Sony Xperia Z4 Sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sony Xperia Z4 Sızdırıldı

Sony'nin önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi Xperia Z4'ün teknik özellikleri şimdiden sızdırıldı. Bakalım ilk bilgilere göre Xperia Z4 nasıl olacakmış?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
2k ekran ve 5.5" almamak için çok güzel 2 neden böyle çıkarsa z3 efsane olur şahsen ben almam param olsa bile :) Zaten sonynin 5"lik telefonu g3ün 5.5'lik telefonu ile aynı boyutta bide 5.5" çıkarırsa nexus 6 gibi bişey olur ki bence hiç gereği yok.Kısacası heyecalandırmayı bırak şimdiden soğudum.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:scared: ne desem bilemedim :biggrin:

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haberde iki tane güzel şey yakaladım.
1- Donanım gayet güzel.
2- Sony 6 ay saçmalığına dur diyecekmiş. ( En çok buna sevindim )

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sony bindiği dalı kesiyor daha tanıttığı telefon çıkmadan bir yenisini tanıtırsan millet alırmı bekler 6 ay rabiki.
Birde hani QHD ekrana karşıydın! ne oldu arkadaş bi sözünüzün arkasında durun, Sony bu işleri bıraksın gitsin kamera PSx çıkartsın arkadaş bu telefon işini beceremiyor.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sony kendisini telefon çıkarma yarışında zannetmiş galiba bu ne hız yahu turbo basmışlar markaya resmen :D

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sony Xperia Z5 daha iyi olacak diyorlar :yes:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z4 ten sonra 6 ay politikası değişecek
Ayrıca kavisli sensörle gelirse kamerada zirveye oturur lumia 1020 falan kalmaz ortada
Öte yandan yılda birçok amiral gemisi çıkaran firma var ama nedense bu mesaj yazanları HTC , LG veya Samsungun haberlerinde göremiyoruz
Aradaki tezatlık manidar :dirol:
En azından HTC gibi yılda 3
Samsung gibi yılda 60 telefon çıkarmıyor biraz olaya objektif bakmanız dileğiyle :dirol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sony kendi kuyusunu kazıyor vasat ceoları hayal dünyasında yaşamaya devam etsin. :dirol:

Sony 6 ayda bir telefon çıkarıp ee satmayınca maliyetten kaçmak adına tekrar senede 1'e döncekmiş. Fakat senede 1'de çıkarsa Sony'nin eski kalitesi yok ve her sene mali zarar açıklıyorlar. Beklenen patlama yaşanmazsa zaten 5 sene içinde batıcaklar haliyle Z10'u görür müyüz muamma.

Samsung'u ayrı tutuyorum ama HTC ve LG'yi Sony'le mukayese etmek çok komik. Adamlar en son donanımı koyuyorlar hiç değilse Sony gibi değil.

Son olarak olaya objektif bakmak için loser ceo olmanız gerek. :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
HTC en son donanımı koyuyorsa neden s805 ile gelmedi Desire Eye ?
Objektif olmanın en önemli şartı trol olmamak :lol:
Tabi trolümüzün ileri görüşlülüğünü Nexus 4 ün Android L almayacak gibi söylemlerinden hatırlıyoruz
Sonuç olarak Nexus 4 Android L alıyor :lol::lol:

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Biriniz Sony ci biriniz Apple cı yiyin birbirinizi :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sadece işlemci önemli değil diyen kimdi acaba ya?
Dandik ultrapixel saçması kameradan kurtuldular bu bile yeter. Satış rakamlarıda ortadeyken Çinli firmalar bile Sony'den daha fazla satıyor daha iyi donanımla tartışmanın anlamı yok,hayal dünyasına devam. En basit örnek G3'ün satışları 10 milyonu geçti o kadar çok model çıkarmalarına rağmen senin deyiminle ama Z2'in satışları 10 milyonu asla geçemiyecek.

Z2+Z3+Z4 belki eder. :lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biriniz Sony ci biriniz Apple cı yiyin birbirinizi :D

Sende Samsung. Herkesin rengi farklı olabilir ama doğrular tekdir. :dirol:

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Sadece işlemci önemli değil diyen kimdi acaba ya?
Dandik ultrapixel saçması kameradan kurtuldular bu bile yeter. Satış rakamlarıda ortadeyken Çinli firmalar bile Sony'den daha fazla satıyor daha iyi donanımla tartışmanın anlamı yok,hayal dünyasına devam. En basit örnek G3'ün satışları 10 milyonu geçti o kadar çok model çıkarmalarına rağmen senin deyiminle ama Z2'in satışları 10 milyonu asla geçemiyecek.

Z2+Z3+Z4 belki eder. :lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sende Samsung. Herkesin rengi farklı olabilir ama doğrular tekdir. :dirol:

Hiçbir markanın hayranı değilim.Samsung'u eleştirdiğim ve yerden yere vurduğum onlarca mesajımı bulabilirsin :)

Son 2 yıldırda Samsung'un çıkardığı modelleri ve politikasını hiç beğenmiyorum.Bunları çok kez dile getirdim forumda.Şuanda LG, Oppo, Huawei, One+ gibi markaların ürünleri ilgimi çekiyor.Samsung'la bi daha işim olmaz gibi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Son çırpınışlar bunlar :D yakında batcak :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Htc ultrapixelden kurtulsa ne olacak kullandığı sensörü 1-1.5 yıl önce amirallerde kullanıyorlardı
Ses desen zaten z3 ün gerisinde kaldı One serisi
Dse hx den hi-res audio ya hem kaliteli hem net hem de yüksek çıkışlı ses kalitesi sunuyor z3 ve m8den de bu konuda kat kat önde
HTC nin artık tek özelliği bu bakımdan metal kasa ve sense arayüzü kalıyor
Ha şu var hala samsung , lg gibilerinden daha başarılı :dirol:
Öte yandan z4te kavisli sensör kullanıldığında ortada ne ultrapixel kalır ne de pureview , isocel vs vs

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sony batacak diyenler neye güvenerek söylüyorsunuz???

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sony borç batağında bir araştır istersen ve satış rakamları da iyi sayılmaz.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sony kac yildir batiyor? Bi batamadi gitti :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sony kac yildir batiyor? Bi batamadi gitti :D
Trollere kalsa her sene batırıyorlar :lol:
Anlayamadıkları bir nokta var ki zarar=iflas demek değildir
Yoksa firmanın şuan gelirlerinde bir azalma zaten yok
Haberlerde zarar beklentisini artırdı veya azalttı diye gördükleri her haberin ardında batıyor diye yazmaya başlıyorlar bu da onların düz mantığı işte :dirol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sony borç batağında bir araştır istersen ve satış rakamları da iyi sayılmaz.

Satış rakamları iyi sayılmaz derken... Sony sadece mobil cihaz üreten firma mı, adamların PS serisi var. PS 4'ün satış rakamlarına onlar bile şaşırıyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Satış rakamları iyi sayılmaz derken... Sony sadece mobil cihaz üreten firma mı, adamların PS serisi var. PS 4'ün satış rakamlarına onlar bile şaşırıyor.
Sony i ayakta tutan ps4 zaten ama tv ve notebook satışları baya düştü.Notebook bölümü de satıldı.Ben sadece tahmin ediyorum ben dedim diye batmıyor sony :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Batmaz sony ama yakında telefon sektöründen de çekilir

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sony yılların markası nasıl batsınki :D Adamlar telefondan zarar eder , Tv den kazanır . Notebooktan zarar eder , fotoğraf makinasından kazanır , Tabletten zarar eder , playstation dan kazanır.

Siz sony 'i ne sandınız ?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Z4 ten sonra 6 ay politikası değişecek
Ayrıca kavisli sensörle gelirse kamerada zirveye oturur lumia 1020 falan kalmaz ortada
Öte yandan yılda birçok amiral gemisi çıkaran firma var ama nedense bu mesaj yazanları HTC , LG veya Samsungun haberlerinde göremiyoruz
Aradaki tezatlık manidar :dirol:
En azından HTC gibi yılda 3
Samsung gibi yılda 60 telefon çıkarmıyor biraz olaya objektif bakmanız dileğiyle :dirol:

Samsung, HTC, Nokia bir yıl içerisinde bir çok telefon çıkartıyor, fakat hepsi amiral gemisi değil. Amiral gemileri Samsung 2 tane çıkartıyor çünkü bir normal, bir de phablet serisi var. Onun dışında her kesime her bütçeye hitap edebilecek çeşitlilik yapıyorlar. Sony'nin yaptığı Apple gibi fanlarım alırsa alsın gerisi umrumda değil demek oluyor. Ama unuttuğu bir şey var. Apple gibi kendine hayran bırakacak bir işletim sistemin yok. Bu durumda objetif bakan siz olmuyorsunuz sanırım :dirol: Çeşitlilik ve her bütçeye hitap etmek bence daha güzel bir davranış. Sony çok bencilce davranıp cins cins işler yapıyor 6 ayda bir amiral gemisi çıkartmak da kendi bir eski modelini eskitmek oluyor. Bu duruma Sony kullananlar da üzülüyor sonuçta kullanıcının elindeki telefonun modeli geçmiş oluyor. Yoksa kötü marka diyen veya dandik çöp diyen yok. Kalitesini biliyoruz Sony'nin ama satış stratejisi bence çok yanlış. Windowstan Sony'ye veri aktarım programları, Apple'den Sony'ye aktarım programları falan bunlarla uğraşacaklarına çeşitlilik ile uğraşsalar daha fazla satış yapabilirler. Önce düşük donanımlı veya amiral gemilerine yakın donanımlı düşük bütçelere de hitap edebilecek bir cihaz yap. Millet bir kullansın bir benimsesin senin markanı kaliteni, çeşitleri var ama rakiplerine oranla hem düşük donanımlı hem de rakiplerinden düşük donanımına rağmen pahalı. Bir markayı kullanmayan birisi nasıl o markaya güvensin veya beğensin de amiral gemisini alsın ? LG ne yaptı ? Rakiplerine oranla çok makul bir fiyattan amiral gemisi G2 çıkarttı. Alanlara kalitesini hissettirdi ve G3 buna istinaden iyi sattı. Samsung zaten yıllardır kendisini her yönüyle ispatlamış firma ve çeşit çeşit telefonu var. Arayüzü üzerinde çalışması gerek tabi... O ayrı mesele. Yani ben objektif baktığımda bunları görüyorum.