Bios Guncellerken Bios Cöktu

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1317d4f4d9cde86de034bf8a6f6f591b.jpg

Abi her mesajda bu hata foruma çok geç baglaniyor :) pff

Reaksiyon puanı
16,128
3RaZ42.jpg
clear cmos sata portları ile ide arasında kondansatör var sağında onu dene.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sorun çözüldü sanırsam format atmaya hazır mı makine

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardesım taksanda cıkarsanda olmaz bıos ayarı dıye bır sey var bunu sadece teknık servıs yapar oda uzman olucak cunku %95 bıos ayarı bozulmustur bunun yenıden yapılması lazım oda ozel makınayla yazılması lazım bunun, garantısı varsa gıt ver kafan rahat olsun yoksa arastır ıyı bıyere ver

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir hala ayni durum ama şöle yapacam indircem biosu internetten usbye yazdircam ve oradan biosu tekrar yuklucem

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=413672]kemal_ksk[/MENTION] özel makine özel makine diyip ortamı germe :D basit bir usb den zif soketli entegre programlayıcı o özel makine dediğin şey el kadar şey :D

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=413672]kemal_ksk[/MENTION] özel makine özel makine diyip ortamı germe :D basit bir usb den zif soketli entegre programlayıcı o özel makine dediğin şey el kadar şey :D

Hocam benim dediğim ile yuklenirmi tekrar bios

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
guzel kardesım bılgısayar programcısıyım benım dalım degıl ama bılgım var ve dedıgınız ile o ıslem yapılmaz onun parcası sadece o benım dedıgım

Superpro-500P%20(3).JPG

budur... bununla programlaman lazım usb ye yazdırarak olmazda sen dene :D kendın yapmakta kararlısın yap yap :D baska bısı demıcem :D

Reaksiyon puanı
16,128
3RaZ42.jpg

şu jumperı denesin sonra yakıyor mu? güç kablosu takılı su dolu kovaya atıyor önce tatlı su sonra tuzlusu işkencesi yapsın.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
guzel kardesım bılgısayar programcısıyım benım dalım degıl ama bılgım var ve dedıgınız ile o ıslem yapılmaz onun parcası sadece o benım dedıgım

Superpro-500P%20(3).JPG

budur... bununla programlaman lazım usb ye yazdırarak olmazda sen dene :D kendın yapmakta kararlısın yap yap :D baska bısı demıcem :D

programcı olup bana yanlış bir şeyi dayatmaya çalışman da bir hayli üzücü sorun yaşayan arkadaşın anakartındaki bios 8 pinli eeprom bir bios ve her türlü pic programcı ile programlanır senin gösterdiğin alet sadece farklı pinli eepromları destekleyen kutulanmış makyajlanmış bir cihaz ikisinin de işlevi aynı işin teferruatına gireceğim derken yanlış bilgiler verme burda

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aslinda en kolay yöntem yine benim dedigim gibi bios cipini degistirmek. O kadar da pahali bir sey degil, ama nerden bulacak asil soru o.

Reaksiyon puanı
16,128
Nazil degusturcem o siyah şeyi sokeyimi :(
aynı model foxconn bulacan chipin aynı seri olduğundan emin olunca o bozuk anakartı al yada bizim taktiği kullan chipi sök senin bozuğu tak gösterme bunu yaparken kendi anakartınla kıyaslıyor gibi yap.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

indra gandi yapıcan.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konuyla alakali degil ama yinede sorayim. Bu Asus Z97 Deluxe de dual-bios var mi? Arastirmama ragmen bir sey bulamadim.

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bunun dışında bir çözüm yok bu da kesin çözüm olmayabilir ama önce bunu denemek zorundasın ya da direk tamirciye git

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce kendim sonra tamirciye gidecem ki tamirci yapabilecekmi bakalim :( adam replika telefonu almis bana gerçek diye yutturmaya calismidi :(

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o ne demek ? önce başka pcden usbye yazacaksın sonra buna takıp bunu seçip boot edeceksin işte

o ne demek ? önce başka pcden usbye yazacaksın sonra buna takıp bunu seçip boot edeceksin işte

bichpasamtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Evette boot ekrani gelmezse diyorum :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=312196]edox[/MENTION] demekki adamlar tek bios a bile güvenecek teknolojiyi sağladı artık pahalı kartta ihtiyaç duymuyor :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=345240]lqnd[/MENTION]

Arastirmak lazim.

Yalniz dual bios olsa fena olmazdi.