iPhone 6 ve Plus Ne Kadar Sattı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6 ve Plus Ne Kadar Sattı?

Apple'ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, satış rekoru kırdı. 4 milyon ön sipariş alan akıllı telefonlar satışa sunuldukları ilk hafta tam 10 milyon sattı.

runawaytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 işletim sistemi olarak androidden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hem android 4.4.4 ü hemde ios 8 i kullandınızmı peki?

Yok o kullanmadı ama siz ios 7'i Android L geldiğinde yaşıyacaksınız tasarım olarak. :D

Konuya dönersek kaldı 70 milyon birde sanırım daha pek çok ülkede sunulmadı. :lol:

FX_PRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şimdi millet hiç apple cihazı olmamış bir insan olarak gönül rahhatlığıyla ios daha iyi diyebilirim ama sadece temelde.kısıtlamalar olmasa android gibi internetten korsan olarak herşeyi indirmeye izin verse daha güzel olurdu.he buna rağmen bunlar lsa bile genede pahalı herşeyi korsan olarak bedavaya daha ucuz cihazlarlada getirilebilir.ama çok paran varsa al sonmodel iphone kredi kartınıda bağla itunese kafan rahat korsan oyun apk bulup sonra data çekip ondan sonrada çalışmadı derdiyle uğraşma.işin özü bu bence.korsan bencede iyi bişey değil millet bu ardada arkamdan saydırmayın korsan kullanım yüzünden ben ne yapayım para yoh. :)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yok o kullanmadı ama siz ios 7'i Android L geldiğinde yaşıyacaksınız tasarım olarak. :D

Konuya dönersek kaldı 70 milyon birde sanırım daha pek çok ülkede sunulmadı. :lol:

Birisine sebep yokken saldırmak acizliğin ezikliğin göstergesidir.Ben arkadaşa bir soru sormuştum ama siz ortada bi sebep yokken lafın ortasına atladığınıza göre var bi kuyruk acınız

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kesinlikle hayır. Iphone artık standartları belirleyen olmaktan çıktı, rakiplerine göre de kesinlikle düşük donanım özellikleri sunuyor. Ayrıca itunes saçmalığı yüzünden de anti ios çu oldum, kimseye de önermiyorum