iPhone 6 Plus Bükülüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6 Plus Bükülüyor!

Apple'ın 5,5 inç ekranlı iPhone modeli iPhone 6 Plus'da çok ses getirecek bir sorun olduğu ortaya çıktı. iPhone 6 Plus bazı kullanıcıların ceplerinden eğik şekilde çıktı.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Büyük skandal...Bakalım apple bir açıklama yapacakmı [emoji74]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
O kadar ince telefon yapılırsa tabi bükülür.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iphone 6 plus sahipleri çok şanslı. bükülebilir teknolojiyi ilk onlar kullanmış :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bence gayet başarılı. Ekran ve kasa saglam o kadar baskıya rağmen yine de çalışıyor

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende aliyorum bir tane 6 plus.birde sector 5 kasa aliriz gerekirse

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arka cebine koyup oturrusan tabi yamulur ahahhah

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iphone 5 için de zamanla yamuluyor dendi. benim telefonun neredeyse 2 yılı oldu en ufak bir yamulma yok. böyle haberler hep vardı, olmaya da devam edecek..

iPhone-5-Tordu-00-640x468.jpg

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Elma "Kavisli Telefon" olayını yanlış anlamış :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
iphone 5 için de zamanla yamuluyor dendi. benim telefonun neredeyse 2 yılı oldu en ufak bir yamulma yok. böyle haberler hep vardı, olmaya da devam edecek..

Zamanla bükülme değil de yanlışlıkla üstüne oturma ve ya telefonu zorlayan hareketler ile yamulabilir büyük iktimal ve bu sadece iPhone telefonlarda olacak diye bir şey yok bence. Metal çerçeveli ve ya kasalı tüm telefonlarda durum aynıdır.

ysnozclk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Özellik bütün telefonlar Ses tuşunun olduğu yerden bükülüyor haberi doğruysa bu ciddi bir sorun. Note 2 varda her türlü here koyuyorum ne bükülme var nede bişe. :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hayatımda hiç akıllı telefonum olmadı bu gidişle olmayacakta. Efsaneler ölmez hala cebimde taş gibi kamerası var mesaj atıyor arıyor internete giriyor bluethoot var mp3 çalıyor video oynatıyor gidiyor mu gidiyor daha ne olsun forever 2730 Classic :)

archh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamanla bükülme değil de yanlışlıkla üstüne oturma ve ya telefonu zorlayan hareketler ile yamulabilir büyük iktimal ve bu sadece iPhone telefonlarda olacak diye bir şey yok bence. Metal çerçeveli ve ya kasalı tüm telefonlarda durum aynıdır.
Bu nasıl bi fantazidir ya :-D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0

iPhone-5-Tordu-00-640x468.jpg
ne yani senin telefonun yamulmadı diye bu haberlerın gerçeklik payı olmadığından mı bahsediyorsun ?
geçin bu fasılları laf olsun torba dolsun misali yorumlardan kaçınmak bilmediniz ...
servislere gelen ezik büzük bükülmüş iPhone'lardan bi haberseniz bu benim sorunum mu ?
apple 4 ve 4s in kasasından sonraki modellerinin hepsi egilmeye ve bükülmeye meyillidir .
bu yamulma bukülme tabikide apple'ın hatası değil nihayi kullanıcının hatasıdır .
arka cebe koyma , dar kotta giyme eğilip kalkarken dahi esnediğini hissediliyor.
başınıza gelmediği için böyle bir problemin var olmadığı anlamına gelmez.
en basit ikinci husus LG G3 D885'lerin beyaz modelli kasaların da sarj soketinin yanından çatladığına dair lg servislerinde kaç tane form ve şikayet var haberin varmı ?[ google den aratabilirsin ]
tabi senin lg cihazın yok haliyle basına gelmedi bundan ötürü de böyle bir hata olmaması cok normaldır:hammer:

archh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fantazi? Metal çerçeveli telefonlar eğildiğinde tekrar düzelmesi zor işte, bunu anlaman çok mu zor.
Burada tek bir markayı savunduğum ve ya kötülediğim yok.
Telefonu zorlayan hareketler dedinya aklıma bi kaç şey geldi k.bakma arkadaşım %100 haklısın söylediklerinde :-)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Telefonu zorlayan hareketler dedinya aklıma bi kaç şey geldi k.bakma arkadaşım %100 haklısın söylediklerinde :-)

Sizin içiniz fesat valla. Hiç aklıma bile gelmedi öyle aklına gelen türden şeyler. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ne yani senin telefonun yamulmadı diye bu haberlerın gerçeklik payı olmadığından mı bahsediyorsun ?
geçin bu fasılları laf olsun torba dolsun misali yorumlardan kaçınmak bilmediniz ...
servislere gelen ezik büzük bükülmüş iPhone'lardan bi haberseniz bu benim sorunum mu ?
apple 4 ve 4s in kasasından sonraki modellerinin hepsi egilmeye ve bükülmeye meyillidir .
bu yamulma bukülme tabikide apple'ın hatası değil nihayi kullanıcının hatasıdır .
arka cebe koyma , dar kotta giyme eğilip kalkarken dahi esnediğini hissediliyor.
başınıza gelmediği için böyle bir problemin var olmadığı anlamına gelmez.
en basit ikinci husus LG G3 D885'lerin beyaz modelli kasaların da sarj soketinin yanından çatladığına dair lg servislerinde kaç tane form ve şikayet var haberin varmı ?[ google den aratabilirsin ]
tabi senin lg cihazın yok haliyle basına gelmedi bundan ötürü de böyle bir hata olmaması cok normaldır:hammer:

Bu-neyin-kafas%C4%B1.jpg

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Zaten batarya performansı , çıkıntılı kamerası ortada bide kullanıcılar yamuk mu kullansınlar iphone u :(

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Apple iphone 6 yı tırrrrrrtıklı yapmak istemiş.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu tarz haberler her iPhone çıkışında yapılıyor kasıtlı mı bilemem tabi ama 6 Plus eğilmeye daha meyilli buda bir gerçek. İnce olduğundan diğer rakiplerine göre daha çabuk eğilebilir. Gerçi takozlar bile eğilip,yamuluyor.

Şimdi haberlere geçiyoruz. :lol:

iPhone 5s
iphone5sbend-640x215.jpg

iPhone 5
the_twisted_facts_of_the_iphone_5_01-640x468.jpg

iPhone 4s
iphone4bent-640x360.jpg

Galaxy S4
P1020486-640x480.jpg

Xperia Z1
sonyexperia.jpg

HTC Evo
broken-evo-1.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
S4 ekran bozuk, bükülme göremedim. Z1 haklısın, zaten metal çerçeve yamuldumu düzelmesi zor biliyoruz bu nedenle iphonelar bükülüyor.
Htc evo göstermişsin, o nasıl bir darbe yemiş ki kırılmış. Kırılan bir telefonu da bükülen kategorisine alma bir zahmet.

Ya iPhone savunmak için abartı paylaşmışsın farkında değilsin. Neden bu kadar savunmak zorundasın ki? Sen seviyorsan sev, alıyorsan al. Alma diyen yokki ama iphone telefonların büküldüğü gerçeğini değiştirmez bu.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
S4 ekran bozuk, bükülme göremedim. Z1 haklısın, zaten metal çerçeve yamuldumu düzelmesi zor biliyoruz bu nedenle iphonelar bükülüyor.
Htc evo göstermişsin, o nasıl bir darbe yemiş ki kırılmış. Kırılan bir telefonu da bükülen kategorisine alma bir zahmet.

Ya iPhone savunmak için abartı paylaşmışsın farkında değilsin. Neden bu kadar savunmak zorundasın ki? Sen seviyorsan sev, alıyorsan al. Alma diyen yokki ama iphone telefonların büküldüğü gerçeğini değiştirmez bu.

Ben iPhone 6 Plus bükülmüyor mu dedim? Ne demişim bi bakalım

"6 Plus eğilmeye daha meyilli buda bir gerçek. (diğer iPhonelara göre)"
"İnce olduğundan diğer rakiplerine göre daha çabuk eğilebilir"

Önyargı ile hemen resimlere bakıp savunuyor yaftası yapıştırmışsın. :D

Haberin detaylarına burdan ulaşabilirsin kafamdan uydurmuyorum yani >>> http://www.cultofmac.com/297404/get-bent-shocking-history-bent-smartphones/

Daftapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple bükülebilir telefon teknolojisi ile yine sektöre öncü oldu gibi. Alpha ile karşılaştırma yapmak gerekir aslında. Bu olaylar sayesinde plastik kalitesiz üründür tabusu da yıkılacak gibi.