- Reaksiyon puanı
- 1,317
Yazin 2 hafta boyunca bisey yapamamistim. Bu iki günde baya eglendim
Ormanlara daldik. Mantar toplicaz diye kastamonu ya gittik. İyi ki ayi ciikmadi 

Duzelmis herhalde var mi su an bir sıkıntı?bu avatarlar neden görünmüyor ki?
neyse..
Duzelmis herhalde var mi su an bir sıkıntı?
O avatarlar bir sure sonra geliyor sanirim 3-5 saate gelirTapatalkda hiç olmadı öyle sıkıntı ama tapatalkda kendi avatarımı göremiyorum nasıl olcak bu iş sadece kendikimi değil yeni değişmiş çoğu avatarı
Bende gözüküyor seninki?20 gündür gelmiyor
Duzelmis herhalde var mi su an bir sıkıntı?
Geçmiş olsun okuyunca bile bana bişeyler oluyor böyle sanki içimin yağları eriyorufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler![]()
Geçmiş olsun. Fazla sıkıntı yapmaz 2 haftaya düzelir büyük ölçüde. Sonra zamanla tırnak eskisi gibi olur.ufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler![]()
2 yıl once randevu falan almadim ankarada gidiyorsun islemleri tamamliyorsun birkac gune de ehliyetin geliyor aliyorsun orada sira numarasi zatem veriyorlardi simdiki sistemi bilmiyorumEhliyet çıkartirken emniyetten randevu almak gerekiyormuş. Randevu al tuşuna basınca sadaece İstanbuldaki emniyet şubeleri çıkıyor. Bu uygulama sadece Istanbul için mi?
2 yıl once randevu falan almadim ankarada gidiyorsun islemleri tamamliyorsun birkac gune de ehliyetin geliyor aliyorsun orada sira numarasi zatem veriyorlardi simdiki sistemi bilmiyorum
ufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler![]()
Kursa sorar misin 2 yil oldu mevzuat degisti vs vs bir de tam hatırlamıyorum en iyi bulunduğun kurs bilir bunuBen kurs hocama sormuştum yarım günde çıkarırsın dedi hiç öyle bir şey söylememişti. Bir de bir sürü belge gerektiği yaziyor bunları ben kursa kayıt olurken vermiştim zaten tekrar mi temiz kağıdı, sağlık raporu almam lazım?
Bulunduğun ilin emniyet Müdürlüğünün sitesinden randevu alEhliyet çıkartirken emniyetten randevu almak gerekiyormuş. Randevu al tuşuna basınca sadaece İstanbuldaki emniyet şubeleri çıkıyor. Bu uygulama sadece Istanbul için mi?
ufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler![]()
Bende gözüküyor seninki?
AppleTapatalk da ne olarak gözüküyor Apple mı Siyah bir ekran mı ?
Hocam Tatlises'ten almistim. Içinde bulyon yok diyorlar ama var gibi. Bu sefer ki Sark Sofrasindan [emoji4]Yapma bee canım çekti haa![]()