R harfi sorunsalı

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Selamun Aleyküm dostlar :)

Öncelikle çoğu insan gibi bi türlü söyleyemediğim çoğu zamanda sıkıntı olan bi sorunum var. R harfi çıkmıyo bende :) Mesela soyadımı söylicem sürekli tekrarlatıyorlar veya yanlış söylüyorlar :) Soyadım ''Yurttaş'' bol r harfli dediğimde ilk anladıkları göktaş oluyo. bu sabit nedense :) ayrıca hızlı konuşabilen biriyim. flexe ilgim var ve şu anlık hepsini takılmadan hızlıca söyleyebiliyorum. Ama kayda alıp dinlemeye başladığımda r harfi olan yerler o kadar iğrenç oluyoki :)

yokmu bunun çözümü antreman felan bişeyler varmı. bu arada yaş 15. birde sizinde böyle sorunlarınız varmı anlatın isterim. benim daha çokta giriş mesajı uzun olmasın serpiştiririm araya :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebiliyor musun ilk önce onu öğrenmek lazım :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Aleyküm Selam...

Arada bende "r" harfini çıkaramıyorum. Bide "ş" ve "s" bazen garip çıkıyor. :D (Ağzım tükmükle dolarmış gibi oluyor. :D)

RubLecK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamun Aleyküm dostlar :)

Öncelikle çoğu insan gibi bi türlü söyleyemediğim çoğu zamanda sıkıntı olan bi sorunum var. R harfi çıkmıyo bende :) Mesela soyadımı söylicem sürekli tekrarlatıyorlar veya yanlış söylüyorlar :) Soyadım ''Yurttaş'' bol r harfli dediğimde ilk anladıkları göktaş oluyo. bu sabit nedense :) ayrıca hızlı konuşabilen biriyim. flexe ilgim var ve şu anlık hepsini takılmadan hızlıca söyleyebiliyorum. Ama kayda alıp dinlemeye başladığımda r harfi olan yerler o kadar iğrenç oluyoki :)

yokmu bunun çözümü antreman felan bişeyler varmı. bu arada yaş 15. birde sizinde böyle sorunlarınız varmı anlatın isterim. benim daha çokta giriş mesajı uzun olmasın serpiştiririm araya :D

nedense aynı durumdan bende müzdaribim :laugh: pf kendimden utanıyorum resmen! :mellow:

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Hoort :) r harfi söyleyememe devam ediyor mu? Bende de aynı sorun var.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hoort :) r harfi söyleyememe devam ediyor mu? Bende de aynı sorun var.
1-2 ay misvak kullan emin ol faydasını göreceksin. Ben açıkçası çok faydasını gördüm. Gerçekten misvak dili çözüyor kanıtlanmış bir şey bu.