Youtube'da oyun kanalı açmak ne kadar mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ck-xe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Biraz heveslendim bu işe ama...
Sıkıldım çekip koydum, modunda bir şey yapsam, onun bile deyip deymeyeceğini bilmiyorum. Aradan aylar geçmesine karşın sadece 100-200 kere izlenmiş oyun videolarını görünce de şevkim kırılmıyor değil...
Kafam karışık :mrgreen: Hiç tecrübem olmadığından koyacağım video son video da olabilir :unsure: Yeni çıkmış ya da hiç oynamadığım bir oyunu kayda alsam, amatörlükten doğru düzgün çekebileceğimi düşünmüyorum. İyi oynadığım oyunlar da eskidir biraz. Öyle olunca rağbet görmeyeceğini düşünüyorum.
Oyunları sakin oynuyorum. Büyük ihtimalle de sakin konuşurum eğer hırs yapmazsam o an :D Bunun bir etkisi olur galiba... Sizin düşüncelerinizi merak ettim.
Vakit kaybı mıdır? Şansını dene mi dersiniz? Hayvanlar gibi böğürüp küfret o zaman izlerler mi dersiniz? ne dersiniz yani neler yapmalı? Değişik tiplere, hallere mi girmek lazım?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Artık mantıklı degil.
Kanal acacaksan bile daha orijinal fikirlerle açmalisin artik çünkü youtubeda çoğu kanal piyasasi doydu ornegin 8 yasindaki bir çocuk oyuncakları anlatiyor kac milyon abonesi var

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hocam youtube daki oyun kanallarini az cok biliyorsundur. Onlar suan götürüyor isi. Siyrilmaniz cok zor. Tarihlerine bakarsaniz hepsi eski kanal.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Siz en iyisi bu işten vazgeçin :) Benim kardeşimde oyun kanalı çekiyor ve şimdiden 200 civarı abone yaptı , oyun tanıtımımı yapıyo , barıyomu , küfürbazın önde gideni 13 yaşında hayatımda öyle küfürler duymadım yeminle.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kimse kimsenin şevkini kırmamalı bence. Devam et bence kardeşim. Videolarına ses efekti koy, güzel introlar yap, kanalını yay biraz. Elbet seni de farkedeceklerdir. Türk Youtuberlerının sayısı fazla değil. Yüksek aboneli bir kanal var mesela (adını vermek istemiyorum), 510bin abonesi var ve nasıl o kadar abone yapmış hayret ediyorum. Rezalet ötesi bir ses tonu var, ne yaptığı belli ddeğil, iğrenç iğrenç efektler veriyor. Uzun lafın kısası, o kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Kimse kimsenin şevkini kırmamalı bence. Devam et bence kardeşim. Videolarına ses efekti koy, güzel introlar yap, kanalını yay biraz. Elbet seni de farkedeceklerdir. Türk Youtuberlerının sayısı fazla değil. Yüksek aboneli bir kanal var mesela (adını vermek istemiyorum), 510bin abonesi var ve nasıl o kadar abone yapmış hayret ediyorum. Rezalet ötesi bir ses tonu var, ne yaptığı belli ddeğil, iğrenç iğrenç efektler veriyor. Uzun lafın kısası, o kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.
Tahmin ettim :D Yilbasina 1M olur. O kadar oyun takipcisi var mi o da soru isareti.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kesin burak oyundayı söylüyorsunuz :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Ortada kanal falan yok. Sadece aklımdan geçiriyordum o kadar :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Siz en iyisi bu işten vazgeçin :) Benim kardeşimde oyun kanalı çekiyor ve şimdiden 200 civarı abone yaptı , oyun tanıtımımı yapıyo , barıyomu , küfürbazın önde gideni 13 yaşında hayatımda öyle küfürler duymadım yeminle.
Kardeşinin kanalının ismi ne? Merak ettim. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşinin kanalının ismi ne? Merak ettim. :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
http://www.youtube.com/user/SuperOyun10 :D Malca birşey ya ergen diye boşuna demiyom :D

Abone ol bari çocuk sevinsin :P
:D Kardeşin Muratabi Gf sen özenmiş. :D Onun video isimleride buna benzer. :D

http://www.youtube.com/user/SuperOyun10 :D Malca birşey ya ergen diye boşuna demiyom :D

Abone ol bari çocuk sevinsin :P
:D Kardeşin Muratabi Gf sen özenmiş. :D Onun video isimleride buna benzer. :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
He ya görüyorm bazen ağzına maske takmış malın teki gezici onun videolarını izliyor :D
Bende izliyordum bir ara annem yakaladı sen böyle küfürlü şeyler mi izliyon interneti kapattırırım dedi. :D

He ya görüyorm bazen ağzına maske takmış malın teki gezici onun videolarını izliyor :D
Bende izliyordum bir ara annem yakaladı sen böyle küfürlü şeyler mi izliyon interneti kapattırırım dedi. :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Sen bizim kanalı izle boşver :P

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sen bizim kanalı izle boşver :P
Kardeşin GTA 5'in PC versiyonunu çekerse izlerim. :D

[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] kardeşinin videolara bir göz attımda alınmada bildiğimiz Çin malı Muratabi Gf :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yok sağol senin kardeşin devam etsin. :D
Bu arada bu videoları annen baban görmüyor mu? :D
Biliyolarda bişey demek istemiyolar çocuk çok zeki bana çekmedi diye bişey demiyolar :) Yoksa ben öyle evin içinde küfür edip anırcam babam belamı .......... :D

Ayıptır söylemesi Sayısal IQ su çok yüksek 125 . Teog da 480 - 490 arası puan yapıcak büyük ihtimalle. :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Biliyolarda bişey demek istemiyolar çocuk çok zeki bana çekmedi diye bişey demiyolar :) Yoksa ben öyle evin içinde küfür edip anırcam babam belamı .......... :D

Ayıptır söylemesi Sayısal IQ su çok yüksek 125 . Teog da 480 - 490 arası puan yapıcak büyük ihtimalle. :)
:D Benimde IQ yüksek Teog'tan yüksek puan bekliyorum. Ama kardeşin bu video işini bu sene bırakıp Teog sınavına çalışsın. Eğer video işine yönelirse afedersin Teogda o puanı çok alır.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
:D Benimde IQ yüksek Teog'tan yüksek puan bekliyorum. Ama kardeşin bu video işini bu sene bırakıp Teog sınavına çalışsın. Eğer video işine yönelirse afedersin Teogda o puanı çok alır.
Düşün işte video çekmesine rağmen geçen sene not ortalaması 90 falan geldi :D çok ders falanda yapmıyor yani sınavdan 1 gün önce çalışıyo en az 95 90 falan alıyo her dersten. Ben üniversitedeyim şuan benim matematik sorularımın hepsini çözüyor ve bana öğretiyor o derece...

Bu arada sen kaç puan yapıcaksın tahmini ?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Düşün işte video çekmesine rağmen geçen sene not ortalaması 90 falan geldi :D çok ders falanda yapmıyor yani sınavdan 1 gün önce çalışıyo en az 95 90 falan alıyo her dersten. Ben üniversitedeyim şuan benim matematik sorularımın hepsini çözüyor ve bana öğretiyor o derece...

Bu arada sen kaç puan yapıcaksın tahmini ?

Hımm. Güzel bence videodan 1 2 saat kısıp ders çalışsın dediğine bakarsak çalışırsa full çekebilir. Bende Teog sınavından 470 falan bekliyorum.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sermaye olsa orjinal ve kesinlikle patlama yapacak bir kanal açma niyetimdeyim ama para nerdeee:(

winters

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam aklımda bir kaç fikir var ama bazı sorularımda var. Diyelim ki Edge of Tomorrow isimli filmin trailer'ını koyacağım kanalıma ama bu telif hakkı muhabbetinden dolayı sorun yaşar mıyım? veya herhangi bir oyunun E3 trailer'ını koydum diyelim bunda sorun falan olur mu acaba ?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kesin burak oyundayı söylüyorsunuz :D
Bilemicem, olabilir :D Murat Abi GF favorimdir. Ama oyun videolarında benim keşfettiğim ilk Türk Sabri AgunZagun.

Genellikle yabancı kanallara bakınıyorum. Adamlar 15-16 kişi GTA 5, Gary's Mod videosu çekiyolar. Her bir kanalın en az 1m abonesi var. Ya onlar yapabiliyor biz neden yapamıyoruz? Bizim neyimiz eksik. Biz *** miyiz :D

Ha bu arada benim de aklıma kanal açmak var. Elimde olan oyunlar: BF3, L4D2, ETS2, CS:GO. Yakında almayı düşündüklerim: GTA 5, Gary's Mod, COD4(Prop Hunt Modunu oynamak için). Eğer elinde bende olan oyunlardan herhangi biri olan varsa gelin birlikte oyun videoları çekelim, ama öyle Murat Abi GF gibi 20dk BF3 oynayıp direk koymayız. Fail, komik videolar, troll videoları falan çekip koyarız.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bilemicem, olabilir :D Murat Abi GF favorimdir. Ama oyun videolarında benim keşfettiğim ilk Türk Sabri AgunZagun.

Genellikle yabancı kanallara bakınıyorum. Adamlar 15-16 kişi GTA 5, Gary's Mod videosu çekiyolar. Her bir kanalın en az 1m abonesi var. Ya onlar yapabiliyor biz neden yapamıyoruz? Bizim neyimiz eksik. Biz *** miyiz :D

Ha bu arada benim de aklıma kanal açmak var. Elimde olan oyunlar: BF3, L4D2, ETS2, CS:GO. Yakında almayı düşündüklerim: GTA 5, Gary's Mod, COD4(Prop Hunt Modunu oynamak için). Eğer elinde bende olan oyunlardan herhangi biri olan varsa gelin birlikte oyun videoları çekelim, ama öyle Murat Abi GF gibi 20dk BF3 oynayıp direk koymayız. Fail, komik videolar, troll videoları falan çekip koyarız.
Eğer gelirsen ets2mp konvoy yapariz. Videosunuda atariz YouTube a :-) tek sahip olduğum oyun :-)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Eğer gelirsen ets2mp konvoy yapariz. Videosunuda atariz YouTube a :-) tek sahip olduğum oyun :-)
ETS 2 biraz sıkıntı oluyor ya. Eskişehir'de kaldığım yerde net çok b*ktan. Ping aşırı kötü. Sürekli oyundan atıyor. BF 3 neyse de ETS 2 çok dertli bu konuda.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] ben senin Kardeşini bi oyunda çok görüyordum fareli bir oyun Kanalının reklamını yapıp yapıp duruyordu :D kandırdıydım çocuğu :D Tanır belki transformice de Fakehesax :D
Abone olcam deyip introyu nasıl yaptığını sormuştum ardından olmadım :D olamıcam işte :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] kardeşine söyle küfür ederek Kanalı'na abone toplayamaz arada 1 tane falan neyse de videonun ismi de küfürlü büyük bir kanal olursa anında kapatılır