Arkadaşlar akıl verin bana nolur...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KRMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 telefon kullaniyorum. Artik buyuk geldigi icn degsmek istiyrm. Internette xperia z1 compact buldum. Uzerine 500 lira istiyor. O telnde 17 ay garantisi var. Fotograflarda temiz gorunuyor. Sizce 500 lira farka deger mi? O parayi verdigime pisman olurmuyum. Ha bide ogrenciyim o yuzden burda konu actim. Bunuda dusunurseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
takas yapıptamı 500 lira verceksiniz ? Bence gayet iyi olur takas yapınız.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aynı şey benimde başıma gelmişti 1300 liraya 2.el note 2yi çok beğenerek almıştım sonra büyük geliyordu ve taşıma sıkıntısı var diye 1000 liraya zorla satmıştım.Ordan 300 lira zarar ettim sonra xperia sp aldım onu kardeşime bıraktım ordan da 250 lira zarar sonra discovery alayım dedim bari ucuz fiyat performans telefonu orda da 70 lira zarar.Sonra tepeme çıktı dedim bu sefer güzel bişry olsun gittim geçen yıl g2 aldım o zaman yeni çıkmıştı şimdiye kadar kullanıyorum 2 kez servise gitti ama yaptılar.Yani sözün kısası telefonu değişeceksen güzel bişey al çünkü yeni alacağın da iyi çıkmazsa insanın morali bozuluyor.Alacaksan z3 campact al bir kere al tepe tepe kullan.Takas teklifi için de net bişey diyemem z1 compact note2 den çok daha iyi bir cihaz eğer eziği vuruğu çiziği yoksa değer vereceğin paraya tabi bide senin note 2 ne durumda onu da bilmemiz lazım şimdi yazıyorum ama :)

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şey benimde başıma gelmişti 1300 liraya 2.el note 2yi çok beğenerek almıştım sonra büyük geliyordu ve taşıma sıkıntısı var diye 1000 liraya zorla satmıştım.Ordan 300 lira zarar ettim sonra xperia sp aldım onu kardeşime bıraktım ordan da 250 lira zarar sonra discovery alayım dedim bari ucuz fiyat performans telefonu orda da 70 lira zarar.Sonra tepeme çıktı dedim bu sefer güzel bişry olsun gittim geçen yıl g2 aldım o zaman yeni çıkmıştı şimdiye kadar kullanıyorum 2 kez servise gitti ama yaptılar.Yani sözün kısası telefonu değişeceksen güzel bişey al çünkü yeni alacağın da iyi çıkmazsa insanın morali bozuluyor.Alacaksan z3 campact al bir kere al tepe tepe kullan.Takas teklifi için de net bişey diyemem z1 compact note2 den çok daha iyi bir cihaz eğer eziği vuruğu çiziği yoksa değer vereceğin paraya tabi bide senin note 2 ne durumda onu da bilmemiz lazım şimdi yazıyorum ama :)

Z3c yi bende cok dusundm ama 2000 lira fiyati var. Bna uste 500 lira vermek vok geliyo o telefnu alamam kesinlkle. Telefonn garantisi feln var 10 ay kadr. Her samsungda oldgu gbi aoyulmalrda var. Telfncular 500 lira veriyor iste kisacasi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Takas yapınız . Z1C gerçekten süper telefondur. Oyun performansı falanda üst düzeydir.

Tesekkur ederim hocam gorusun icin sagol.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Z3c yi bende cok dusundm ama 2000 lira fiyati var. Bna uste 500 lira vermek vok geliyo o telefnu alamam kesinlkle. Telefonn garantisi feln var 10 ay kadr. Her samsungda oldgu gbi aoyulmalrda var. Telfncular 500 lira veriyor iste kisacasi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tesekkur ederim hocam gorusun icin sagol.
Dediğim gibi eğer cihaz gerçekten temizse takas edebilirsin makuldür.

kralgalatasaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence degmez 500 lira vermene ikisi arasinda o kadar bi performans farki yok.bosuna zarar edersin.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence 500 lira fazla, 300 olsa olurdu.. Tabii telefonun ve sizin telefonunuzun dış durumunun nasıl olduğuna göre de rakamın uygun olup olmadığı deyişir

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
değer.G2 ile Z1C ile takasa değer ama fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim.Fiyat konusu karşınızdakinin tutumu ve takas edilecek iki telefonun kozmetik değeri ile bir fikir sahibi olabiliriz.