Su an memleketteyim yarin aksamdan sonra atabilirimResim atta yardımcı olalım...
Unutmadan yazayim dedim ne var yani bunda en gec yarin resim aticamO zaman yarın akşamı bekliyeydin. Biz nereden bilelim oyun hangi hatayı veriyor.
Hayir zaten yuklemeyi bilmiyorum[MENTION=415351]saber777[/MENTION] GTA San Andreas'a mod falan yükledin mi?
Napmam lazimUyumsuzluk sorunu olabilir ya da oyunu indirdiyseniz indirirken/kurarken eksik kurmuşta olabilirsiniz.
Tamam çözulemeyecek bi sorun degil windovs 7 nin bi malliği iste neyse çözümu mobilden girdigim icin yazamiyorum google amcaya 'gta_sa.exe çalişmayi durdurdu hatasi' yaz bulursun.
Arat sen resimli anlatimlari var basittir
TamamUyumsuzluk tan kaynaklanıyr. Tam nerelere tıklıyacağından emin değilim. Sen Google'a GTA San Andreas uyumsuzluk sorunu yaz karşına videolar çıkar izle yap.
Bir suru video izledim ama hic biri biseye yaramadiTamam çözulemeyecek bi sorun degil windovs 7 nin bi malliği iste neyse çözümu mobilden girdigim icin yazamiyorum google amcaya 'gta_sa.exe çalişmayi durdurdu hatasi' yaz bulursun.
Izledim bi kac video ama biseye yaramadiUyumsuzluk tan kaynaklanıyr. Tam nerelere tıklıyacağından emin değilim. Sen Google'a GTA San Andreas uyumsuzluk sorunu yaz karşına videolar çıkar izle yap.