ilanlarında türkçe siri için mühendis arıyorlardı ilanı kaldırdı 8 ile gelmeyince 8.1 de çıkması bekleniyor

betada yok ama cıkarmı cıkar tabı ben tahmın etmıyorum. en az ios 9 da cıkar dıye dusunuyorum

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ios gelıstırıcılerındenım bize sunuldu ben 2 gun kullandım dırek ios 7.1.2 ye yıne dondum..
resmen gelınce gene yuklerımde tahmın etmıyorum hataların duzelcegını ve bazı kullandıgım ısım geregı olan uygulamalar ios 8 e gecis yapmadılar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

betada yok ama cıkarmı cıkar tabı ben tahmın etmıyorum. en az ios 9 da cıkar dıye dusunuyorum

ben beta 2 kullanıyorum 1 haftadır betalarda sorun olması cok doğal beta sorunlu diye. 8.1 tam sürümün sorunlu olacagına kesin yanıt vermen iyi olmamış. telefonun 5s ve üstü ise 8 iyi çalışırı 6 larda ise programların optimize olması cok fazla uzun sürmez geliştiriciler programlarını ayarlıyacaklardır.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben beta 2 kullanıyorum 1 haftadır betalarda sorun olması cok doğal beta sorunlu diye. 8.1 tam sürümün sorunlu olacagına kesin yanıt vermen iyi olmamış. telefonun 5s ve üstü ise 8 iyi çalışırı 6 larda ise programların optimize olması cok fazla uzun sürmez geliştiriciler programlarını ayarlıyacaklardır.

cok tanıdık arkadaslarım var yaklasık 18 kısıyle konustuk falan 5s var hem 16 gb hem 64 gb biri kisisel kullanım bırısı bu betaları vs.. test etmek ıcın herkeste farklı sorunlar var hala 8.0.2 kullananlarda bu degısık cesıtlı hatalar var ornek vermek gerekırse kminde yavaslama sorunu veya internette ara ara kesılme veya konum bulamama sarz sorunu boyle degısık ufak sorunlar var tabıkı ınsallah duzelır ama bence suanlık duzelecek gıbı durmuyor apple'ın resmen rezaletı oldu bu ios 8 cunku ılk betalardan bellıydı hatta ben uygulamazlar ılerı bı tarıhe ertelerler dıyordumda ertelemedıler ve geride dondurmuyorlar imzaları kapattılar, yanı bu ısle ugrasmayan kımse kolay kolayda 7.1.2 ye gecemez... sahsı ve kullanımıma gore dusuncem bu tabıkı ınsallah apple artık ios 6 dakı gıbı sorunsuz duzgun sistemini yenıden devreye sokar yoksa cok musterı kaybedeceklerdır..

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ben 8 sürümlerinde sorun yaşamadım edge yoktu 8.1 ile geldi düşük iphone larda yavaşlama ve şarj olayı sorunları oldu 6 plusda wifi sorunu var 8.1 ile düzeldi. her yeni sürünlerde sıkıntılar gideriliyor tedbiri elden bırakmamak gerek tabiki ama kullanmadanda bilemeyiz ben beta 2 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım i6 ile

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben 8 sürümlerinde sorun yaşamadım edge yoktu 8.1 ile geldi düşük iphone larda yavaşlama ve şarj olayı sorunları oldu 6 plusda wifi sorunu var 8.1 ile düzeldi. her yeni sürünlerde sıkıntılar gideriliyor tedbiri elden bırakmamak gerek tabiki ama kullanmadanda bilemeyiz ben beta 2 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım i6 ile[/QUOT

beta 2 bendede vardı 5s te yavaslama menu arası + sarz sorunu vardı ..
bakalım gorcez i6 da sorun olmaması cok ıyımıs cunku bızden daha i6 kullanan olmadı ancak 5s ve 5 te sorunlar mevcut...

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sorunları halledipte siriyi turkce yapsalar artık.