Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Dedim gazı alıcan diyeBir de bende özgüven sıkıntısı var o nolacak ?

Dedim gazı alıcan diyeBir de bende özgüven sıkıntısı var o nolacak ?
Aynen öyle ya dersanede bi gaz aliyorum eve gelince ne istek ne bisi kalıyo millet en az 2 3 saat çalışırken ben 1-1,5 saat sonra sıkılıyorumÇalışma isteği bende de yok. İlerde planlarımı düşününce geliyor 5 dk sonra yok![]()
Dedim gazı alıcan diyeözgüven önemli hacı sizin sınıftan bi kıza aranızı yapmanı isteyebilirsin ama kendin sorman daha iyi
![]()
Hangi şehirAynen öyle ya dersanede bi gaz aliyorum eve gelince ne istek ne bisi kalıyo millet en az 2 3 saat çalışırken ben 1-1,5 saat sonra sıkılıyorum
Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.Bir de bende özgüven sıkıntısı var o nolacak ?
Bu işlerde araya üçüncü kişiyi sokmayacaksın kendin gidip konuşacanKızun birinden istedim geçen sene. İstemez olaydım. O kız sana göre değil falan. 2 hafta moralim bozuldu .
Bu işlerde araya üçüncü kişiyi sokmayacaksın kendin gidip konuşacanKızun birinden istedim geçen sene. İstemez olaydım. O kız sana göre değil falan. 2 hafta moralim bozuldu .
Bu işlerde araya üçüncü kişiyi sokmayacaksın kendin gidip konuşacan
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu işlerde araya üçüncü kişiyi sokmayacaksın kendin gidip konuşacan
[MENTION=279471]gokhan.[/MENTION]utar bunu yap kesin.Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.
Yerli halk dilinde Pezevnk denirOndan sonra istedin kızı kendine ayarlattırcan. Ben hep öyle yaptım yıllarca ben hiç uğraşmadım manita peşinde koşmadım. Kankam bana hep ayarlardı.
Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.
Yerli halk dilinde Pezevnk denirOndan sonra istedin kızı kendine ayarlattırcan. Ben hep öyle yaptım yıllarca ben hiç uğraşmadım manita peşinde koşmadım. Kankam bana hep ayarlardı.
Dostum o zaman kendin halletcen muhabbet kurmaya bak.Özgüvenim yok diyorsunda hacı eğer kızla çıkmak istiyosan teklifi yapcan. Cesaretini topla sor en fazla reddedecek.Kızun birinden istedim geçen sene. İstemez olaydım. O kız sana göre değil falan. 2 hafta moralim bozuldu .
Şimdi kardeş bu tarz işlerde napıcan biliyonmu bitane iyi bir kız arkadaşın olcak ama kız öyle olacakki bütün kızlarla sohbeti olacak onunla kanka olacan.
Benim telde mi internette mi sıkıntı var sanırım.Senin mesajlar çifter çifter çıkıyo?
Benim telde mi internette mi sıkıntı var sanırım.Senin mesajlar çifter çifter çıkıyo?
Kardeşim sen nerede okuyon öyleBizim sınıf bütün inek. Benimki hem inek hem çıtı pıtı. İnek dolu bir sınıftan kimden rica edecen?
IstanbulHangi şehir
Kardeşim sen nerede okuyon öyleBiz Ticaret meslekte okuduğumuz için kızlar azgındı hepsi
Bide ben muhasebe okudum kız boldu sınıfta.
Valla kızların hepsi bana teklif ediyolardı ben hiç teklif bile etmedim.
Orda da zor ya. Ne de olsa büyükşehir. Kalabalık ve dikkat dağıtacak çok Yer var.Istanbul
Fen lisesi sakat işteFen lisesi çocuyuh biz
Aklıma fen lisesi , İmam hatip , meslek lisesi Vineleri geldi ehehehehehFen lisesi çocuyuh biz
Fen lisesi çocuyuh biz
Fen lisesi çocuyuh biz
Sorma ya aynen öyle bide meslek lisesi benim dersler yoğun genelde insanın kafa dağıtması gerekioOrda da zor ya. Ne de olsa büyükşehir. Kalabalık ve dikkat dağıtacak çok Yer var.
Aklıma fen lisesi , İmam hatip , meslek lisesi Vineleri geldi eheheheheh
İşin zor kardeşim orda okuyan kızlar o tarz işler pek yapmaz. Babaları otoriter olur '' Üniversiteye kadar manitacılık yok gızım '' derler genelde.
O kadar gaz aldn burdan yarın teklifi yaparsın artıkFen lisesi diye geçme okuldaki erkeklerin yarısı manitacılıkla uğraşıyor
Valla en iyisi üniversite . Ben şuan ünideyim on numara hayat kebap .Fen lisesi diye geçme okuldaki erkeklerin yarısı manitacılıkla uğraşıyor
Bi geçelim de şu üniversiteye hayırlısıylaValla en iyisi üniversite . Ben şuan ünideyim on numara hayat kebap .
Valla en iyisi üniversite . Ben şuan ünideyim on numara hayat kebap .
Tapatalk da ne olarak gözüküyor Apple mı Siyah bir ekran mı ?
Oo sen ordan yürü müdürLisede yapamazsam üniversitede yaparım. İkimizde odtü mühendislik istiyoz