Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Çalışma isteği bende de yok. İlerde planlarımı düşününce geliyor 5 dk sonra yok :D
Aynen öyle ya dersanede bi gaz aliyorum eve gelince ne istek ne bisi kalıyo millet en az 2 3 saat çalışırken ben 1-1,5 saat sonra sıkılıyorum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dedim gazı alıcan diye :D özgüven önemli hacı sizin sınıftan bi kıza aranızı yapmanı isteyebilirsin ama kendin sorman daha iyi :)

Kızun birinden istedim geçen sene. İstemez olaydım. O kız sana göre değil falan. 2 hafta moralim bozuldu .

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sanaldan söyleyecem kız facebook hesabını kapatmış :(

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bir de bende özgüven sıkıntısı var o nolacak ?
Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.
Yerli halk dilinde Pezevnk denir :D Ondan sonra istedin kızı kendine ayarlattırcan. Ben hep öyle yaptım yıllarca ben hiç uğraşmadım manita peşinde koşmadım. Kankam bana hep ayarlardı.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kızun birinden istedim geçen sene. İstemez olaydım. O kız sana göre değil falan. 2 hafta moralim bozuldu .
Bu işlerde araya üçüncü kişiyi sokmayacaksın kendin gidip konuşacan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Senin mesajlar çifter çifter çıkıyo?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.
Yerli halk dilinde Pezevnk denir :D Ondan sonra istedin kızı kendine ayarlattırcan. Ben hep öyle yaptım yıllarca ben hiç uğraşmadım manita peşinde koşmadım. Kankam bana hep ayarlardı.
[MENTION=279471]gokhan.[/MENTION]utar bunu yap kesin. :D

[MENTION=279471]gokhan.[/MENTION]utar bunu yap kesin. :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostum o zaman kendin halletcen muhabbet kurmaya bak.Özgüvenim yok diyorsunda hacı eğer kızla çıkmak istiyosan teklifi yapcan. Cesaretini topla sor en fazla reddedecek.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Bizim sınıf bütün inek. Benimki hem inek hem çıtı pıtı. İnek dolu bir sınıftan kimden rica edecen ;)?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bizim sınıf bütün inek. Benimki hem inek hem çıtı pıtı. İnek dolu bir sınıftan kimden rica edecen ;)?
Kardeşim sen nerede okuyon öyle :D Biz Ticaret meslekte okuduğumuz için kızlar azgındı hepsi :D Bide ben muhasebe okudum kız boldu sınıfta.
Valla kızların hepsi bana teklif ediyolardı ben hiç teklif bile etmedim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kardeşim sen nerede okuyon öyle :D Biz Ticaret meslekte okuduğumuz için kızlar azgındı hepsi :D Bide ben muhasebe okudum kız boldu sınıfta.
Valla kızların hepsi bana teklif ediyolardı ben hiç teklif bile etmedim.

Fen lisesi çocuyuh biz

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fen lisesi çocuyuh biz
Aklıma fen lisesi , İmam hatip , meslek lisesi Vineleri geldi eheheheheh :D:D

İşin zor kardeşim orda okuyan kızlar o tarz işler pek yapmaz. Babaları otoriter olur '' Üniversiteye kadar manitacılık yok gızım '' derler genelde.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Aklıma fen lisesi , İmam hatip , meslek lisesi Vineleri geldi eheheheheh :D:D

İşin zor kardeşim orda okuyan kızlar o tarz işler pek yapmaz. Babaları otoriter olur '' Üniversiteye kadar manitacılık yok gızım '' derler genelde.

Fen lisesi diye geçme okuldaki erkeklerin yarısı manitacılıkla uğraşıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Tapatalk da ne olarak gözüküyor Apple mı Siyah bir ekran mı ?

EkrenGoruntusu-41.png

böyle gözüküyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
O değilde arkadaşlar bu yıl Üniversiteden mezun olacam :( Mezun olmak istemiyom okul bitmesin :( Öğrencilik dünyanın en güzel mesleği..:crying:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...